Jump to content

Photo
- - - - -

Трансферен прозорец 2010-2011

• Please log in to reply
158 replies to this topic

#101 FERRARIST

FERRARIST

Гадно Копиле

• ОК / ДК
  • 366 posts
  • Град:Стара Загора

Posted 03.02.2011, 20:42

Все пак в най-скоро време след Общото събрание на WildFire ще има новина и не желя да бъде погребана в безмислни брътвежи...

Общо събрание????
Баси.......общо между двамата, или всеобщо всичките с оня от ПД?????
Да позная...
- ще си носите колани и ще карате карта с колани
- ще искате и беци да си турите, ама няма да ви пасне акумулаторче с 12в да си забодете
- ще искате по 20 точки преднина от началото на сезона за изравняване на възможностите ви за второ място с останалите 3-4 тима борещи се за него
- ще си носите сложна система от тръбички към каската за по добра и постоянна проводимост на бира и втечнено мезе
- ще си носите още по сложна система за постоянен харт рейт монитор, гъстота на кръвта(обезводняване), кръвна захар и алкохолна недостатъчност
- ще почнете да влачите жените си по състезанията......(ц-ц-ц - само аз съм тая баламура.......и Боби понякога)
- най - накрая ще направите добро на изнемощелите си организми, и ще станете главни, по - главни, и главен маршали(ще се разберете кой какъв)
????

#102 lubo lauta

lubo lauta

Пенсионер

• ОК / ДК
  • 661 posts
  • Град:Пловдив

Posted 04.02.2011, 07:55

Общо събрание????
Баси.......общо между двамата, или всеобщо всичките с оня от ПД?????
Да позная...
- ще си носите колани и ще карате карта с колани
- ще искате и беци да си турите, ама няма да ви пасне акумулаторче с 12в да си забодете
- ще искате по 20 точки преднина от началото на сезона за изравняване на възможностите ви за второ място с останалите 3-4 тима борещи се за него
- ще си носите сложна система от тръбички към каската за по добра и постоянна проводимост на бира и втечнено мезе
- ще си носите още по сложна система за постоянен харт рейт монитор, гъстота на кръвта(обезводняване), кръвна захар и алкохолна недостатъчност
- ще почнете да влачите жените си по състезанията......(ц-ц-ц - само аз съм тая баламура.......и Боби понякога)
- най - накрая ще направите добро на изнемощелите си организми, и ще станете главни, по - главни, и главен маршали(ще се разберете кой какъв)
????

От всички което предполагаш,само червенкото си познал :D :D :D :D :D
Не забравяйте, че тука сме като във ФИА - отнасяш комисарската тояга и нямаш право на обжалване. :)

#103 charlie

charlie

Професионалист

• ОК / ДК
  • 204 posts

Posted 04.02.2011, 08:32

Форко баце ти следиш ли си теглото:
http://forum.auto-ka...ndpost__p__6160
, че явно Метаболизмът на тялото ти се отразява зле и на мисловната дайност. Плашиш ме!
П.С. Речник Метаболизъм

#104 Pycku

Pycku

Напреднал

• Пилоти
  • PipPipPip
  • 64 posts
  • Град:Русе/София

Posted 04.02.2011, 09:04

Както бяхме и обещали - представяме ви новия пилот на Shadow:

Posted Image

Uploaded with ImageShack.us
SHADOW KART TEAM

#105 FERRARIST

FERRARIST

Гадно Копиле

• ОК / ДК
  • 366 posts
  • Град:Стара Загора

Posted 04.02.2011, 11:34

Форко баце ти следиш ли си теглото:
http://forum.auto-ka...ndpost__p__6160
, че явно Метаболизмът на тялото ти се отразява зле и на мисловната дайност. Плашиш ме!
П.С. Речник Метаболизъм

Вече съм 90, и кат гледам до първия старт има бая време, може да не бързам особенно.....

#106 zanardi

zanardi

Captain

• ОК / ДК
  • 416 posts
  • Град:Горна Оряховица, Велико Търново, София

Posted 09.02.2011, 13:42

не искам да бъда лош пророк, но нещо ми намирисва че този сезон относно учатниците ще бъде, като сезон 2009.
BMW 320I - 110kw

#107 Bobby

Bobby

Скудерия Ферари

• Админи
  • 890 posts

Posted 09.02.2011, 14:05

Каквото - такова, Данчо. Аз пък съм доволен, че има пореден поток хора, минали през шампионата, които се мятат на профи. И които при това, се представят наистина на ниво, което показва какво дава това, което правим скромно и от сърце тук, доколкото позволяват възможностите.
А като тегли чертата човек, преминалите от тук на про ниво, хич не са малко вече - Лампи, Поли, Любо Патрашков, Гошо, Румен, надявам се и Веско, Косьо, Марио, бих добавил и Вектрата, Горан, Гено и Иван. За мен това е по-радващо от факта, че ще има 7-8 участници по-малко. Тези, решили да не карат поради някакви други причини - ами избора си е техен, причините които цитират или не цитират, също са си тяхна работа.

