Jump to content

Photo
- - - - -

Къде да бъде следващият кръг?

• Please log in to reply
61 replies to this topic

Poll: Къде да бъде следващият кръг? (10 member(s) have cast votes)

Къде да бъде 9 кръг?

1. Благоевград (2 votes [20.00%] - View)

Percentage of vote: 20.00%

2. Лаута (5 votes [50.00%] - View)

Percentage of vote: 50.00%

3. Конска (3 votes [30.00%] - View)

Percentage of vote: 30.00%

Vote Guests cannot vote

#21 KOBRETI

KOBRETI

Ferrari

• Админи
  • 1,616 posts
  • Град:София

Posted 17.09.2010, 17:09

Всичко е като миналия път, но на 3-та конфигурация в права посока.

Начало на тренировките - 10:00

Валяк мачка... | Авариен автоключар София - avtokluchar.net

#22 BoRkY

BoRkY

BMW Kart Team Challenge

• Пилоти
  • PipPipPipPipPip
  • 666 posts

Posted 18.09.2010, 05:19

Успех на всички :)

#23 BoRkY

BoRkY

BMW Kart Team Challenge

• Пилоти
  • PipPipPipPipPip
  • 666 posts

Posted 19.09.2010, 07:02

Браво на Никола перфектно състезание :)
Състезанието като цяло беше супер само разликата в картовете е проблем в момента, и трафика!

Ето 1 класиране от мен не знам, колко е точно след топ 10, не съм ги запомнил всички

• Чавдар - 194 -2т. Нак - Сваляне на каска/Вдигане на 2 ръце!!!
  • Борко - 190
  • Румен - 177
  • Илиан - 174
  • Боби - 174
  • Георги - 169
  • Гено - 161
  • Феро - 145
  • Краси - 141~
  • Косьо - 130
  • Веско - 129
  • Никола - 129
  • Данчо - 106
  • Любо - 100
  • Явор - 100~
  • Иван - 96
  • Ники А. - 92
  • Горан - 90
  • Камен - 90~
  • Мартин - 75
  • Росен - 65~
  • Димитър - 54
  • Антон - 50
  • Марио - 46
  • Деян - 49~
  • Ивайло - 22
  • Божидар - 16
  • Адриан - 13
  • Кирил - 13
  • Васил - 13
  • Кристиан- 12
  • Борислав- 12
  • Ивайло - 11
  • Емануил - 9
  • Веселин - 8
  • Кристиан- 7
  • Антонио - 4
  • Петко - 3
  • Николай - 2
  • Веселин - 1
  • Георги - 0
  • Виктор - 0
  • Стоян - 0
  • Виторио - 0
  • Илиян - 0
  • Иван - 0
  • Сашо - 0
  • Юлия - 0
  • Людмила - 0
  • Петър - 0

#24 charlie

charlie

Професионалист

• ОК / ДК
  • 204 posts

Posted 19.09.2010, 10:06

Браво на Куинчето.
Показа класа като минали години и напълно заслужена победа.
оф темата.
Борко хубаво си се вгледал да ме биеш по "точки", но:
първо- прочети си правилника и погледни, че не може да ме наказват два пъти в едно състезание. Аз съм наказан с по-тежкото наказание 5 места назад в решетката. Ако искаш да ме накажат и за дъжда който прецака Румен пак на Конска. Аре спри се!
второ- като си толкова убеден, че си "избран" за шампион тази година, докажи го де! Направи толкова изпреварвания, колкото аз съм направил през сезона и ще ти купя 3 метрова купа - да те видя къде ще я съхраняваш...
трето - Дупе да Ви е яко на последната Конска. Както Ви е ясно вече има едно правило: " Не ме ядосвайте, защото ще ви "потроша" в гонката!" - Само Коунчето му се размина вчера! :ph34r:

Както и да е това е да има малко повече кръв тука във форума, щото малко се се поуспахте...

край на офтемата

#25 BoRkY

BoRkY

BMW Kart Team Challenge

• Пилоти
  • PipPipPipPipPip
  • 666 posts

Posted 19.09.2010, 10:17

Браво на Куинчето.
Показа класа като минали години и напълно заслужена победа.
оф темата.
Борко хубаво си се вгледал да ме биеш по "точки", но:
първо- прочети си правилника и погледни, че не може да ме наказват два пъти в едно състезание. Аз съм наказан с по-тежкото наказание 5 места назад в решетката. Ако искаш да ме накажат и за дъжда който прецака Румен пак на Конска. Аре спри се!
второ- като си толкова убеден, че си "избран" за шампион тази година, докажи го де! Направи толкова изпреварвания, колкото аз съм направил през сезона и ще ти купя 3 метрова купа - да те видя къде ще я съхраняваш...
трето - Дупе да Ви е яко на последната Конска. Както Ви е ясно вече има едно правило: " Не ме ядосвайте, защото ще ви "потроша" в гонката!" - Само Коунчето му се размина вчера! :ph34r:

Както и да е това е да има малко повече кръв тука във форума, щото малко се се поуспахте...

