10:00 - Край на записванията - на място или по телефона
10:00 - 10:30 - Жребий и организация, който изтегли жребий, може да кара веднага
10:00 - 11:30 - Свободни тренировки
12:00 - 15:00 - Маншове
Posted 11.03.2014, 09:59
10:00 - Край на записванията - на място или по телефона
10:00 - 10:30 - Жребий и организация, който изтегли жребий, може да кара веднага
10:00 - 11:30 - Свободни тренировки
12:00 - 15:00 - Маншове
Posted 11.03.2014, 14:22
Каква пара да си приготвя?
Posted 11.03.2014, 15:55
Няма промени в цените на Бенковски. Аз лично, за цял ден там, с все тренировки и всичко, не мога да мина с по-малко от 70-ка...
Posted 12.03.2014, 08:34
Състезанието ще е ~40
Валяк мачка... | Авариен автоключар София - avtokluchar.net
Posted 12.03.2014, 18:03
Търся 3-ти пилот за SRT Motorsport. Желаещи да се присъединят?
Posted 14.03.2014, 00:17
Потвърждавам участие, в случай че закъснея, ще съм предупредил кой да изтегли жребеца вместо мен.
Posted 14.03.2014, 11:34
Да, аз ще му тегля жребеца
.Аз също потвърждавам участие /възможно е да закъснея/.
Edited by r1nftw, 14.03.2014, 11:35.
Posted 14.03.2014, 13:57
Аз мисля, че е крайно време да въведем правило, който закъснее, му оставяме най-бавните картове
Posted 14.03.2014, 14:00
Да, аз ще му тегля жребеца![]()
.Аз също потвърждавам участие /възможно е да закъснея/.
ще има парични глоби за пилотите от отбора ако закъсняват
Posted 15.03.2014, 23:43
Класиране от кръга
Генерално класиране преди разглеждане на видео за наказания
Генерално класиране отбори
Тук има видеата от стационарната камера, уре ще пусна и от он-хед камерата
http://www.ustream.t.../videos/4514169
Posted 16.03.2014, 01:13
И на маршалите много им здраве за фалстарта ми Ето го моментът, в който Данчо сваля флага... Дори съм изостанал от колоната, която след това се прибра плътно вляво и почти спря, защото първите се забавиха...
vlcsnap-2014-03-16-01h10m50s134.png 1.12MB
25 downloads
Posted 16.03.2014, 12:37
ами точно това ти изоставш умишлено и то повече от 1 карт от предния, след това си на пълна газ докато другите са на половина газ и при падане на флага си ссъс скорост доста по голяма от предните, вследтсвие на което печелиш доста позиции. Фалстарт е някак си не точно казано но това си е хитринка която е доста добре изиграна.Аз лично миналта година на блг по същият начин, но без да е целенасочено и без да има повече разстояние от половина карт се опитах да догоня колоната .Първия карт натисна спирачка и всички след него спряха и докато стигне до мен веригата падна флага и спечелих 6 места. За мене лично трябва разстоянието да е до половин карт от предния и всички да са на 1/4 от газста за да може при пускане на старта всички да тръгнат едновременно не последните да са като ракети щото гонят колоната. Лично на мене в 6 манш ми се наложи да съм на пълна газ след последния завой за да стигна колоната. Е нали се сещате че докато другите са на пловината газ или там някви ситуаци на спри тръгни и прочие, аз летя и флага пада точно тогава. Та Чарли ми даде сигнал, че формацията е ок, аз видях че нямаше излезли извън формацията. Обаче умишлено подавам флага по късно за да може да се успокоят картовете в един режим. Тъй като новите не издържат имаше препомпване на газта и някой напънаха още преди флага и аз бързах да го пусна. В това време Марио ми каза че си оставил повече пространство и да няма после ама не беше наказан казах на Чарли да ти даде стоп. В случая нямаше ефект, но така е станало. Краси мисля че ме разбра какво имам предвид.....
И на маршалите много им здраве за фалстарта миЕто го моментът, в който Данчо сваля флага... Дори съм изостанал от колоната, която след това се прибра плътно вляво и почти спря, защото първите се забавиха...
Posted 16.03.2014, 18:41
Така някой неща който тръгват от тази тема:
https://www.facebook...f_t=share_reply
Това което видах на пистата е пълен шит. Не знам какво мислите, ама ако карате така по-добре го затварайте този шампионат и да минаваме на варианта "Нищо лично, на гонки от по 5 мин."
Който има какво да казва да казва сега, но хората каращи по-дълго в шампионата да вземат да се хванат у ръце и не само да смърдят, ами по-добре максимално помогнете по организацията.
В момента са само Боби и Краси и явно нещата са зациклили някъде. Не казвам че когато аз карах активно нещата са били много цвете, ама сега е пълна анархия.
Утре на Бирата ще има яко хейт, който е свободен да заповяда...
Posted 17.03.2014, 01:11
Ето снимки от последното нещо там, дето беше на Бенковски: https://www.facebook...49757114&type=1
www.youtube.com/watch?v=H6kM4-a7YX8
YOU ARE CRAZY, MAN! SERIOUSLY
уникално каране... спокойно мога да се откажа от тоя спорт
TNTPushingUnlimited
Абе и в NoName карам ама...
Абе вече карам където ми падне.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users