Национален финал на любителските шампионати
Posted 21.11.2011, 20:43
Фактът, че този финал се провежда толкова късно, е следствие от късно приключилите шампионати на някои от пистите.
Доколкото разбрах от предварителната информация, шампионатите на Конска, Лаута, Варна, Хасково и нашия, ще заформят големия финал.
Всеки шампионат ще бъде представян от своите топ 3 пилоти за 2011 г.
При нашето участие има един проблем обаче - и тримата, завършили в топ 3 тази година (аз, Чарли и Илиан), целия уикенд на 26-27 ноември, сме на Калояново като участници в Endurance Trophy с Лотуса в клас "модифицирани". Това, което обещах е, че като начало, ще проверя кои от следващите в класирането, имащи желание и възможност да отидат, биха се включили, за да имаме представители, все пак. Още един от следващите трима автоматично отпада обаче - това е Кобрети (6-и в шампионата), който също ще е на Калояново с нас.
Хората, които остават като възможност да вземат участие в това състезание и да защитят честта на Националния любителски шампионат Club S1, са Крис (4-и), Митко (5-и) и Виктор (7-и). Като първа и единствена резерва, ако някой от тримата се откаже, остава Рости (8-и).
Следващият в списъка е Феро, но и той отпада автоматично като възможност, тъй като също ще бъде сигурен участник в ендурото на Калояново в клас "стрийт", с Алфа Ромео. От него нататък, не мисля, че е разумно и правилно да предлагам и да изпращаме хора, тъй като това ще са пилоти извън топ 10 на шампионата и/или с оглед слабата активност през тази година - пилоти с по-малко от 3 участия през сезона.
С Митко ще се свържем по телефона, тъй като рядко посещава форума, а от Крис, Виктор, Рости - момци, очаквам да ми дадете някакъв отговор, принципно, до утре-другиден, за да знам и аз в каква посока вървят нещата.
Благодаря предварително.
Posted 21.11.2011, 20:53
Ако все пак си промените решението, аз и Борко, можем да участваме за клуба!...... - пилоти с по-малко от 3 участия през сезона.
....
НЕОНОВИ РЕКЛАМИ
Posted 21.11.2011, 20:58
Posted 23.11.2011, 12:54
От друга страна при наличните хора смятам, че е най-добре да учатват:
Косето, Борко и Рости.
Нищо лошо към другите пилоти в шампионата, но горните според мен имат най-голям шанс да се предствят на почетно място.
То тази година и без това си беше с най-слоба посещаемост...
Posted 23.11.2011, 19:40
Posted 23.11.2011, 23:33
Капката дълбае камъка, не със сила, а с постоянство!!!
Posted 23.11.2011, 23:53
Боби освен Коцето и Борко няма кой да смачка другите, те най добре познават пистата и мисля че те са хората за това
да не дават няква награда примерно 5000 лева 4е е задължително да се сма4кат вси4ки

Posted 24.11.2011, 08:11
Принципно винаги съм твърдо ЗА, но в този случай ще се съглася с Чарли и предлагам на мое място да участва Косето или Борко.
Не съм сядал в карт от Бенковски насам и не се чувствам в много добра кондиция в момента, да не говорим, че и никога не съм карал на Лаута.
Мисля, че шампионатът заслужава на финала да се представим с най-доброто, което имаме предвид обстоятелствата.
Вчера говорих с Рости, който е много навит, но няма да има възможност да пътува до Пловдив в неделя, така че и той отпада.
При това положение май тройката се оформя така:
1. Крис
2. Косе
3. Митко/Борки
Поздрави и успех!
Виктор
Posted 24.11.2011, 11:29
Posted 25.11.2011, 08:56
Posted 25.11.2011, 10:25

Posted 25.11.2011, 12:24
Posted 26.11.2011, 00:40

Специално поздрави и пожелания от мое име, на Вектрата, Чарли и Кобрети.

Posted 26.11.2011, 10:39
Благодаря Ви! На вас също Ви желая успех в Калояново!Тъй като вероятно няма да се видим и чуем до неделя - успех, момци! Бийте ги и покажете за н-ти път, че нашата школа е най-добрата, колко и ентусиастка да е тя!
Специално поздрави и пожелания от мое име, на Вектрата, Чарли и Кобрети.
НЕОНОВИ РЕКЛАМИ
Posted 27.11.2011, 20:17
постигна поредния си успех на Калояново като финиширихме 1-ви в класа си М1.
Подробности по-късно ...

Posted 27.11.2011, 21:05
За разлика от вас ние не се представихме достойно за клуба. Оправдания много

НЕОНОВИ РЕКЛАМИ
Posted 28.11.2011, 10:21
Поздравления момчета! Браво на вас!
За разлика от вас ние не се представихме достойно за клуба. Оправдания много! Първо, че нямаше тежести и логично с шестиците на Конска, по-леките с около трийсетина кила
, финишираха по-напред. Второ и на тримата жребия беше убийствен! И така от 15пилоти, от 5отбора ние останахме трети, но на подиума нямахме индивидуален представител! Първи стана Румбата - от Конска, втори Спасимир - от Пловдив, трети Марио - от Конска, Четвърти едно момче от Варна(сори че не му помня името), пети Борко, шести Косьо, седми Марти - от Пловдив, осми от Стара Загора и нататък са от предварителните полуфинали. Кристи също донесе точка за крайното отборно класиране.
Изглежда конкуренцията е била сериозна. Първите двама не са ми познати, но съм гледал Марио и след като той е трети, мога да си представя. Пък и без тежести е кофти.
Поздравления за класирането - както вашето, така и това на Лотус екипа!
Posted 29.11.2011, 15:04

Posted 30.11.2011, 11:30
Поздравления за всички и за Косюо и Боби, бориха се до последно със зъби и нокти, поздравления и за Lotus Wildfire за очакваната според мен победа

Поздравления най-вече за Румен, който въпреки че се яви като представител на Конска, тръгна от нашата школа и отново наказа всички. Браво на Румен ннаистина.
Поздравления и за Ванката и всички момчета от Конска и от Лаута, със тяхното съдействие стана перфектна организация и състезание!!!
Капката дълбае камъка, не със сила, а с постоянство!!!
Posted 01.12.2011, 00:13
Само да вмъкна,че на квала, Спасимир - 45кг. е първи, втори Марти с 55кг., трети аз 80!Изглежда конкуренцията е била сериозна. Първите двама не са ми познати, но съм гледал Марио и след като той е трети, мога да си представя. Пък и без тежести е кофти.
Поздравления за класирането - както вашето, така и това на Лотус екипа!
НЕОНОВИ РЕКЛАМИ
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users