Радвам се, че се изясниха нещата и класирането е готово.
Аз обаче ще подам контестация срещу Александър Геговски, затова че ме завъртя 3-ти манш, 2-рата обиколка
на излизането от фибата, която се пада 5 или 6-ти завой.
Сега чак пускам контестацията си, защото чаках да се изясни класирането и защото по старото класиране Сашо беше последен в гонката.
Контестацията ми е във връзка с това, че правилата трябва да се спазват и картингът е безконтактен спорт, а това състезание
бях блъскан не веднъж и не от един човек, което повлия много на класирането ми.
Яворе, и да подадеш контестация, и да не го направиш - няма значение. Най-близките до завоя маршали сме били аз и Борко. За добро или лошо, не съм видял какво се е случило. На пистата нямаше камера, че дори и фото апарат. Какво ще постигнеш с едно оплакване?
Не се събираме всяка събота, за да подаваме контестации един срещу друг. Съгласен съм, че някои пилоти карат против правилата, но в този шампионат предпочитам подобни проблеми да се изглаждат на пистата. След това само пречат и създават ненужно напрежение.
Бях маршал, а после се състезавах. Независимо, че Любо стократно предупреди на мокра писта да не се правят необмислени опити за изпреварване отвътре при подхода към завоя, в събота положението беше трагично.

Не може още при старта, на първия завой отвътре да влязат пет карта!
Кажи ми в тази ситуация кой да накажа, при положение, че единствено умишлената загуба на позиции от атакувания пилот бе причина да няма инцидент?!?
Така че дай да се успокоим и да не оставаме с горчив вкус след такава невероятна поредица от перфектно организирани и проведени състезания!
Cheers!