Благоевград 17.4.2010
Posted 12.04.2010, 23:10
Състезание: http://auto-kart.com...zanie.php?id=38
Дистанция: 2 манша по 10,5 км
Обиколки: Общо 36: 2 манша по 15 състезателни обиколки, 3 междинни, 3 квалификация
Цена: 70 лв
График:
9:00 Пистата отваря, можем да гледаме квалификацията на Ф1 в заведението (вече е за непушачи....)
10:00-11:30 Свободни тренировки
12:00 Квалификация
14:00 1 гонка
15:00 2 гонка
16:00 3 гонка (ако има такава)
Награждаване
Валяк мачка... | Авариен автоключар София - avtokluchar.net
Posted 13.04.2010, 09:06

Posted 13.04.2010, 10:31
Posted 13.04.2010, 11:35

Posted 13.04.2010, 17:54
Posted 13.04.2010, 18:46

TNT-Pushing ще участват. Plovdiv racing също. Не съм сигурен дали трябва да се потвърждава присъствие, но за всеки случай си казвам.

Не виждам проблем да не се пуши вътре, в крайна сметка който иска - може да пуши вън. ....
Руски, това в каската ти ли си?!? Май си пушил вътре, а?

Posted 13.04.2010, 20:39

Posted 13.04.2010, 22:17
С това пушене само развалят дисциплината в отбора. Дал съм им краен срок до 3-и кръг да са ги отказали, иначе ще хвърчат глави. Лука (Бадоер) още от миналата година напира за място в отбора, така че...За пушенето ми е все тая, стига да не идва от карта, който ще карам
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TNT-Pushing ще участват. Plovdiv racing също. Не съм сигурен дали трябва да се потвърждава присъствие, но за всеки случай си казвам.
Руски, това в каската ти ли си?!? Май си пушил вътре, а?![]()
![]()
Shadow Kart Team
Posted 14.04.2010, 07:24

Posted 14.04.2010, 08:28
Не виждам проблем да не се пуши вътре, в крайна сметка който иска - може да пуши вън.
Това изречение с лека промяна на отрицанието ми звучи по-смислено:
Не виждам проблем да се пуши вътре, в крайна сметка който иска - може да не пуши вън.
Posted 14.04.2010, 09:31

Posted 14.04.2010, 09:42

Posted 14.04.2010, 10:09

Posted 14.04.2010, 11:09
Нашите правила разрешават пушенето на обществени места и аз лично не смятам да ставам за срам пред братята македонци, демонстрирайки пълното си неуважение към тези правила като излизам да пуша под дъжда... найн!
А сериозното ми мнение е, че това е пълна тъпотия:
ако искаш да ограничиш пушенето - спираш субсидиите за тютюнопроизводителите;
ако искаш да опазваш здравето на хората - забраняваш употребата на фосилни горива и на петрола като суровина за разни други работи
иначе си е "гъза със рози накичи, та насраното да не личи" (цитата е от Шекспир)
Posted 14.04.2010, 11:37
Хайде, заеби ги македонците - във Франция и въобще на запад, в онази част от общността, от която сме част, е същото (баща ми страда много в момента от това, докато е на гости там - времето е студено, а той за да пуши, зъзне навън и го брули мистрала от север). Рано или късно и тук ще се случи. И не ми говори за дискриминация, щото и за мен е дискриминация, да се налага да търпя тая смрад после по якето си, блузата си, панталоните си, косата си дори...
И в офиса ни тук има пълна забрана за пушене и димящите излизат навън, и зиме и лете, на студа и жегата. И никой не реве, че е дискриминиран, това пък са пълни глупости на заклетите болни пушачи.
Posted 14.04.2010, 12:37
E, то ако вали, нали се сещаш, че няма да се кара... Следя прогнозата изкъсо...Пушачите ще димите безпризорно отвън, тва е. Ако пък и вали, както я дават прогнозата, тамън и да се поизкиснете.
Те го отхвърлиха така или иначе...Ама у нас, и да го приемат на 1 юни закона, кой ще ти спазва... пак ще се пуши навсякъде...
Posted 14.04.2010, 12:42

Posted 14.04.2010, 14:24
Вектра, опитай на Шарл де Гол или на миланското летище така с виковете, и по-скоро жандармите и карабиниерите ще те изхвърлят от летището, с все пепелниците.

В Германия или пък Чехия не знам как е.
А за яд - хич дори не ме е яд, даже напротив. Тъпото е, че в момента САМО аз и САМО НИЕ непушачите или отказалите се такива, се съобразяваме с ВАС, т.е. гледам да ходя на места, където да не се осмърдя, в дискотеките почти не стъпвам, защото вътре е една димяща подводница... отгоре на това, понятието "маса за непушачи" почти не съществува, защото 90% от заведенията нямат отделни салони, а от друга страна пък, имам усещането, че аз съм единствения на света, който докато беше пушач, му се е случвало да се съобрази с непушачи. Винаги, адски ме е било яд на хора, които биват помолени да не палят, как го правят напук и хич не им дреме, че на някой може примерно да му става лошо от дима в ЗАТВОРЕНОТО помещение, в което запалват и пафкат. Е, сега, най-после поне един единствен случай ще има, в който щом на някой му се пуши - вън. И не виждам що трябва да ревете - говорим за едно салонче, на една писта, някъде в България. Преди години баща ми така успяхме с майка ми и сестра ми да го принудим да пуши само на балкона, и той дори на -7 си излизаше навън - няма хък-мък.
Пък за закона - Краси, нямам спомен да са го отхвърлили. Бойко спомена да се преразглежда, но никой не го е отменял.
И аз съм бил пушач - нямам против, щом някой иска да пуши, да си пуши. Ама не може цял живот непушачите да търпят, понякога дори инатливото отношение на пушачите, и поне в някои случаи през тоя живот те да не се съобразят. Време е малко нещата да се обърнат, пък вие му викайте дискриминация, ако щете. Не знам непушачите как би трябвало да нарекат толкова десетилетия търпение на цигарен дим в де що заведение влязат.
Posted 14.04.2010, 15:28
Posted 14.04.2010, 17:19
фабио кудиа
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users