Запитване
Posted 11.03.2010, 00:06
Валяк мачка... | Авариен автоключар София - avtokluchar.net
Posted 11.03.2010, 18:31
Скъпи Лейтенант ако искаш да знаеш ДА ИЗМИСЛИМ НЕЩО има и други значения. Момчето може да иска да ги заведе при Краси или Боби когато са свободни и да се разпишат. КАПИШ
от твоята философия ми е писнало, така че когато неможе да кажеш нещо си замълчи
все пак става въпрос за картинг и е хубвао да видят как са нещата по пистата, аз лично ако съм бих проверил за това което се подписвам, но това си етвой избор, нека Боби каже все пак той носи отговорността.
Posted 12.03.2010, 21:12
ОК.не носи НИКАКВА отговорност ако някой реши да се пребива на състезание.За това са тези декларации.от твоята философия ми е писнало, така че когато неможе да кажеш нещо си замълчи
все пак става въпрос за картинг и е хубвао да видят как са нещата по пистата, аз лично ако съм бих проверил за това което се подписвам, но това си етвой избор, нека Боби каже все пак той носи отговорността.
Posted 13.03.2010, 07:00
Posted 13.03.2010, 10:33
Принципно си прав... Но за да е ОК декларацията, трябва да съм сигурен, че е подписана наистина от родител... Щото ако се окаже, че не я е показал на татко, а го е подписал вместо него, декларацията не струва нищо...ОК.не носи НИКАКВА отговорност ако някой реши да се пребива на състезание.За това са тези декларации.
Валяк мачка... | Авариен автоключар София - avtokluchar.net
Posted 13.03.2010, 10:39
Така е ,просто уточнявам че всеки си носи САМ последствията от инциденти.А ОК. ще помага с каквото може.Дано никога да не се налага де.Принципно си прав... Но за да е ОК декларацията, трябва да съм сигурен, че е подписана наистина от родител... Щото ако се окаже, че не я е показал на татко, а го е подписал вместо него, декларацията не струва нищо...
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users