На тази не сме карали, а посоката май няма да е от значение.
Edited by mario_montoya, 06.07.2014, 00:22.
Posted 07.07.2014, 16:17
Много ли са разликите в момента, Марио?
Иначе идеята е добра. Само пистата става доста по-къса и ще трябва да се договаряме с Ванката за по-ниска цена, иначе обиколките и цената ще скочат...
Валяк мачка... | Авариен автоключар София - avtokluchar.net
Posted 07.07.2014, 19:19
И аз това щах да вметна, че Иван обикновено взима твърда цена на обиколка а така обиколката е много по-кратка.
В обратна посока тази конфигурация според мен ще доведе до много големи разлики между картовете. И в двете посоки повече от половината обиколка е на макс. обороти и има само по едно място за спиране така, че всичко зависи от максималната скорост на картовете.
Posted 08.07.2014, 01:13
Edited by mario_montoya, 08.07.2014, 01:14.
Posted 08.07.2014, 09:46
Ще има ли предварително записване? Аз този път съм на линия.
Posted 08.07.2014, 12:34
Не съм много оптимистично настроен към тази конфигурация... разликите в картовете са не само в съединителите... с това огромно количество прави, на които единственото нещо е "заварка", според мен можем да си раздадем точките още след жребия...
Posted 08.07.2014, 22:58
Изпращам и аз вариант, подобен на този от Марио, но малко по-дълъг и с 2 варианта за изправяне или забавяне.
Идеята ми беше да има бързи секции и 1-2 места със спиране, където да може да се изпреварва. Има и няколко интересни бързи завоя.
Нещо подобно сме карали преди време и беше action.
Edited by George Prix, 08.07.2014, 23:02.
Posted 09.07.2014, 00:19
Аз отсега да кажа, че ще си търся транспорт за събота .. предно стъкло и яко изчукване .. да видим утре застрахователите какво ще имат да кажат.
Posted 09.07.2014, 02:18
Не съм много оптимистично настроен към тази конфигурация... разликите в картовете са не само в съединителите... с това огромно количество прави, на които единственото нещо е "заварка", според мен можем да си раздадем точките още след жребия...
Ако искате може просто да проверим 10 човека първата тренировка, ако изобщо има навити. Ако не вие решавате
Posted 09.07.2014, 12:34
Salle, при мен ще има място.
Марио, май така ще направим. Въпросът е какво правим, ако разликите са големи... Явно на място ще се решава...
Posted 11.07.2014, 09:28
Предполагам, от 10 ч. се отприщваме?
Shadow Kart Team
Posted 14.07.2014, 08:52
Класиране от кръга:
Генерално класиране пилоти:
Класиране отбори:
Posted 14.07.2014, 17:12
Малко видео от кръга:
Първа серия - камера на трети завой:
Първа серия - онборд на Веско:
Втора серия - онборд на Веско: https://www.youtube.com/watch?v=AHICAZKTQIE
Втора серия - онборд на Румен: https://www.youtube.com/watch?v=MWPJuG1EwTw
Трета серия - онборд на Румен: https://www.youtube.com/watch?v=07nerm01VII
Edited by Frol, 14.07.2014, 17:17.
Posted 19.07.2014, 21:37
На първото видео се вижда перфектно как Димитър Лалев завърта Георги Попчев или пък се вижда как Боби поднася Сашо и заради това Сашо поднася Лалев и заради това Лалев поднася Попчев... хмм зависи как го интерпретирате, но определено както и да се интерпретира тази ситуация винаги:
Попчев няма да е виновен, Боби е виновен. Всичко останало е до интерпретация.
Лично мое мнение е че Боби направи цялото меле и всички спорове и обяснения след манша как са му прецалаки манша в глупостите на 1ви завой.. много добре се вижда кой ги прави тея глупости и как сам влиза в мелето. Аз, Краси и Ники ги избягваме тези глупост доста лесно.
www.youtube.com/watch?v=H6kM4-a7YX8
YOU ARE CRAZY, MAN! SERIOUSLY
уникално каране... спокойно мога да се откажа от тоя спорт
TNTPushingUnlimited
Абе и в NoName карам ама...
Абе вече карам където ми падне.
Posted 20.07.2014, 17:00
Същото го направих и на Благоевград - на 1:49
Така че може и нещо в мен да е
Posted 22.07.2014, 13:49
Веско, ето ти друга интерпретация - и без мен, при това развитие на нещата, щеше да има меле. Аз бях започнал атака на Сашо още на излизане от първи завой, но като видях какво започва да се заформя, скочих отдалеч на спирачките... но няма как да спра веднага - останалото е следствие, останах приклещен там, без възможност да бия десен и да избягам "лесно"... но и с мен, и без мен, разположението на Сашо и Митака ще доведе до абсолютно същото меле. Достатъчно си карал и си запознат, за да ги пишеш така "на едро" нещата...
Posted 22.07.2014, 18:30
Posted 23.07.2014, 22:25
Аз нещо не мога да разбера защо никога няма наказани хора и не се взима, и не се сезира ДК,а относно- Бобка какво е щяло да стане и какво не-на видеото се вижда какво сътвори.Атаката ти за поред път беше безумна,нямаш и ни най-малък шанс да ме атакуваш там.Ти просто не се опита да спреш,просто ме помете,но няма значение.Това е до следващия път.Успех.
Posted 24.07.2014, 09:48
ОК, добре, че си по-наясно от мен кога съм натиснал спирачката...
Posted 24.07.2014, 19:05
Пишем го състезателен инцидент, като с Маса и Магнусен.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users