Относно днес...
1. Поздравления за Вел! Огромен напредък в сравнение с миналата година относно единоборствата. Беше ми доста трудно да я изпреваря, въпреки че бях с най-бързия карт... Шампиончетата да се готвят, защото много скоро ще ви пляска...
2. Абе, Краш, така и не се научи как се спира за наказание... Днес беше в предпоследната обиколка иначе щеше да последва черен флаг за манша заради спирането ти на правата...
3. Дъртите - двойна победа, браво... Сега ако не идвате до края, за последното състезание пак ще тръгнете първи и пак може да ни биете 
4. Марио - приятно съм изненадан колко чисто караш и не съжалявам за това, че си отново при нас
5. Петко - да тръгнеш последен не е като да тръгнеш първи, нали? 
6. Чарли - не си забравил как се кара, но още не се научи как да даваш летящ старт, дагоева 
7. За Митака от пистата и за Пламен - благодарско за осигуреното барбекю!
8. Жоро Попчев, за теб отделен списък...
- това, че не си чел правилника и не знаеш за кое се отнема 1 точка и че това не означава, че си дисквалифициран, не ти дава право да обвиняваш Боби, че искал да те накаже, защото ти си ме бил информирал за негов инцидент, от което той получи наказание... Всеки може да ти потвърди, че това е смешно дори да си го помисли човек...
- спомена, че си почнал да се блъскаш (не го каза точно с те зи думи), защото на Бенковски те били блъскали... Ами, блъскай тези, дето са те блъскали, дагоева... Имай все пак предвид, че както ти караш срещу другите, така и те ще карат срещу теб
- днес реално беше за дисквалификация, но никой не беше видял как ме завъртя мен, отново на 4 завой, както завъртя и Вел... Не разчитай от следващото състезание да има съдийски пропуски...
- днес на 2-3 пъти не те улесних особено, меко казано, което беше в следствие на твоите действия срещу мен на Бенковски, когато ме избута от завоя и ме изпревариха няколко карта, както и от това, че ме завъртя днес в 3 манш... в смисъл, колкото повече такива неща правиш, толкова повече такива (а от някои хора и доста по-груби) ответни действия можеш да очакваш... да, знам, че това, което направих, не ти хареса, но на мен и на Вел също не ни хареса...
- без ръкавици винаги е било -1 точка, независимо дали това ти харесва и независимо дали мислиш, че това е нещо лично срещу теб... няма да ти се отрази зле да се позапознаеш с правилника...
- и отново, не знам какво удоволствие ти доставя да изблъскаш някой и да го изпревариш... тъпо е, прекалено лесно и и е глупаво, да не говорим, че е наказуемо...
- надявам се да разбереш правилно горните ми писания. Ако не го направиш, си е твоя работа...
- "оставки" от рода на "аз повече няма да си играя с вас" са давали много други преди теб и общо взето не можеш да очакваш такова изказване да промени нещо...
- и преди да ми кажеш, че вече, край, аз съм от ОК и съм против теб, искам да те успокоя, че това засега са дреболии в сравнение с разправиите, които сме си имали с други пилоти. Докато заради теб не променим нещо по правилника, не се класираш в топ "рогачите", така че дишай спокойно и просто карай по-чисто... и отново - прочети правилика, за да знаеш какво да правиш, когато по случайност или не удариш и изпревариш някого, за да няма това последствия за теб, както и колко пъти можеш да го правиш безнаказано...