Jump to content

Photo
- - - - -

Четвърти кръг Winter Cup Lauta

• Please log in to reply
207 replies to this topic

#121 mario_montoya

mario_montoya

Pushing Unlimited

• Пилоти
  • PipPipPipPip
  • 369 posts
  • Град:Перник

Posted 13.12.2009, 13:25

А ако не се бори за титлата какво ще правим ще го заражем ли?Всеки се бори за нещо в този шампионат ,така че ще се разглеждат всички подобни случаи. :angry:

Вадиш думите ми от контекста, не искам да кажа че някой е по-значителен от другите.
Ти всъност завършваш трети. Кой беше зад теб, Димитър Чавдаров или Сашко Геговски

#122 Nightblade

Nightblade

TNT-Pushing Unlimited

• Пилоти
  • PipPipPipPip
  • 156 posts
  • Град:Plovdiv

Posted 13.12.2009, 15:17

айде и аз кажа нещо.
След края на 3-ти манш, докато записвах класирането по спрелите картове, като стигнах до Сашо ми каза че е завършил 4-ти но карта му е изгаснал на прибиращата обиколка и Горан го потвъди, защото каза че е ходил на му го пали.
А за завъртането в последната обиколка(което Явор посочи), аз не видял да се върти Сашо в цялото състезание, а и възможно да сте се объркали Сашо с някой друг защото каската му прилича на тези от пистата.
А колкото до Косьо, каза че не може да е завършил 8-ми защото като е излязъл от стоп-старта е имало поне 4 карта зад него, поне доколкото чух.След това не знам какво са си говорили.
Generosity-make a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire and he'll be warm for the rest of his life.

If violence isn't solving your problems, you're just not using enough of it.

#123 Kose Bose

Kose Bose

www.kosebose.com

• ОК / ДК
  • 960 posts
  • Град:Plovdiv

Posted 13.12.2009, 16:07

Направо незнам какво мнение да изкажа, нацяло се обърках. Знам само, че като излизах от стопа зад мен имаше поне четерима човека, знам също, че на прибиращата обиколка видях Сашо на еската изгасал, но пък със сигорност преди това не ме е минавал, така че от мойта гледна точка каквото и да изкажа, може да не е актуално.
Нека всички от първа серия(гонка) се изкажат по въпроса, както и всички маршали,за да се направи заключение!
www.kosebose.com
НЕОНОВИ РЕКЛАМИ

#124 Goran

Goran

Plovdiv Racing Team

• Пилоти
  • PipPipPipPip
  • 360 posts
  • Град:Пловдив

Posted 13.12.2009, 16:31

В новините пише, че Любо е трети, а Румен е спечелил :blink: Май е обратното...
Относно Сашо, добре е Марио да види разпечатките внимателно и да каже може ли да се разбере. Аз си спомням, че картът му загасна след финала на S-ката и тичах да го запаля. Имаше хора, които го изпревариха тогава, но за място трудно мога да кажа къде е точно. Затова е забранено изпреварването след финала и тези, които са го минали тогава сигУрно ще си спомнят и трябва да си кажат.
Гражданска отговорност от - GBROKERS

#125 KOBRETI

KOBRETI

Ferrari

• Админи
  • 1,616 posts
  • Град:София

Posted 13.12.2009, 16:44

Да, бъгове при пускане на системата :lol:

Оправено е вече...

Валяк мачка... | Авариен автоключар София - avtokluchar.net

#126 Riper

Riper

Алпинист

• Пилоти
  • PipPipPipPip
  • 267 posts

Posted 13.12.2009, 16:52

Аз бях маршал с Веско на завоя преди шикана (мисля че за него говори Явор).Сашо карта му угасна след завоя ,но не на последната обиколка .

