LET'S RACE!
Posted 04.02.2011, 18:13
Posted 04.02.2011, 20:39
Posted 04.02.2011, 23:38
Ти да не пиеш нещо??Чакай че не разбрах, Sodi и MS kart едно и също ли е?
Posted 05.02.2011, 00:26
Posted 05.02.2011, 01:35
Аз малко, съм го написал подвеждащо, значи мисля че 70-80% от пилотите в Ф1 си имат производство на своя марка картинг - Хамилтън - (LH), Фернандо Алонсо (FA) и др.
МС карта - са на Мишо, а содито не знам... знам че двигателя е 9.0 кс. 270 като на тея от Лаута, само че шасито знаеш какво е като на тея от Конза и Благоевград
Posted 05.02.2011, 02:02
Posted 05.02.2011, 08:21
Аз че пия - пия. И то както си му е реда - повечко, ама ти не разбра ли, че се майтапа бе.Ти да не пиеш нещо??
Posted 05.02.2011, 14:44
Аз че пия - пия. И то както си му е реда - повечко, ама ти не разбра ли, че се майтапа бе.
Мислиш ли че незнам колко к.с. са и какво представляват? Ясно е, че Соди правят може би най-добрите ренталки, ама чак "полупрофесионален" да го наричат- малко като на федерацията "четиритактов профи шампионат"
![]()
![]()
- НА БАБА ИМ ХВЪРЧИЛОТО (имат си картинги, пистички и си правят реклама хората).
Борко пък от незнам къде ми пише за MS kart, като преди това никъде не става въпрос за тях (май и той си е пийнал).
Понеже явно Соди са едни от най-добрите ренти и Шуми е оборудвал пистата си в Керпен с такива и виждаш ли "това била предпочитаната машина от Михаел Шумахер - Шуми" (ех, ако участваха в Ф1 със собствен болид и там щеше за тях да кара). Предпочитана машина, ама да продава на децата обиколки. Той тренира с Tony Kart, понеже му плащат най-добре, за да ги рекламира (особено преди да се върне във Ф1 - има много филмчета в мрежата). А Боби с тая Wikipedia ме разби...
Айде, че опомрачихме на хората темата с прекрасната новина.
Posted 10.03.2011, 23:17
Първото мнение е написано за реклама, затова не се чуди на "предпочитана машина от М.Ш.".Аз че пия - пия. И то както си му е реда - повечко, ама ти не разбра ли, че се майтапа бе.
Мислиш ли че незнам колко к.с. са и какво представляват? Ясно е, че Соди правят може би най-добрите ренталки, ама чак "полупрофесионален" да го наричат- малко като на федерацията "четиритактов профи шампионат"
![]()
![]()
- НА БАБА ИМ ХВЪРЧИЛОТО (имат си картинги, пистички и си правят реклама хората).
Борко пък от незнам къде ми пише за MS kart, като преди това никъде не става въпрос за тях (май и той си е пийнал).
Понеже явно Соди са едни от най-добрите ренти и Шуми е оборудвал пистата си в Керпен с такива и виждаш ли "това била предпочитаната машина от Михаел Шумахер - Шуми" (ех, ако участваха в Ф1 със собствен болид и там щеше за тях да кара). Предпочитана машина, ама да продава на децата обиколки. Той тренира с Tony Kart, понеже му плащат най-добре, за да ги рекламира (особено преди да се върне във Ф1 - има много филмчета в мрежата). А Боби с тая Wikipedia ме разби...
Айде, че опомрачихме на хората темата с прекрасната новина.
Posted 11.03.2011, 08:15
Posted 17.03.2011, 14:38
Като ги гледам в интернет ми харесват, но още не съм ги карал.Е, какво не ти ли харесват ?
Posted 17.03.2011, 18:46
0 members, 0 guests, 0 anonymous users