Къде да бъде следващият кръг?
Posted 14.09.2010, 10:09
Но попринцип не трябва ли, колкото Бенковски толкова и Лаута???
Защо трябва да караме само в окръг София???
Posted 14.09.2010, 10:16
Posted 14.09.2010, 10:19
1. Остават само 2 кръга, а имаме 5-ма пилота с най-големи шансове за титлата - Чарли, Борки, Вектрата, Румен и Боби. Това досега не се е случвало в шампионата и искаме да имат възможно най-големи шансове за равна борба.
2. Лаута не е подходяща поради трафика в квалификацията, който може да прати и най-бързия пилот в 3 гонка като нищо. На Конска такава опасност няма. Оставяме настрана проблемите със спирачките, които биха могли евентуално да се решат, но също така е факт, че никой никога не е карал картовете без тези системи и не е ясно доколко биха били еднакви.
3. На Велинград тази година няма да има повече състезания, тъй като пистата е тесничка и не дава шансове за изпреварване на практика. Няма и времеизмерване.
4. В Благоевград и Бенковски вече сме карали по 2 пъти - на Благоевград и в 2-те посоки, а на Бенковски пистата е наистина неравна и е доста дискомфортна, колкото и евтино да би излязло на нас, софианците, просто не е подходящо. В Благоевград и времеизмерване няма.
Така че 2-те последни състезания ще бъдат на Конска именно заради: времеизмерване, свободна квалификация, конфигурации, на които не сме карали - 3 конфигурация в права посока и 1-ва в обратна посока (конфигурациите ще бъдат потвърдени днес по-късно)
Съжалаявам за забавянето на класирането, днес ще бъде готово.
Валяк мачка... | Авариен автоключар София - avtokluchar.net
Posted 14.09.2010, 10:21
Значи, ОК и ДК решиха последните 2 кръга да са на Конска. Съображенията са следните:
1. Остават само 2 кръга, а имаме 5-ма пилота с най-големи шансове за титлата - Чарли, Борки, Вектрата, Румен и Боби. Това досега не се е случвало в шампионата и искаме да имат възможно най-големи шансове за равна борба.
2. Лаута не е подходяща поради трафика в квалификацията, който може да прати и най-бързия пилот в 3 гонка като нищо. На Конска такава опасност няма. Оставяме настрана проблемите със спирачките, които биха могли евентуално да се решат, но също така е факт, че никой никога не е карал картовете без тези системи и не е ясно доколко биха били еднакви.
3. На Велинград тази година няма да има повече състезания, тъй като пистата е тесничка и не дава шансове за изпреварване на практика. Няма и времеизмерване.
4. В Благоевград и Бенковски вече сме карали по 2 пъти - на Благоевград и в 2-те посоки, а на Бенковски пистата е наистина неравна и е доста дискомфортна, колкото и евтино да би излязло на нас, софианците, просто не е подходящо. В Благоевград и времеизмерване няма.
Така че 2-те последни състезания ще бъдат на Конска именно заради: времеизмерване, свободна квалификация, конфигурации, на които не сме карали - 3 конфигурация в права посока и 1-ва в обратна посока (конфигурациите ще бъдат потвърдени днес по-късно)
Съжалаявам за забавянето на класирането, днес ще бъде готово.
Благодаря за бързия отговор
Само да попитам тази събота ли ще е?
Posted 14.09.2010, 17:31
Ако е така Краси трябва разликата ми с Чарли да е 9 точки не 10!!!
Чарли сам ми каза, че сте му взели точки за вдигане на двете ръце!!!
1 точка не е от кой знае, какво значение, но нали всички трябва да сме ЧЕСТНИ един към друг
Posted 14.09.2010, 18:22
Posted 14.09.2010, 20:23
Movin’ at the speed of life and I can’t slow down
Only got a gallon in the gas tank
But I’m almost at the finish line, so I can’t stop now
I don’t really know where I’m headed, just enjoyin’ the ride
Just gon’ roll ’til I drop and ride ’til I die
I’m livin’ life in the fast lane (Pedal to the metal)
Posted 14.09.2010, 23:20
За услугата "ще те обадя на другарката" се обръщайте към Боби, който води официално класирането и всякакви корекции ми ги дава той.9 място не е ли 18 точки?
Ако е така Краси трябва разликата ми с Чарли да е 9 точки не 10!!!
Чарли сам ми каза, че сте му взели точки за вдигане на двете ръце!!!
1 точка не е от кой знае, какво значение, но нали всички трябва да сме ЧЕСТНИ един към друг
Преди да дойдеш ти с късмета, шампиони ставаха най-лекитеКобилската писта ми се явява най далече в сравнение с всеки от вас, но и аз съм с 2 ръце за нея, щото ако карам за титла, и на Лаут е хазарт, не бих искал някой друг, или аз да стана шамп заради късмет.....не че от 3-4-5-6-7 години в тоя шампионат шампиона не е най - големия късметлия, ама се пак.....
Posted 15.09.2010, 08:33
Май битката ще бъде на живот и смърт!
Posted 15.09.2010, 09:21
Обаче баси мелачката ще е... първите 6 в 25 точки (едно 3-то място) 2 кръга преди края... малииии...
