Jump to content


lubo lauta

Member Since 25.11.2009
Offline Last Active 11.09.2014, 11:47
-----

#9947 2014 R3 - Хасково - 12.04.2014

Posted by lubo lauta on 10.04.2014, 07:20

Боби, всъщност аз съм за 2 двойни стаи. Едната с две легла, а другата с едно двойно.

 

 

Абре ,толкова много ли си се налял зимата та ти трябва двойно легло.Марш във фитнеса    :D  :D  :D  :D  :P
#7257 Календар 2011

Posted by lubo lauta on 03.06.2011, 07:10

За какво висше образование ми говориш, след като не знаеш елементарни правила за поставянето на запетая и допускаш груби правописни и граматически грешки?
"ноща", "на готово", "радаиостанций", "дреболий", "станеме", "тръгнеме", "някой искат", "хората който", "мой размишления"
Хубаво, че си завършил по някакъв начин висше образование, но основното май си го прескочил.
За твое сведение и основното си, и средното си, и висшето си образования съм ги завършил всичките в икономически учебни заведения. Само че в конкретния случай икономиката няма пряка връзка. Шампионата е наречен "НАЦИОНАЛЕН", а май е по-правилно да се нарече "регионален". Аз като живея в Русе нямам претенции да има кръг точно в Русе, а в цяла България, а не да се редуват София-по часовника, Пловдив, София-обратно на часовника, Благоевград. Май наистина това е по-скоро сбирка между софийски и пловдивски фенове на картинга, отколкото някакъв НАЦИОНАЛЕН картинг шампионат бил той и любителски. Не виждам да има пречка да има кръг в Русе, Шумен и Варна - не е задължително всички пилоти от София и Пловдив да вземат участие в тях, нека да участват само тези, които имат възможност.

1.Пловдив,София,Хасково,Благоев град,Варна,Слънчев бряг,тава са пистите на които сме ходели да караме и затова е  НАЦИОНАЛЕН.След като републиканския тази година е на ТРИ писти, как да го наречем.По една или друга причина пистите отпадат.Примерно разлика в картовете 2-8 сек. няма времеизмерване,няма достатъчно бр.картове и тн.
2.Няма голяма пречка да има и другаде кръгове освен една дреболийка.Кой ще се нагърби с организацията и преговорите с пистите.Може би ТИ?Ето имаш на разположение всичко необходимо като информация,може да пробваш.Иначе от страни е много лесно да се критикува ;)


#5176 Пресрум на Скудерия Ферари

Posted by lubo lauta on 10.10.2010, 16:54

След анализ от страна на Скудерията, беше установено, че връзките с обществеността тази година куцаха. Виновните са уволнени. Пресрумът е подновен. Бяха уволнени и специалистите, отговарящи за предизвикването на дъжд в определен момент от състезателния ден и за целта е сключен ексклузивен договор с НАСА.

След края на сезона, който се оказа изключително разочароващ - Ферари спечелиха единствено отборната титла и 3-то място в индивидуалното класиране, отборът взема спешни мерки за изчистване на името на отбора и за връщането му там, където му е мястото - на 1 място не само в отборното, но и в индивидуалното класиране.

Наети са специалисти по физическа подготовка, които имат за задача да върнат Кобрети в нормално тегло на ръба на минимума преди началото на новия сезон. Връщането на 3-кратния шампион Феро в отбора доведе феновете до екстаз и те вече точат лиги за следващия сезон. Специално подготвени масажистки и физиотерапевтки ще се грижат за пилотите по време на предсезонната подготовка, както и след това по време на сезона.

Отборът ще провежда специализирана физическа и пилотска подготовка, за да могат пилотите да разгърнат още по-голяма част от потенциала си.

Наети са най-добрите специалисти по комуникациите, които ще подготвят за отбора висококачествена гласова връзка онлайн по време на състезанията. На специално произведени за отбора каски, пилотите ще виждат на визьорите схема на пистата, както и местоположенията на конкурентите в реално време.

Явно сте наели някакви шарлатани,защото още не са се родили тези хора които да се справят с тази задача. :lol:  :lol:  :lol:


#4821 Разрешено ли е спиращ пилот в бокса да бъде изпреварен от пилот зад него реши...

Posted by lubo lauta on 19.09.2010, 09:03

След като съм слушал много дискусии ,в които е споменавано,че след като пилот вдигне ръка и започне своето спиране нямаме право да го изпреварваме и ако решим да спираме трябва да бъде зад него.Незнам има ли го като правило и защо дербито Боби и Краси ми се изсмяха като отидох да ги питам да подам контестация.Може би защото са от 1 отбор,може би защото този при който трябваше да подам контестацията беше самият Боби извършил тази маневра или може би защото се борим за класирането в шампионата.Направил съм тази анкета с цел пилотите от шампионата да решат правилна ли е такава маневра пък това че ОК както винаги отсъждат в тяхна полза си го знам................

Жоре ,вдигането на ръката е за да види задния че пилота пред него ще спира,защото траекторията за бокса обикновенно съвпада със състезателната траектория.Ако не те е изпреварил вътре в бокса значи няма проблем.


