Евала за камерите а случайно видеото от инцидента с Росен къде е??? А и после кой ще сваля и обработва видеото от тез камери?Краш, не всеки може да влезе в ДК, когато си поиска. Дори да си от топ 3 отборите, трябва да си показал и доказал, че знаеш правилника и кодекса перфектно, за да те приемем в ДК. Нещо, което ти опровергаваш с почти всичките си мнения тук... Казвам ти - не в Шадоу, ами даже в отбора на Светия Синод да беше, няма как да влезеш в ДК без да знаеш правилника и всички да сме сигурни, че ще го прилагаш на пистата.
На всички е ясно, че състезанието няма как да бъде анулирано заради една грешка на главния маршал. както Айртон правилно отбеляза, анулиране може да има, ако има формално нарушение на правилника. Примерно ти да си се класирал в 1 гонка, а да те пуснем да стартираш 2-ра, или както беше тогава на Дунев, да се окаже, че редът за стартиране на цялата 2 гонка е тотално грешен. Така че никой не лиже ничий задник. Просто ти се опитваш да налагаш глиганските си възгледи... Това, че ти заби Росен в гумите си било негова вина, но фалстартът на Боби бил голяма драма... Я се замисли кое е по-тежко от двете. И се замисли защо ти викат "глигана"... Сигурно защото караш много чисто... Ако той бил в ФК, нямало да има "отборни глупости"... Знам, че не си в час, просто го доказваш повече и повече. Затова те извадих от отбора... И не е вярно, че не съм ти казал предварително - да си си чел Лс предния ден.
Перфектната ДК би била Краша, Марио и Дувара...
Понеже споменахте камерите - догодина на всеки карт ще бъде монтирана камера, която ще заснема гонките. Камерите ще бъдат закупени от ОК с пари от касата.
А за перфектната ДК искам да ми решите сега проблема с това,че 1 човек неможе да вземе решение хаиде де нали ваща е перфектна давайте!!!
Поне тези пилоти дето описваш в ДК свършват повечето пъти в 1-ва гонка