край на офтемата

ШШшшшшшш.... Аре малко да не ми говориш така аааа ВЕТЕРАНЕ, не ме карай да правя глупости, КОЙ е казал че съм избран???
Нали уж караше за КЕФ кво стана "ШАМПИОНЕ" ти пръв почна Чарли нямаш проблеми щом мислиш, че си най-добрият пилот нямаш проблеми :)
Просто нещо вчера малко ме изблъска като ме изпреварваше, за мен няма проблеми като не можеш да изпреварваш като хората, изпреварваш по смешния начин "глигански" по твой стил разбира се! След това си невинен...

АКО ИМАШ НЯКАКВИ ПРОБЛЕМИ КАЖИ ДА ГИ РАЗРЕШИМ АААА, НА ПИСТАТА ИЗВЪН ПИСТАТА ;)
ТИ СИ ШАМПИОНА ЧАРЛИ :D

#26 K.Chernev

K.Chernev

Професионалист

• Пилоти
  • PipPipPipPip
  • 156 posts
  • Град:Пловдив

Posted 19.09.2010, 10:22

Оле, чипсът и пуканките да са в ръцете и по цял ден във форума! :lol:
I'm livin’ life in the fast lane
Movin’ at the speed of life and I can’t slow down
Only got a gallon in the gas tank
But I’m almost at the finish line, so I can’t stop now
I don’t really know where I’m headed, just enjoyin’ the ride
Just gon’ roll ’til I drop and ride ’til I die
I’m livin’ life in the fast lane (Pedal to the metal)
I’m livin’ life in the fast lane (Pedal to the metal)

#27 charlie

charlie

Професионалист

• ОК / ДК
  • 204 posts

Posted 19.09.2010, 10:38

Значи едни подир друг.
Борко е гола вода - видя се на пистата.
Боби е мошеник и ипревари Краша в бокса. Баси наглодстта.
Румен баси леващината с 5-цата да се врътне на 1-ви завой - ужас.
Вектрата баси бастуна - не може да прави квалификация - пълна лавандула.
Феро - как не можа да запазиш на Боби гърба във втори манш- ума ми не го побира.
За другите като видя видеото.
За мен - бълен лайнар и безобразник. Явно не му е мастото тука. Да вземем да го смажеме от бой я на пистата, я извън нея!

#28 BoRkY

BoRkY

BMW Kart Team Challenge

• Пилоти
  • PipPipPipPipPip
  • 666 posts

Posted 19.09.2010, 10:45

Значи едни подир друг.
Борко е гола вода - видя се на пистата.
Боби е мошеник и ипревари Краша в бокса. Баси наглодстта.
Румен баси леващината с 5-цата да се врътне на 1-ви завой - ужас.
Вектрата баси бастуна - не може да прави квалификация - пълна лавандула.
Феро - как не можа да запазиш на Боби гърба във втори манш- ума ми не го побира.
За другите като видя видеото.
За мен - бълен лайнар и безобразник. Явно не му е мастото тука. Да вземем да го смажеме от бой я на пистата, я извън нея!

ЕИ Чарли накрая нито ти ще станеш шампион нито аз каот ги правиш тея глупости после, ти ще съжаляваш не аз на мен ми трябва да карам пък квото стане!
Ще почнеш да ме блъскаш нещо в състезанието, аз с моя характер като те ударя 1 път ще те забия някъде после ти и накрая черен флаг и на двамата и ще ядем дървтото така, че първо помисли кое е по разумно!

Аз ти казах и вчера не искам да се мразим за някаква титла, знам че не ме харесваш и много други ама какво да направа ;)

#29 KOBRETI

KOBRETI

Ferrari

• Админи
  • 1,616 posts

Posted 19.09.2010, 11:02

Борко, хубава атака на титлата правиш последните състезания, но карай малко по-спокойно и не се взимай толкова насериозно :) Ако някой имаше нещо против тебе, това състезание щеше да го завършиш в гумите челно...

Виждам, че ви е скучно при отсъствието на Марио, но - не успявате да направите класен скандал като него :D

#30 BoRkY

BoRkY

BMW Kart Team Challenge

• Пилоти
  • PipPipPipPipPip
  • 666 posts

Posted 19.09.2010, 11:04

Борко, хубава атака на титлата правиш последните състезания, но карай малко по-спокойно и не се взимай толкова насериозно :) Ако някой имаше нещо против тебе, това състезание щеше да го завършиш в гумите челно...

