В момента разработвам нова версия на сайта. В тази връзка ще се радвам да чуя всякакви предложения, препоръки, оплаквания, идеи или каквото и да е за това, какво бихте искали да има в него. Какво ви е най-полезно от сегашния сайт; Какво не ви е полезно; какво не ви харесва сега и как бихте искали да стане; какво искате да намерите тук, което сега го няма; кое е излишно; има ли нещо, което сега го има на сайта, но е трудно за намиране; и въобще всичко, за което се сетите
На този етап, разликите ще бъдат:
1. Новините - знам, че сега са много бедни, затова ще бъде нает някой, който да се грижи всичко интерено да бъде публикувано на сайта
2. Резултатите - отново липсват в момента в голяма степен заради липса на време от моя страна - и този проблем ще бъде решен с новия сайт. Всички резултати ще излизат същия ден, независимо дали е за нашите състезания, републиканското или някое локално състезание на пистите, за което знаем
3. Освен думичката kart от името на сайта, ще се разширим и към auto

4. Лека полека ще разширим каталога на пистите и ще ги категоризираме според спортове, както и лека полека ще започнем да включваме и други държави.
5. Лека полека ще се въведат календарите на шампионатите за минали години, заедно с класирането в състезанията
6. Като се въведат резултатите от всички сезони на даден шампионат, ще могат да се правят всякакви статистики, от сорта кой има най-много победи, подиуми, точки, вечно класиране, най-добри времена на пистите, и т.н.
7. Всеки пилот ще си има личен профил, с информация за всички новини, в които е споменат, състезанията, в които е участвал, дори и да са в различни класове, и т.н.
8. Аналогични страници за отборите, където има такива
9. Галерия в самия сайт
10. Видео галерия в сайта, интегрирана във всичките му части, с видео от съответното състезание, видео, свързано към дадена новина, обиколка онборд на пистите (надявам се с коментар и съвети за траекториите) и т.н.
11. Игра с прогнози и награди - тук давайте всякакви идеи! Имам нещо предвид, но искам още мнения! Дали прогнозите да са за Ф1 (то, за какво друго да са...)? Как да се определя класирането и т.н. Планирам да има награди за победителите в отделните кръгове, но засега конкретната идея за наградите ще я запазя в тайна - ще ви хареса!
Имам и други идеи, но на първия етап ще са тези, както и неща, които вие ми предложите! Тези неща ще са готови до края на зимата преди началото на новия сезон.
Втори етап от подновяването ще продължи може би до следващата година по това време, за което имам много, много идеи, които ще ви накарат да висите в сайта, както сега висите във ФБ

Така че - каквото и да ви хрумне, напишете го тук!