На който му стиска да заповяда!!!!!!
Posted 07.12.2009, 18:43

Posted 07.12.2009, 18:45

Posted 07.12.2009, 19:05
Ми виж ся има една думичка ДОВЕРИЕ а и още една има СЪПРУГА или ГАДЖЕ.Та жена ми като разбра се зарадва много че ще отказвам цигарите,но като разбра че има и солена глоба ако пуша малеееееееееее щеми извади едното око и ще ми резне едното м...е.такаче въпроса не е да се ебаваме защото все някога ще се разбере.Затова е написано на който му стиска.Супер ама вкъщи ако си пушиш как ще разберем

Posted 07.12.2009, 19:05
След едно мероприятие миналата Събота,решихме/Косе,Горан,Гено и аз/да направим малко по завързан шампионата между пушачите.За какво иде реч.Всеки пушач който иска да откаже цигарите се записва тук.Ако започне да пуши му се отнемат 5т.за всеки манш/това за маншовете сега ми дойде на картуната/.И понеже някой може да прежали 15т. и да пропуши има и още един мотив /ако се съгласи де/плаща по 2ч. на Ротекс.на останалите от групата.Засега се записваме аз и Косе.Аре да видим ся на кой му стиска.
Баси, вие сериозно сте го решили май?!?

Posted 07.12.2009, 19:11
Ми или ще изгорим няколко стотака,или ще се отървем от тези лайна.На мен 30г. ми стигат ,просто трябва стимул.А по голям стимул от това да се бръкна в джоба за да плащам на друг поне за мен няма.Баси, вие сериозно сте го решили май?!?
![]()
![]()

Posted 07.12.2009, 20:01
Ми или ще изгорим няколко стотака,или ще се отървем от тези лайна.На мен 30г. ми стигат ,просто трябва стимул.А по голям стимул от това да се бръкна в джоба за да плащам на друг поне за мен няма.
Почвам да се замислям...

Posted 07.12.2009, 20:11
Малиии, да плащаш примерно на 10човека два часа(100 обиколки), около 350лв. на душ, тва си е 3500лв.

НЕОНОВИ РЕКЛАМИ
Posted 07.12.2009, 20:19
Тогава и по две цигари наведнъж да пушиш няма да ти стане по лекоКолкото повече се запишат в тази тема, то тлкова повече ще изгори нещастникът който пропуши!
Малиии, да плащаш примерно на 10човека два часа(100 обиколки), около 350лв. на душ, тва си е 3500лв.![]()
![]()
![]()
![]()

Posted 07.12.2009, 20:21
Тогава и по две цигари наведнъж да пушиш няма да ти стане по леко
![]()
![]()
![]()
![]()
Не знам за две, ама нищо чудно и цяла кутия да запали наведнъж!

Posted 07.12.2009, 20:38
Е, в играта ли си? Ти ми подпали чергата, да ме убуждаваш, че няма никотинов глад и че цигарите не може да са по-силни от мен и че всичко е в тиквата, в главата де(горната)!!!Не знам за две, ама нищо чудно и цяла кутия да запали наведнъж!
![]()
![]()
![]()
Сега бръмча нервно от коридора в хола, от там в спалнята и в детската и от начало!

НЕОНОВИ РЕКЛАМИ
Posted 07.12.2009, 20:40
Ми ето още един плюс за теб,ще свалиш някой кило от разходки,а от там и средното теглоЕ, в играта ли си? Ти ми подпали чергата, да ме убуждаваш, че няма никотинов глад и че цигарите не може да са по-силни от мен и че всичко е в тиквата, в главата де(горната)!!!
Сега бръмча нервно от коридора в хола, от там в спалнята и в детската и от начало!

Posted 07.12.2009, 20:43
Ти гледай ти да не сваляш, щот ша трябва да топим акумолатори за баласт!Ми ето още един плюс за теб,ще свалиш някой кило от разходки,а от там и средното тегло
![]()
![]()
![]()
![]()

НЕОНОВИ РЕКЛАМИ
Posted 07.12.2009, 20:47
Аз затов отидох сега да дръпна 3-4 толумбички да не взема да се стопяТи гледай ти да не сваляш, щот ша трябва да топим акумолатори за баласт!

Posted 07.12.2009, 20:58
Че съм в играта - в играта съм! Но, поне засега, не влизам във вашата завера, защото си нямам доверие много-много.Е, в играта ли си? Ти ми подпали чергата, да ме убуждаваш, че няма никотинов глад и че цигарите не може да са по-силни от мен и че всичко е в тиквата, в главата де(горната)!!!

Но, знае ли човек - с времето може и да си повярвам.

Posted 07.12.2009, 21:06
Абре идвай ние ти вярваме.Просто не знаеш на какво си способенЧе съм в играта - в играта съм! Но, поне засега, не влизам във вашата завера, защото си нямам доверие много-много.
![]()
Но, знае ли човек - с времето може и да си повярвам.

Posted 07.12.2009, 21:44
Нещо му се е скапал компа и тази тема не му се отваряИнтересно! Горан мълчи!

За да ти е по леко си мисли че когато запалиш цигара,прекрасната ти дъщеричка също пуши с теб,даже и по лошо,пуши без филтърЕ, в играта ли си? Ти ми подпали чергата, да ме убуждаваш, че няма никотинов глад и че цигарите не може да са по-силни от мен и че всичко е в тиквата, в главата де(горната)!!!

Posted 07.12.2009, 21:55

Posted 07.12.2009, 22:07

Валяк мачка... | Авариен автоключар София - avtokluchar.net
Posted 07.12.2009, 22:10
Ще видимПичове, като дойда ще ви покажа как можете за 2-3 дена да ги откажете... Защото сега така ще ви се пуши, че просто ще е въпрос на време някой да се издъни

АААААААААААааа Горан му се е управил компа,в тенмата еИнтересно! Горан мълчи!

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users