Момчета и момичета, на 30.03 ще ходя до Хасково да видя как са машинките. Ако има някой друг желаещ, може да ходим заедно...
Инспекция Хасково
Posted 21.03.2014, 06:44
"Край на колоната"
Posted 21.03.2014, 10:38
Аз пак да питам, как я мислите точно тогава?
https://www.facebook...filter=upcoming
На не малко дрифтове съм присъствал, и честно казано, в рамките на уикенда, предвид че от изгрев до след залез (ако има осветление, а в Хасково има) не спират да въртолят, не ми е ясно точно в кой момент ще можете дори да се покажете на пистата.
Posted 21.03.2014, 15:36
Уф, тия па... ОК, ще се чуя с Пламен и ще измислим как и кога да го направим...
Валяк мачка... | Авариен автоключар София - avtokluchar.net
Posted 21.03.2014, 16:44
"Край на колоната"
Posted 21.03.2014, 19:59
Питайте и за някакви цени, защото тук в София излизаше към 2.50-2.60 лв на минута каране (цената беше на обиколка, но толкова излизаше на минута).
Posted 22.03.2014, 22:37
Питайте и за някакви цени, защото тук в София излизаше към 2.50-2.60 лв на минута каране (цената беше на обиколка, но толкова излизаше на минута).
При обиколка на цена 70 ст, за минута трябва да си правил над 4 обиколки, което, бих казал, е невероятно постижение
Не си казал магическата фраза "Аз съм от Ауто-Карт и карам на 70 ст/об"
Posted 25.03.2014, 18:46
Posted 25.03.2014, 23:52
Краси, по кое време в неделя? Имам желание да дойда. За сега нямам возило и ще се ослушвам за някакъв вариант. Възможно е и Веско да иска да дойде, но не съм сигурен за него.
А дали е добра идея да се ходи там по време на дрифт уикенд - пистата ще е в ужасно състояние.
Posted 26.03.2014, 09:58
Меко казано ще е в ужасно състояние. Траекториите, по които минават дрифтачите нямат нищо общо, за да се разчита, че оставената от тях гума ще е плюс, а да не говорим за марбълите, прахоляка, боклуците и све, които ще има по завоите... след всеки дрифт, на който съм бил да снимам, имам един слой гумено-прахова гняс полепнала по лицето и ръцете ми...
Аз пак ви казвам - да не стане така, че да ходите само да пиете по кафе в Хасково, помислете си добре...
Това е от един дрифт точно в Хасково преди 3 години... на този завой, боклука е извън трасето, ама на други си е баш насред трасето...
Posted 26.03.2014, 16:08
"Край на колоната"
Posted 27.03.2014, 00:41
Мисля да тръгна след формулата, значи някъде към 13 ч сигурно.
Да, пистата ще е зле, но ще е еднакво зле и като покарам с всичките картове ще мога да преценя дали са достатъчно еднакви...
Телефона ми го имате - 088KOBRETI - така че нападайте...
Аз ще ходя с моята кола с Митака от Благоевград. Няма да има проблеми да взема още 2 души с нас.
Между другото, на Лаута са докарали 12 чисто нови RX7GX200 ... Слабички, ама нови... Кофтито е, че са с визоките облегалки и с колани, които сигурно ще искат да са задължителни... Лично аз с колан няма да карам, но не пречи да ги преслушаме и да си поговорим за коланите...
https://www.facebook...&type=1
Posted 27.03.2014, 12:18
Ми... като отиваш към Хасково, скокни и до Пловдив да я питаш Сиси какво може да каже по въпроса.
Posted 30.03.2014, 21:20
Та, какви са впечатленията от Пловдив и Хасково. Силно се надявам да направим състезания и на двете места.
Posted 30.03.2014, 21:34
Та, какви са впечатленията от Пловдив и Хасково. Силно се надявам да направим състезания и на двете места.
И аз също .. така де целият ни отбор За малко да се присъединя днес към тестовете ако не се бях успал. Ако не сте ходили до Пловдив обмислям едно посещение там вечер през следващата седмица.
Posted 31.03.2014, 19:12
резултати резултати резултати резултати
www.youtube.com/watch?v=H6kM4-a7YX8
YOU ARE CRAZY, MAN! SERIOUSLY
уникално каране... спокойно мога да се откажа от тоя спорт
TNTPushingUnlimited
Абе и в NoName карам ама...
Абе вече карам където ми падне.
Posted 31.03.2014, 21:36
Резултатите са обнадеждаващи
Чакаме да ни кажат на Лаута какво е положението с коланите. Ако не са задължителни, ще направим там старт.
В Хасково машинките вървят много добре, излизат от завоите много добре и вдигат по-висока скорост
Ще обявим тези дни състезанието, ще бъде двойно - събота и неделя.
Снимки има в профила на Радо във ФБ
https://www.facebook...doslav.simionov
Posted 31.03.2014, 22:18
Ако на Лаута картовете са хубави, ще се прежаля и с колан да карам
За Хасково, сигурни ли сте, че ако направим двоен кръг, няма да се откажат някои хора, заради парите, преспиването и цялата организация?
Posted 01.04.2014, 10:00
А какъв е проблема с коланите? Някой да не е бременен?
Posted 01.04.2014, 18:39
Резултатите са обнадеждаващи
Чакаме да ни кажат на Лаута какво е положението с коланите. Ако не са задължителни, ще направим там старт.
В Хасково машинките вървят много добре, излизат от завоите много добре и вдигат по-висока скорост
Ще обявим тези дни състезанието, ще бъде двойно - събота и неделя.
Снимки има в профила на Радо във ФБ
Колко машинки са на Хасково, дай малко повече инфо, те и миналта година машинките бяха супер с нови свещи и куп промоций. Двоен кръг означа някъде да спи и ядене, нещо конкретно в организацията къде, как и колко ........ все пак всичко е за сметка на пилота и току виж някой му се идва ама може да отдели само 100 кинта на месец и изведнъж промо двоен старт с добавка.......
А какъв е проблема с коланите? Някой да не е бременен?
някой им е тясно, имат си малки коремчета все пак това е картинг ............хахахах ако на Лаута нещата са добре по добре там да направим повечко кръгове
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users