Ми ако гласуват под 10 човека ДК да определя наказанието но според мен ще гласуват, колко хора се оплакват от несправедливост.Ако това се въведе ще гласуват понеже ще знаят че утре тях може да съдят....На дали, Гоше някой, ще гласува най много 5 гласа, нали гледам какъв интерес има всеки иска само да кара!

Последен кръг Konza 09.10.2010г.
Posted 15.10.2010, 19:21
Posted 15.10.2010, 19:27
Ми ако гласуват под 10 човека ДК да определя наказанието но според мен ще гласуват, колко хора се оплакват от несправедливост.Ако това се въведе ще гласуват понеже ще знаят че утре тях може да съдят....
Не мисля така, всеки мисли, че само на другите се случва! И той е защитен, затова и всеки си бара х'я докато другите тичат маршали и т.н!
Posted 16.10.2010, 00:07
Гошо, сори, ама ти не знаеш правилника, а искаш да гласуваш кой за какво наказание да е... Сори, ама не става...
Тук Борки е много прав. Всеки е силен на думи, а накрая от 35 души на пистата, пак все едни и същи хора са маршали.
Общо взето, освен Борко, тази година не помня някой да е дошъл и по своя инициатива да пита дали имаме нужда от маршали или от някаква друга помощ и беше маршал в доста състезания... Изключвам тези, които са маршали всеки път, тъй като те помагтат изключително много още от началото на сезона или от преди това.
Догодина това сигурно ще бъде променено и всеки отбор ще е ЗАДЪЛЖЕН да излъчи поне 1 от пилотите си за маршал, който да е налице за ЦЯЛОТО състезание - от тренировките, през квалификацията, до края на последния манш.
Валяк мачка... | Авариен автоключар София - avtokluchar.net
Posted 16.10.2010, 09:36
Еми вкарайте ме тогава в ДК или когато питах да ме вкарате понеже от шадол трябваше да има 1 човек и вие го направихте Данчо за последното състезание само и само да не съм аз.......Ето аз искам да помагам що неискате да ме вкарате???Официално - пилотски съвет НЯМА да има.
Гошо, сори, ама ти не знаеш правилника, а искаш да гласуваш кой за какво наказание да е... Сори, ама не става...
Тук Борки е много прав. Всеки е силен на думи, а накрая от 35 души на пистата, пак все едни и същи хора са маршали.
Общо взето, освен Борко, тази година не помня някой да е дошъл и по своя инициатива да пита дали имаме нужда от маршали или от някаква друга помощ и беше маршал в доста състезания... Изключвам тези, които са маршали всеки път, тъй като те помагтат изключително много още от началото на сезона или от преди това.
Догодина това сигурно ще бъде променено и всеки отбор ще е ЗАДЪЛЖЕН да излъчи поне 1 от пилотите си за маршал, който да е налице за ЦЯЛОТО състезание - от тренировките, през квалификацията, до края на последния манш.
Posted 16.10.2010, 09:56
А бе човек,Краси ти каза,знаеш правилата.Аз като гледам май не си ги чел скоро.Я ги прочети и виж че в ДК туко така хора не влиат-от първите 3 отбора по 1 човек.Докато беше при Шадол можеше ама сега ти си създаде нов отбор и си далеч от топ 3 с него.Стига си си измислял причини как да променят правилата,ами си помисли ти другата година как да караш така че да не могат да те накажатЕми вкарайте ме тогава в ДК или когато питах да ме вкарате понеже от шадол трябваше да има 1 човек и вие го направихте Данчо за последното състезание само и само да не съм аз.......Ето аз искам да помагам що неискате да ме вкарате???