Posted 15.09.2010, 10:59
Боби, в този ред на мисли, може да провериш дали в предишните състезания няма някое неотразено наказание, за да го отразя и класирането да е актуално...
Posted 15.09.2010, 11:28
Адаш, спокойно, дори Кобрети да е пропуснал нещо, всичко при мен е записано... някоя точица за пускане на волана, за сваляне на каска в прибираща обиколка, за изпреварване в прибираща обиколка... всичко е тук. И да е сбъркал, няма къде да избяга.
Обаче баси мелачката ще е... първите 6 в 25 точки (едно 3-то място) 2 кръга преди края... малииии...
Тука се визира мен през цялото време. А да не говориме, че през таз година кво пак толкова Ви бях крив, та то не беше Борко на Лаута, че незнам си как съм го затворил, на Конска бил съм променял стила си на каране и не можели да ме изпреварят...
на всичкото отгоре некъв успя с стил камикадзе да ми отнеме поне 4-5 позиции във две състезания и ми смаза изобщо нагласата за каране, кво ме грее че вече не кара в шапионата ... аре баста...
Вземете бе хич не ми пука. Не ми е за първи път за неква си скапана титла да отивам назад в класирането.
А да не говориме, че щом с мен си сверявате часовниците, значи нивото на шампионата е паднал на супер ниско ниво.
Абе ще видиме "Кон боб яде ли..."
По-добре се сравнявайте с Ферко и Куина, защото както и минали години по процент успеваемост тез пилоти мачкат навсякъде!
Charlie out!
Posted 15.09.2010, 12:01
Posted 15.09.2010, 12:02
Тука се визира мен през цялото време. А да не говориме, че през таз година кво пак толкова Ви бях крив, та то не беше Борко на Лаута, че незнам си как съм го затворил, на Конска бил съм променял стила си на каране и не можели да ме изпреварят...
на всичкото отгоре некъв успя с стил камикадзе да ми отнеме поне 4-5 позиции във две състезания и ми смаза изобщо нагласата за каране, кво ме грее че вече не кара в шапионата ... аре баста...
Вземете бе хич не ми пука. Не ми е за първи път за неква си скапана титла да отивам назад в класирането.
А да не говориме, че щом с мен си сверявате часовниците, значи нивото на шампионата е паднал на супер ниско ниво.
По-добре се сравнявайте с Ферко и Куина, защото както и минали години по процент успеваемост тез пилоти мачкат навсякъде!
Charlie out!
Къв OUT бе
CHARLIE ШАМПИОН ОЛЕ!!!
Posted 15.09.2010, 15:02
Нищо не разбираш хайван - това са точки, те са важни, късмета не се рита така като тебе, с нерви и прочее......щом караш за нещо, стремиш се към него, взимаш максимума, дори и предпоследен да си.....щото сега заради последната обиколка на Конска можеше да караш квалиф на ВЛГР по друго време, това щеше да доведе до друго в самото състезание и т.н - за следващото състезание се мисли от предишното........Тука се визира мен през цялото време. А да не говориме, че през таз година кво пак толкова Ви бях крив, та то не беше Борко на Лаута, че незнам си как съм го затворил, на Конска бил съм променял стила си на каране и не можели да ме изпреварят...
Charlie out!
Баси, едва предното състезание разбрах че сина на Гено(или Горан, ......бъркам се в момента) също карал, дори разбрах кой е, ся изскача тука и Косенцето с повече от един син в шампионата, и хептен ме обърква.......моля цялата пловдивска агитка в събота да ми представи лист със снимки за това кой е баща на кого, чий син към кой баща се води, имена(може и без ЕГН), че нещо съм много конфюзед......Чарли, изпреварващия в прибиращата обиколка беше един от синовете на Косьо, не ти.
Posted 15.09.2010, 15:15
Ти ептен си се сдухал бре хайван Това могат само майките да го потвърдятНищо не разбираш хайван - това са точки, те са важни, късмета не се рита така като тебе, с нерви и прочее......щом караш за нещо, стремиш се към него, взимаш максимума, дори и предпоследен да си.....щото сега заради последната обиколка на Конска можеше да караш квалиф на ВЛГР по друго време, това щеше да доведе до друго в самото състезание и т.н - за следващото състезание се мисли от предишното........
Баси, едва предното състезание разбрах че сина на Гено(или Горан, ......бъркам се в момента) също карал, дори разбрах кой е, ся изскача тука и Косенцето с повече от един син в шампионата, и хептен ме обърква.......моля цялата пловдивска агитка в събота да ми представи лист със снимки за това кой е баща на кого, чий син към кой баща се води, имена(може и без ЕГН), че нещо съм много конфюзед......
Е в много редки случай и те не знаят от кой е
Posted 15.09.2010, 16:45
Movin’ at the speed of life and I can’t slow down
Only got a gallon in the gas tank
But I’m almost at the finish line, so I can’t stop now
I don’t really know where I’m headed, just enjoyin’ the ride
Just gon’ roll ’til I drop and ride ’til I die
Posted 15.09.2010, 16:54
Съгласен съм да е напиша, но като аз съм победителят е тъпо да пиша за мен!
Posted 17.09.2010, 14:29
Posted 17.09.2010, 16:18
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users