Аз, от опита и наблюденията, които имам, мога да кажа, че отказалите се ей така да карат, или не им е харесало, че няма как да се представят от раз добре и че има много по-силни карачи от тях (примери има десетки), или не са им харесали правилата, които искат системно да нарушават без последици (слава Богу тук примерите са само няколко, сещам се да речем за Дувара). Тези, на които не им стигат финансите няма да ги броя и споменавам, защото това е обективен, а не субективен фактор за да не участват.
Виж обаче, признавам, че имаше прецедент с човек, който не желае да кара, казвайки, че нещата били нагласени, при положение, че самия той е намазал именно от подобни подмолни действия, за съжаление недоказуеми, но които всички знаем как са се случили...:)

#108 BoRkY

BoRkY

BMW Kart Team Challenge

• Пилоти
  • PipPipPipPipPip
  • 666 posts

Posted 09.02.2011, 14:15

Абе, не говори само за мен, защото нито си видял нито те интересува, какво е станало...
С Марио и Янек, ще ти кажа само че говорихме за стопа, които трябва да направя, обаче и ти се направи на голям "МЪЖ" и "КАРАЧ" и направи нарочно фал-старт, с което ми прецака състезанието, мерси за което, не че то не беше нагласено да няма наказание ама айде... Там Ок/Дк всички сте големи и немога да говоря с вас, всеки е про...

Пожелавам успешен сезон на най-големия клубен любителски шампионат... Успех!!!

ПС: Бейби, може ли да ми триеш постовете а???

#109 Bobby

Bobby

Скудерия Ферари

• Админи
  • 890 posts

Posted 09.02.2011, 14:32

Абе, не говори само за мен, защото нито си видял нито те интересува, какво е станало...
С Марио и Янек, ще ти кажа само че говорихме за стопа, които трябва да направя, обаче и ти се направи на голям "МЪЖ" и "КАРАЧ" и направи нарочно фал-старт, с което ми прецака състезанието, мерси за което, не че то не беше нагласено да няма наказание ама айде... Там Ок/Дк всички сте големи и немога да говоря с вас, всеки е про...

Пожелавам успешен сезон на най-големия клубен любителски шампионат... Успех!!!

ПС: Бейби, може ли да ми триеш постовете а???

Нима споменах имена по-горе? Разпозна се сред споменатите ли? Чудесно. B)
Е, и от името на всички, които дават и са дали нещо от себе си за този шампионат, ти благодаря за това "самопризнание", един вид.
Относно този фалстарт - аз лично го направих, защото попрегорях. На всеки се случва, очаквах наказание или рестарт, ама ми беше показан само флаг. И до днес считам, че това не беше правилното отсъждане и няма да спирам да го твърдя. Сам знаеш, че в спорта го има и този елемент, защото спорта го движат хора, хора, които грешат. Съжалявам, че ти съсипах състезанието, въобще не ми беше това целта, гонех си само максимален резултат и точки, за да мога да съм 3-и при пилотите и за да бием пенсиите при отборите. Така или иначе, други се погрижиха всичко това да не попречи на класирането ти в генералното...

ПС - С колко по-големи букви да напиша, че темата за регистрация не е за дискусии? Мнението ти затова е изтрито от там.

#110 BoRkY

BoRkY

BMW Kart Team Challenge

• Пилоти
  • PipPipPipPipPip
  • 666 posts

Posted 09.02.2011, 14:44

Ок бейби, значи имам въпрос, защо няма номера от 1-2-3 сложени?

#111 Bobby

Bobby

Скудерия Ферари

• Админи
  • 890 posts

Posted 09.02.2011, 14:50

1. Много те моля, избий си тоя навик да ме наричаш бейби, както го правеше Марио.
2. Пише ясно и точно защо няма номера 1-2-3. Някой трябва да чете обаче...

#112 BoRkY

BoRkY

BMW Kart Team Challenge

• Пилоти
  • PipPipPipPipPip
  • 666 posts

Posted 09.02.2011, 14:53

По-някой път, в живота нещата не стават така, както ги искаш нали знаеш... :)
И да ме блокираш и да не ме блокираш в фейса ми е през... Искам да отговориш за Ротакса.....

#113 KOBRETI

KOBRETI

Ferrari

• Админи
  • 1,616 posts
  • Град:София

Posted 10.02.2011, 14:47

Искаш ли едно спарингче?

Аз се включвам с най-голямо удоволствие - само кажи кога и къде :)

Валяк мачка... | Авариен автоключар София - avtokluchar.net

#114 BoRkY

BoRkY

BMW Kart Team Challenge

• Пилоти
  • PipPipPipPipPip
  • 666 posts

Posted 10.02.2011, 14:52

Няма проблеми, само кажи какъв стайл ще играем, муай тхай, кик бокс или фрий стайл :)

#115 KOBRETI

KOBRETI

Ferrari

• Админи
  • 1,616 posts

Posted 10.02.2011, 14:58

кой каквото може...
избери си сам - каквото искаш ползвай... :)

#116 BoRkY

BoRkY

BMW Kart Team Challenge

• Пилоти
  • PipPipPipPipPip
  • 666 posts

Posted 10.02.2011, 15:00

Хах, до кога играем ?

#117 zanardi

zanardi

Captain

• ОК / ДК
  • 416 posts
  • Град:Горна Оряховица, Велико Търново, София

Posted 10.02.2011, 15:54

Хах, до кога играем ?

кво ще играеш, срещу Краси не повече от минута си в играта хахахах
BMW 320I - 110kw

#118 KOBRETI

KOBRETI

Ferrari

• Админи
  • 1,616 posts

Posted 10.02.2011, 15:57

Спаринг, дълъг повече от 15 секунди, има само по филмите, Данчо :)

#119 BoRkY

BoRkY

BMW Kart Team Challenge

• Пилоти
  • PipPipPipPipPip
  • 666 posts

Posted 10.02.2011, 16:04

Щом така мислиш, все пак живия в най-гадния квартал в Пловдив, какво ли не съм видял и правил на тая мръсна гад...

#120 KOBRETI

KOBRETI

Ferrari

• Админи
  • 1,616 posts

Posted 10.02.2011, 16:09

Ако още си прав след 15 сек, ти печелиш :)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users