Впредвид че съм противник на тва правило, ще поразпитам за следното:
- ако ДК има право да накаже пилот, то тва автоматично значи че тя може и да не го накаже, и всичко ще опира до тва кой е пилота, къде му е класирането, и прочее субективности който няма да имат нищо общо със справедливоста.......ся някой може да има уважителна причина, някой може и да няма, някой може да лъже добре, друг да не успее, плюс това нужно ли е на тоя дето найстина му се налага да си тръгне да обикаля всеки член на ДК като се стреми да го убеди в нуждите си.......
Така че или тоя ЩЕ бъде наказван без изключение, или тва да го няма......
Иначе по мое мнение тва с маншовете не е особенно удачно, но за тва повече като дойде момента пилоти да си тръгват без да си дочакат манша, щото разтъкаванията между маншовете отнемат едни допълнителни 2-3 часа от целия ден.......и на следващия път пилота който ходи на картинг само за кеф, а не за кеф и от многогодишен навик, вземе че не дойде на следващия картинг, щото ще знае че може и да замръкне......
Казано е, че ИМА ПРАВО, а не че ЩЕ накаже единствено защото все пак сме любителски шампионат и понякога може наистина да има основателна причина за отсъствие от стълбичката. А както каза Боби, понеже ние с него сме в ОК, няма да е зле ти да си в ДК, за да не дублира някой от нас с него поста си, така че може да го прилагаш на практика

аз съм за това че който е решил да идва трябва да си освободи деня, ама да задължаваме хората да са на награждаването, безмислено просто
Най-малкото показва неуважение... Представи си, че и 3-та първи си тръгнат... Ще е най-малкото тъпо...
Хаха 7 часа е при вас, на Зимния шампионат всичко се провеждаше за 3-4 часа
макс... с по 5-6-7-8 гонки и с много повече хора няма, какво да се коментира и календара...
Айде, Борко, аз също се включвам в офертата от Любо - дори не е необходимо да организираш наистина състезание. Просто ми опиши по минути как ще включаиш всичко от нашия регламент в 3-4 часа...
Да, съгласен съм с теб, обаче, за първи път и аз да кажа стоп на спама...
И какво се оказа - аз съм ти най-добрият приятел, защото като пуснах новината на сайта в началото на месеца, на практика ти "казах" за събитието

Щом се налага да си "пробваш" приятелите, значи нямаш такива. А приятелството не е еднопосочна, а двупосочна връзка. Това, че ти обвиняваш тях за това, че не са ти казали, а същевременно и ти не си им казал на тях, говори доста ясно кой е имало нужда да бъде "пробван"... Защото ти си се изтипосал в темата в БМВ форума още от октомври, което значи, че знаеш от тогава. Докато те не са писали там, което най-вероятно значи, че не са знаели, или че са разбрали много по-късно. А ако са разбрали, най-вероятно са го направили от същата тема. От това следва, че са видели, че ти си писал и съответно знаеш. От това, че знаеш, следва, че е излишно да ти казват. А от това, че ти не си им казал, пък следва извода защо сега се налага да ти "пробваш"...