#4100 4 Кръг републикански шампионат 2010

Posted by lubo lauta on 13.07.2010, 20:03

Щастлив съм да споделя че отново си имам картинг (благодарение на чичко Янек който ми подари нов паяк) :blink:

Аре честито ,и по дългичко да си го караш :D


#3635 Загина състезателят по картинг Даниел Кисимов

Posted by lubo lauta on 05.06.2010, 15:39

Не е истина какви неща чета по статии, сайтове и форуми. Но най-ужасяващото е липсата на ЛИНЕЙКА, ПОЖАРНА и най-вече ЗАСТРАХОВКИ!!! Няма да коментирам пистата! Това ми е най-противната писта!Материала на РИНГ е достатъчен, за да си направи изводите всеки. И най-лошото е, че това не е единственият случай. Тамо никога не е имало организирани ленайки и пожарни. Само веднъж видях нещо подобно на водоноска, която по никакъв начин не би могла да помогне при инцидент.

Управата на пистата в случая няма вина понеже организатора едруг.Може и да съм много краен към организатора М.М. но няма и как да е по друг начин.Още немога да проумея човек който е ДЕЙСТВАЩ състезател,свидетел на много инцеденти по картинг пистите,да не осигури ленейка :o  :lol:  :lol:  :lol: Това ако не е престъпление.


#2792 Благоевград 17.4.2010

Posted by lubo lauta on 16.04.2010, 20:52

возенето си е возене няма нищо общо със сътезанието, н абенковски на дъжда беше точно такова, ама как да е всеки сам си решава  :rolleyes:

Въпрос на гледна точка.Почти всияки от зимния шампионат се научиха да се ВОЗЯТ на мокро,и сега вече се сътезават ;) Тръпката е голяма.
Абре този стопански двор Бенковски, докога ще се третира като картин писта. :angry:


То и аз обичам свински врат,но като няма ще се напъна и контра филе да хапна :D


#1818 След шампионата

Posted by lubo lauta on 18.01.2010, 10:05

И аз благодаря най-вече на Косе и Горан че им щукна тази идея.Получи се добър шампионат .Обмисля се и продължение,НО отсега да знаете тази свобода по отношение на правилата а на моменти/свободия/няма да е има.Така че от сега започвайте да се запознавате с тях. B)


#1782 ШЕСТИ ФИНАЛЕН КРЪГ Winter Cup Lauta и BBQ

Posted by lubo lauta on 15.01.2010, 21:13

Аз няма да участвам.

Що бре?

Стартов списък за квалификация:
1 Валери Василев
2 Атанас Узунов
3 Лъчезар Панчовски
4 Росен Тодоров
5 Борис Малинов
6 Сашо Ватралев
7 Александър Геговски
8 Александър Неделчев
9 Николай Атанасов
10 Божидар Митев
11 Михаил Джуров
12 Горан Генчев
13 Явор Гочев
14 Иван Тонев
15 Димитър Чавдаров
16 Любомир Иванов
17 Веселин Паунов
18 Румен Паунов
19 Мартин Манолов
20 Гено Тонев
21 Спасимир Стоев
22 Костадин Костадинов
23 Марио Динолов
24 Васил Узунов

Момците в червено нараво да одът вЪв фтора гонка за да не се запознаят с ЧЕРНИЯ байряк -_-  -_-  -_-


#1068 Четвърти кръг Winter Cup Lauta

Posted by lubo lauta on 10.12.2009, 22:20

Записвам: Атанас Ангелов Узунов ;)


#967 На който му стиска да заповяда!!!!!!

Posted by lubo lauta on 08.12.2009, 18:38

Просто трябва да го покажа... Тук ще отнеме мног писане и пак няма да стане ясно. 2-3 приятели ги отказаха по този метод буквално за няколко дни :)

Иоще не си станал милионер.Хмммм нещо гнило има тук. :D

Аз пък мога да се похваля, че последните 3 цигари, които изпуших, бяха заедно с Вектрата, Чарли и Кобрети миналата седмица, като се видяхме на ОМВ-то. И преди тези 3 цигари, пак имах близо 1 седмица без запален фас.
Хем вкъщи не се пуши, хем в колата ми съм забранил цигарите, хем в офиса също не може и се излиза навън на студа, та - нищо по-лесно + малко воля разбира се. Posted Image

Браво на теб,НО аз ако можех да пуша като теб ,нямаше за какво да се претеснявам.Но когато пушиш по котия на ден /на мохабет по две/ става сериозно.Хич не е лесно ,просто с става въпрос за две вида пушене.

Ами аз сигурно ще изляза и победител от нея, та ако имах време да идвам да карам, на драго сърце щях да чакам някой да поддаде и да ме черпи обиколки.Posted Image

Мечтай си. :P


#733 Пилот на месеца - ноември 2009

Posted by lubo lauta on 04.12.2009, 21:10

Понеже ще е малко лицемерно да гласувам за себеси ,гласувах за Румбата. B)


#150 Мис картинг - ноември 2009

Posted by lubo lauta on 26.11.2009, 21:29

Показателно е обаче, колко са прави и жени, и психолози, за реакциите на мъжете. Всеки скочи да гласува за мацката с най-разголената снимка.Posted Image
Аз обаче съм за първата... ако и кара толкова добре, колкото изглежда във фото студиото, просто...Posted Image

Ай ся.Шефа /женатЪ/да не е до теб докато пишеш :D  ;)