#127 mario_montoya

mario_montoya

Pushing Unlimited

• Пилоти
  • PipPipPipPip
  • 369 posts

Posted 13.12.2009, 16:55

В новините пише, че Любо е трети, а Румен е спечелил :blink: Май е обратното...
Относно Сашо, добре е Марио да види разпечатките внимателно и да каже може ли да се разбере. Аз си спомням, че картът му загасна след финала на S-ката и тичах да го запаля. Имаше хора, които го изпревариха тогава, но за място трудно мога да кажа къде е точно. Затова е забранено изпреварването след финала и тези, които са го минали тогава сигУрно ще си спомнят и трябва да си кажат.

Според разпечатката Сашко е 8-ми. Но хипотетично ако карирания флаг е махнат в деветата обиколка, а пилотите са отишли на старт финала за да напуснат машините и Сашо е бил 8-ми там, то значи и времеизмерването не помага. Но аз мога да сметна според загубата му в последната обиколка къде е бил, като не знам как ще се променят нещата

Аз бях маршал с Веско на завоя преди шикана (мисля че за него говори Явор).Сашо карта му угасна след завоя ,но не на последната обиколка .

Това вече е интересно. :blink:

#128 BoRkY

BoRkY

BMW Kart Team Challenge

• Пилоти
  • PipPipPipPipPip
  • 666 posts

Posted 13.12.2009, 17:01

Значи аз бях на С-ката в 1 манш съм сигурен,че Любо спечели.В 2 манш Спечели Мишо.В 3 манш като тръгнаха Мишо на обратния отиде много навътре в шикана едвам излезе също след това Румен беше изблъскан на първия завой в тревата и едвам с него го избутахме.За Сашо тогава май беше в 2 манш с 11 май и загасна няколко пъти.А в 3 манш не съм сигурен ,но май пак беше назад според мен.И загасна на С-ката и Горан отиде да го пали.Тогава в 3 манш Марио спечели това си спомням аз.Румен не е печелил манш!

#129 Riper

Riper

Алпинист

• Пилоти
  • PipPipPipPip
  • 267 posts

Posted 13.12.2009, 17:06

Знчи понеже изтеглих 1чката и я наблюдавах секи манш.Движи се 4та 5та и загасва.За Сашо мисля че беше четвърти като му загасна, но пак успя да се добере до 4тата позиция.На последната об се забави за това и 1цата беше последна в редицата защото аз се качих на нея и помня .Това е моето мнение.

#130 BoRkY

BoRkY

BMW Kart Team Challenge

• Пилоти
  • PipPipPipPipPip
  • 666 posts

Posted 13.12.2009, 17:15

Роска аз карах 1 не ми загасна даже спечелих :D

#131 Goran

Goran

Plovdiv Racing Team

• Пилоти
  • PipPipPipPip
  • 360 posts

Posted 13.12.2009, 17:18

Според разпечатката Сашко е 8-ми. Но хипотетично ако карирания флаг е махнат в деветата обиколка, а пилотите са отишли на старт финала за да напуснат машините и Сашо е бил 8-ми там, то значи и времеизмерването не помага. Но аз мога да сметна според загубата му в последната обиколка къде е бил, като не знам как ще се променят нещата

Това вече е интересно. :blink:

Сашо със сигурност загасна след карирания флаг и последната обиколка в разпечатката е от прибиращата обиколка - в 3 манш е така, защото при прибирането минават още веднъж през старт-финала. На листа със старт-стоповете и жребия на картовете е написано и класирането, което е констатирано на място - този лист дето го суши на печката и сега е като баница... Сравни го с резултатите от разпечатката от предпоследната обиколка и да видим какво ще се получи...

#132 mario_montoya

mario_montoya

Pushing Unlimited

• Пилоти
  • PipPipPipPip
  • 369 posts

Posted 13.12.2009, 17:24

Сашо със сигурност загасна след карирания флаг и последната обиколка в разпечатката е от прибиращата обиколка - в 3 манш е така, защото при прибирането минават още веднъж през старт-финала. На листа със старт-стоповете и жребия на картовете е написано и класирането, което е констатирано на място - този лист дето го суши на печката и сега е като баница... Сравни го с резултатите от разпечатката от предпоследната обиколка и да видим какво ще се получи...