Posted 16.10.2010, 10:10
Абе ти четеш ли въобще ко пиша миналата година можеха и никой не мислил прай данчо главен маршал ама аз като се обадих да ме направят мен само и само да не съм аз че трябваше да е някой направиха Данчо.А за инцидента ти си си виновен можеше да се дръпнеш не беше влязъл достатъчно и да ти кажа чесно не изпитвам и грам вина за случая....А за ДК знам че немогат да ме направят просто ме е яд,че си правят техните номера и никой нищо неможе да им направи а точно такива като теб който им облизват гъза някой ден като дойде време да се бориш за предна позиция и като те забие я вектрата я чарли те фърли в камъните на първи завой и като ти кажат че ти си виновен ще дойдеш на мойта пич...А бе човек,Краси ти каза,знаеш правилата.Аз като гледам май не си ги чел скоро.Я ги прочети и виж че в ДК туко така хора не влиат-от първите 3 отбора по 1 човек.Докато беше при Шадол можеше ама сега ти си създаде нов отбор и си далеч от топ 3 с него.Стига си си измислял причини как да променят правилата,ами си помисли ти другата година как да караш така че да не могат да те накажат
.
Posted 16.10.2010, 10:57
Жоре аре сега кажи едно извинявай на Роската,защото този език може да си го говорите в махалата,но не и тук.Абе ти четеш ли въобще ко пиша миналата година можеха и никой не мислил прай данчо главен маршал ама аз като се обадих да ме направят мен само и само да не съм аз че трябваше да е някой направиха Данчо.А за инцидента ти си си виновен можеше да се дръпнеш не беше влязъл достатъчно и да ти кажа чесно не изпитвам и грам вина за случая....А за ДК знам че немогат да ме направят просто ме е яд,че си правят техните номера и никой нищо неможе да им направи а точно такива като теб който им облизват гъза някой ден като дойде време да се бориш за предна позиция и като те забие я вектрата я чарли те фърли в камъните на първи завой и като ти кажат че ти си виновен ще дойдеш на мойта пич...

Posted 16.10.2010, 11:03
Ако бях виновен да съм го казал още на пистата.....Жоре аре сега кажи едно извинявай на Роската,защото този език може да си го говорите в махалата,но не и тук.
Posted 16.10.2010, 11:05

Не съм видял ситуацията, обаче Росен не вярвам сам да се забие в гумите, макарче има и такъв филм

Posted 16.10.2010, 11:16
Значи аз ако съм в ДК няма да има такива половинчати стоп енд го и няма да има такива отборни глупости точно понеже зман всички мрасутиии няма да опусна нито 1 момент за наказание.А ти борко понеже ти треперят гащите да не анулират състезанието почваш и ти да правиш като Росен ама айде няма да казвам думата че тук сме в парламента и трябва културно да си говорим.А ситуацията няма да я видиш защото това видео и аз го исках ама никой не го показва.Само те са си го видели......И вместо да обсъждаме моето наказание трябва да обсъждаме фалстарта на Боби който никой нищо не му направи - ти сам казваш в видеото че ти е провалил цялото състезание а го оставяш ей така да си мине това понеже стана шампион иначе ако беше 2-ри да те видя тогава.А когато Боби прецака мен ме извади от борбата за титлата - това никой го не брой.И сега понеже само 1 човек може да гласува и няма мнозинство те могат да правят каквото си искат.А ти понеже не си голям губещ в този момент си траеш но догодина ще те видяЖоре ти, ако си в ДК по твоя правилник, ми то от 10 старта всички, ще е всичко перфектно, никога според твоето виждане няма да има нарушение
![]()
Не съм видял ситуацията, обаче Росен не вярвам сам да се забие в гумите, макарче има и такъв филм

Posted 16.10.2010, 11:35
Не съм го подминал фал старта, просто накажи маршала, щом можеш

