Jump to content


Photo
- - - - -

Записване за участие в шампионата


  • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1 Bobby

Bobby

    Скудерия Ферари

  • Админи
  • 890 posts

Posted 06.08.2010, 11:06

В тази тема се описват начините и реда, по който всеки желаещ да участва в шампионата, може да го направи.

ВАЖНО: Да се прочете всичко внимателно! Оправдания, че "това не го знаех", не се приемат!

1. Прочетете Правилникът и Спортният Кодекс на шампионата. Връзка към тях има в най-горната част на този подфорум. Ако считате, че сте съгласен с реда на провеждане на шампионата, и покривате задължителните изисквания, то няма пречка да се включите в шампионата като състезател.

2. Задължително условие е да сте регистриран потребител на форума на auto-kart.

3. След като сте се регистрирали, е нужно да се запишете и като участник в шампионата. Това става в тази тема ТУК. Как става регистрирането и какво конкретно се изисква за състезател и/или отбор, е описано и в самата тема, както и в Правилника (раздел 1) и Спортния кодекс (раздели 1, 2, 3, 4).

4. За да бъде допуснат до участие в състезания от шампионата, е нужно всеки състезател да подпише Декларация по образец, която се изготвя от Организационната комисия. За целта е нужно да се изпратят следните данни:

- Снимка паспортен формат в анфас, в графичен файл (моля, спазвайте изискването за паспортен формат!)
Изрезки и части от снимки, на които сте застанали пред Айфеловата кула, Сиърс Тауър или гондоли във Венеция не вършат работа!

- Трите имена
- Регистрацията във форума на auto-kart.com (никнейм)
- роден/а на ден.месец.година, в гр./село
- Телефон
- e-mail
- Кръвна група

- Трите имена на близък/роднина и неговия телефон за връзка


Всичко това изпращайте на мейл barbolov <at> mail.bg, в subject-а пишете имената си и никнейма, за мое улеснение.

5. При участие на състезатели, които са непълнолетни (14-18 години) - изисква се попълване на молба по образец от страна на поне един родител/настойник.
Във файлът ТУК в този линк ще откриете документ. Това е молба-образец, която ви моля да си изтеглите на компютъра, след което да редактирате нужните полета, а именно:
- трите имена на единия от родителите/настойниците (логично - този, който ще подпише), ЕГН-то му/й, както и телефона
- част от текста на молбата - частта син/дъщеря и съгласен/на (в зависимост от пола на състезателя и съответно родителя/настойника)
- на първия ред от текста, след "Моля синът/дъщеря ми" - да се изпишат трите имена и ЕГН на състезателя
- актуалната дата в края на молбата и мястото на подписване (примерно, за пловдивчаните трябва да се изпише гр. Пловдив)
След това, тази молба я разпечатвате и давате на родителя да я разпише. Препоръчително е да се връчи лично от родителя подписана тази молба, на някой от членовете на ОК, или на някой от стартовете на шампионата.

6. Допълненителни разяснения:
- запознайте се с Правилника и Спортния кодекс на шампионата! Не доброто им познаване по никакъв начин няма да се счита за оправдание при нарушаването им!
- относно данните - моля за точност! Случайно или умишлено - не пропускайте нищо от изисканите данни. Какво имам предвид - например, кръвна група "нулева" - няма такова нещо, има нулева положителна или нулева отрицателна. Ако не си знаете кръвната група, направете си едно изследване, ще ви я кажат, а и ще проверите и здравословното си състояние по този начин. Останалите данни пък не считам, че са непосилни за който и да било да ги изпрати, така че очаквам да ги изпращате без частични или пълни пропуски.
- не ми изпращайте данните си на лично съобщение във форума! Посочил съм къде да се изпраща всичко, така че - моля, спазвайте това!
- изпращането на данните има ОПРЕДЕЛЕН СРОК - данни и заявки се приемат до 96 часа (4 дни) преди съответния кръг от шампионата. Изпратени данни и заявки след този срок няма да се разглеждат и всеки новорегистриран и записал се състезател, който обаче не е изпратил данните си в срок, ще бъде допуснат до участие в непосредствено предстоящия кръг, но срещу заплащане на такса участие в двоен размер. Нерегистрирани във форума и незаписали се състезатели пък, въобще няма да бъдат допускани до участие.

 

 

Attached File  AKC_code2013.doc   250.5K   46 downloads

 

Attached File  AKC_regs2013.doc   258.5K   36 downloads


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users