Значи според класирането направено от Иван (дето беше на баница) Сашо е четвърти. Пак казвам Дойде Косьо и се оплака че не е 8-ми. Аз бях пръв и през цялото време следях втория и третия и съм убеден че бяха Васко и Любо, попитах Васко той каза че е втори, а Любо трети Димитър Чернев четвърти. Попитах Любо и той каза че е трети а Митко четвърти, ма не знае кой е след това. Димитър Чернев го нямаше за да го питам Явор каза че е бил 5-ти след Митко а зад него е бил Румен. Спасимир и Сашо Геговски ги нямаше и затова споделих с Косьо и Горан до какви изводи съм стигнал и затова писахме Сашо 8-ми

#133 Goran

Goran

Plovdiv Racing Team

• Пилоти
  • PipPipPipPip
  • 360 posts

Posted 13.12.2009, 17:26

И още нещо, Марио - виж и кой е спирал и кой не в 3-ти манш и в зависимост кой по ред е тръгнал, може евентуално да се прецени дали е възможно да е по-напред или назад. Имаше 3-ма или 4 човека, които трябваше да спрат в последния манш, ако Сашо не е спирал, със сигурност е по-напред.

#134 mario_montoya

mario_montoya

Pushing Unlimited

• Пилоти
  • PipPipPipPip
  • 369 posts

Posted 13.12.2009, 17:27

И още нещо, Марио - виж и кой е спирал и кой не в 3-ти манш и в зависимост кой по ред е тръгнал, може евентуално да се прецени дали е възможно да е по-напред или назад. Имаше 3-ма или 4 човека, които трябваше да спрат в последния манш, ако Сашо не е спирал, със сигурност е по-напред.

Всещност ако се е завъртял той губи толкова колкото от 1 стоп

#135 Goran

Goran

Plovdiv Racing Team

• Пилоти
  • PipPipPipPip
  • 360 posts

Posted 13.12.2009, 17:32

Всещност ако се е завъртял той губи толкова колкото от 1 стоп

Ц, картът му загасна след финала и така го минаха, но много време се бави докато го запалим. Накрая след него имаше само 1 пилот, който беше 1 обиколка назад.

#136 BoRkY

BoRkY

BMW Kart Team Challenge

• Пилоти
  • PipPipPipPipPip
  • 666 posts

Posted 13.12.2009, 17:33

Значи според класирането направено от Иван (дето беше на баница) Сашо е четвърти. Пак казвам Дойде Косьо и се оплака че не е 8-ми. Аз бях пръв и през цялото време следях втория и третия и съм убеден че бяха Васко и Любо, попитах Васко той каза че е втори, а Любо трети Димитър Чернев четвърти. Попитах Любо и той каза че е трети а Митко четвърти, ма не знае кой е след това. Димитър Чернев го нямаше за да го питам Явор каза че е бил 5-ти след Митко а зад него е бил Румен. Спасимир и Сашо Геговски ги нямаше и затова споделих с Косьо и Горан до какви изводи съм стигнал и затова писахме Сашо 8-ми

Марио не е Димитър Чернев, а Димитър Чавдаров

#137 KOBRETI

KOBRETI

Ferrari

• Админи
  • 1,616 posts

Posted 13.12.2009, 17:40

Не знам, ама тук стана голямо мазало :lol: Поне на мен ми звучи сякаш всеки разказва нещо различно :lol:

#138 Goran

Goran

Plovdiv Racing Team

• Пилоти
  • PipPipPipPip
  • 360 posts

Posted 13.12.2009, 17:49

Наливай, наливай масло в огина. Марио, Иван как го е записал на баничката класирането?

#139 KOBRETI

KOBRETI

Ferrari

• Админи
  • 1,616 posts

Posted 13.12.2009, 17:51

Е, това с уточнението, че не съм бил там и затова неща, които на вас са ви ясни, на мен не са...

#140 Александър Геговски

Александър Геговски

Начинаещ

• Пилоти
  • PipPip
  • 38 posts

Posted 13.12.2009, 17:54

Аз 3 манш не съм правил направих в 1 манш като бях с карт номер 5 и втори с 11 когато ме заминахте с обиколка

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users