Виждам, че ви е скучно при отсъствието на Марио, но - не успявате да направите класен скандал като него :D

Аз не искам да има скандали, искам борбата за титалта да е спечели този , които кара най-добре след този кръг останаха 3 човека който може да се борят в най-добрия случай! Ще е интересно само това с гумите ме притеснява :)

#31 charlie

charlie

Професионалист

• ОК / ДК
  • 204 posts

Posted 19.09.2010, 11:25

Опсс забравих едни други:
Краси Цолов (Кобрата) се успа и УМИШЛЕНО, ни провали състезанието на нас с Вектрата. Закъсняхме с цели 50 мин. и ни провали душевната нагласа - значи Кобрата на съд!
Любо Лаута - финално си призна че иска 2 хил. лева от шампионата иначе няма да кара- е изпълни си заканата, не кара!
Ферко си води жена си по състезания - и печели винаги. Явно му е на късмет. Ще почна и аз да си водя жента, ама искам от касата да и се отпуснат средства за ракия и салата по време на сътезанието. Е няма да са 2-хилки, ама е македонка и много носи. Така че правете му сметка.
И ми омръзна че шампионата стана семеен. Баси сумати семейства вече карат тука. Това не се издържа. Обявявам конкурс, за осиновяване на пилот. Не можах през годините да си направя такъв така че... Само да не ми се явяват на конкурса "пенсии", достатъчно е един в шампионата с такова прозвище...

#32 KOBRETI

KOBRETI

Ferrari

• Админи
  • 1,616 posts

Posted 19.09.2010, 11:28

Класирането е качено...

Гледай сега, Борко. Първо, няма как всички да харесват всички... Това не само в нашия шампионат и не само в картинга, а въобще в живота... Просто недей на базата на това да си правиш изказвания кат "така ще те блъсна, че ще е достатъчен само един път"... Примерът с гумите ти го дадох, за да ти покажа, че дори и никой да не те харесва, никой няма да те забие в гумите само за да ти попречи да станеш шампион, както намекваш по-горе...

#33 yavor

yavor

TEVA Racing

• Пилоти
  • PipPipPipPip
  • 174 posts

Posted 19.09.2010, 11:31

Ей начи, един кръг няма след, който да е мирно и спокойно във форума.
Давайте го по-спокойно, караме за кеф, а не за договор във Ф1.
Posted Image

#34 KOBRETI

KOBRETI

Ferrari

• Админи
  • 1,616 posts

Posted 19.09.2010, 11:32

С удоволствие констатирам, че Ферари се върна на върха в отборното класиране, където трябва да бъде...

Почти сигурно е, че титлата при пилотите я изпускаме този сезон, но тъкмо ще има над какво да поработим зимата, пък и нека някой друг да вкуси шампионската титла, че почнаха да ни обвинпват, че манипулираме целия шампионат :D

#35 BoRkY

BoRkY

BMW Kart Team Challenge

• Пилоти
  • PipPipPipPipPip
  • 666 posts

Posted 19.09.2010, 11:33

Класирането е качено...

Гледай сега, Борко. Първо, няма как всички да харесват всички... Това не само в нашия шампионат и не само в картинга, а въобще в живота... Просто недей на базата на това да си правиш изказвания кат "така ще те блъсна, че ще е достатъчен само един път"... Примерът с гумите ти го дадох, за да ти покажа, че дори и никой да не те харесва, никой няма да те забие в гумите само за да ти попречи да станеш шампион, както намекваш по-горе...

Браво за първи път класирането да е качено на време
Айде гледайте Световното :)

#36 KOBRETI

KOBRETI

Ferrari

• Админи
  • 1,616 posts

Posted 19.09.2010, 11:34

Ей начи, един кръг няма след, който да е мирно и спокойно във форума.
Давайте го по-спокойно, караме за кеф, а не за договор във Ф1.

Еми, този шампионат го направихме по тертип на Ф1, а там винаги има скандали, така че гледаме да се придържаме :lol:

#37 BoRkY

BoRkY

BMW Kart Team Challenge

• Пилоти
  • PipPipPipPipPip
  • 666 posts

Posted 19.09.2010, 11:35

Имам 1 въпрос какво става примерно, ако с Чарли завършим с равни точки?
В Професионалното има 2 шампиона тука кво праим?

#38 charlie

charlie

Професионалист

• ОК / ДК
  • 204 posts

Posted 19.09.2010, 11:37

Аааа и забравих още една машинация от тези Кви са там Скудерия Ферари ли бяха...
Успяха да му купят на Боби - Алфа 156, демек там нещо като Ферарито, ама по-куцо.
Е тва не можах да разбера как Боби заклет Макларанист стана Ферарист, баси!
И тва за да ни смажат в отборното. Абе казвам Ви - Краси Цолов на съд.
Аз Любо не си го сменям, защото е тва е полот!!! с главно П. Прицелил се е в касата на шампионата,
а не в некви баси долните цели...

#39 BoRkY

BoRkY

BMW Kart Team Challenge

• Пилоти
  • PipPipPipPipPip
  • 666 posts

Posted 19.09.2010, 11:40

Краси обнови квалификациите и победите, ако може мерси :)

#40 charlie

charlie

Професионалист

• ОК / ДК
  • 204 posts

Posted 19.09.2010, 11:40

Имам 1 въпрос какво става примерно, ако с Чарли завършим с равни точки?
В Професионалното има 2 шампиона тука кво праим?

Играем "Не се сърди човече", "На ръбче", "После на Жмичка", "Дама" и накрая си биеме "масльонки" до сълзи ... По добрия побеждава, риаш ли...
П.С. По сериозно го пише в правилника. Бие този с повече победи и подиуми. Ако пак сме равни погледни горното изречение!

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users