Промени в правилата
Posted 27.11.2009, 13:20
Просто чувам разлиани идеи и от Косебосе, и от Марио, и се притеснявам, ако ги въведете наведнъж да не стане ясно дали някоя промяна има ефект и какъв е той...
Валяк мачка... | Авариен автоключар София - avtokluchar.net
Posted 27.11.2009, 18:00
Posted 27.11.2009, 20:33
Другото ново е спирането за СТОП - СТАРТ, когато спират повече от един карт в една обиколка, ще има точно регламентирано място за спиране, а не един зад друг, но повече утре на брифинга.
НЕОНОВИ РЕКЛАМИ
Posted 30.11.2009, 11:38
Posted 30.11.2009, 11:49
Ако е сухо, със сигурност ще има допълнителни гуми за шикани, ако е мокро - може би няма да има.
Posted 30.11.2009, 13:18
Шампионата на изненадитеИма две нови неща (изненади), които искаме да обсъдим много добре преди да се въведат и после ще пишем. Всичко обаче е с цел да се изравняват възможностите до макс и са за добро.
Ако е сухо, със сигурност ще има допълнителни гуми за шикани, ако е мокро - може би няма да има.
Господа организатори вие сте невероятни. Поздравявам ви за хубавия шампионат и благодаря, че имам честта да участвам в него.
Този път какво измислихте?
Posted 30.11.2009, 13:45
Напълно съм съгласен.Имам предложение за име : Шампионата на дядо Коледа ЛаутаШампионата на изненадите
Господа организатори вие сте невероятни. Поздравявам ви за хубавия шампионат и благодаря, че имам честта да участвам в него.
Всеки кръг има изненади(подаръци) които поднасяте с цел да ни забавлявате
Posted 30.11.2009, 13:52
Потърпи малко де.Шампионата на изненадите
Posted 30.11.2009, 13:59
Търпението калява нервите, затова ще чакамПотърпи малко де.
Posted 30.11.2009, 17:13
Има две нови неща (изненади), които искаме да обсъдим много добре преди да се въведат и после ще пишем. Всичко обаче е с цел да се изравняват възможностите до макс и са за добро.
Като гледам прогнози се очертава 50% шанс за дъжд в събота.
Така че да се надяваме да ни валне мъничко. Ако пък не... винаги има пръскачки да се направи едно интересно състезание
If violence isn't solving your problems, you're just not using enough of it.
Posted 30.11.2009, 17:26
А бе то нека си вали стига аз да си направя кфалификацията на сухоКато гледам прогнози се очертава 50% шанс за дъжд в събота.
Така че да се надяваме да ни валне мъничко. Ако пък не... винаги има пръскачки да се направи едно интересно състезание
Posted 30.11.2009, 18:38
Гадняр !!!А бе то нека си вали стига аз да си направя кфалификацията на сухо
If violence isn't solving your problems, you're just not using enough of it.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users