Posted 16.10.2010, 12:04
Ми нали има ОК ДК защо не са отишли при маршала да му кажат да направи наказание Стоп анд ГО Краси беше 2-ра гонка бил е там защо не го е направил аз ако бях в ДК нямаше да е така.Ама аз знам какво е станало Понеже Данчо беше маршал на това състезание отишал е при краси и му е рекал какво ще правим и той му е рекал 5-точки ще му вземем след състезанието като Краси знае,че това няма как да стане и след това като е дошло време за наказанието оп ама то неможе така както е написал Краси на 1 място той е царя на Mind Games.А тук има толкова слепи хора който си им играят по свирката и на техните мотиви да ги преебават казват ми да прави сте сега ок понеже можете да говорите хубаво ни преебахте не ви ли писна бе хора тренировките уж до 1 пък някой хора си чакат хубавия карт и карат още половин час,не ви ли писна трафика да се пуска точно пред тези който най малко обичаме,не ви ли писна да ви бутат и после да ви казват еми то ти си виновен пич покажи видео и тогава ще ме накажат.Докато търпите това ще ви мачкат лошото аз сам нищо немога да направя....Жоре, не ми пука толкова дали, ще го анулират или не, аз и без това няма да мога да го карам, ако го има по финансови причини!
Не съм го подминал фал старта, просто накажи маршала, щом можеш
Posted 16.10.2010, 12:19

Posted 16.10.2010, 12:55
Никво право нямаш да ме обвиняваш тъй като даже и не пуснах концестация срещу тебе.Просто попитах там имаше ли нещо.Те казаха ако искаш пусни концестация ние ще разгледаме инцидента.Викам си :е*и му майката(не на теб) не се боря за класиране за кво да му провалям състезанието.Ти си беше виновен,но тва е друг въпрос.Имаше свидетели не само от ДК и ОК,пък има и видео.Тва че не си видял си е твой проблем.Ти цяла година като те наказват така викаш.Ми хубаво аз примерно ще изпреваря някой и нарочно ще го изтикам навън без да да погледна назад и ще кажа"Ми аз не го видях.Да се беше дръпнал".А постави се и ти на мое място.Не знам за другите ама мойто впечатление е че само мрънкаш като те накажат и търсиш грешката в другите (ОК и ДК най често) а не гледаш себе си.Аз примерно ако ме накажат ще си замълча и ще гледам повече така да не правя,освен ако няма някви ОЧЕВАДНИ доказателства.Абе ти четеш ли въобще ко пиша миналата година можеха и никой не мислил прай данчо главен маршал ама аз като се обадих да ме направят мен само и само да не съм аз че трябваше да е някой направиха Данчо.А за инцидента ти си си виновен можеше да се дръпнеш не беше влязъл достатъчно и да ти кажа чесно не изпитвам и грам вина за случая....А за ДК знам че немогат да ме направят просто ме е яд,че си правят техните номера и никой нищо неможе да им направи а точно такива като теб който им облизват гъза някой ден като дойде време да се бориш за предна позиция и като те забие я вектрата я чарли те фърли в камъните на първи завой и като ти кажат че ти си виновен ще дойдеш на мойта пич...
Posted 16.10.2010, 13:15
Значи отначало си мълчах ама те неспират бе, да пръдна накриво ще ме накажат.Оплаквам се зада се сетят малко.А точно за твойто изпреварване ипзреварих по същия начин на същия завой 4 човека преди теб в 1-вия манш и с нито един от тях нямах инцидент.И зада не спорим допълнително и за да не казвам аз че съм невинен а ти че съм виновен и зада не се обяснявам повече искам да попитам ДК И ОК абе къдеее е видеото м*ма му стара...........Никво право нямаш да ме обвиняваш тъй като даже и не пуснах концестация срещу тебе.Просто попитах там имаше ли нещо.Те казаха ако искаш пусни концестация ние ще разгледаме инцидента.Викам си :е*и му майката(не на теб) не се боря за класиране за кво да му провалям състезанието.Ти си беше виновен,но тва е друг въпрос.Имаше свидетели не само от ДК и ОК,пък има и видео.Тва че не си видял си е твой проблем.Ти цяла година като те наказват така викаш.Ми хубаво аз примерно ще изпреваря някой и нарочно ще го изтикам навън без да да погледна назад и ще кажа"Ми аз не го видях.Да се беше дръпнал".А постави се и ти на мое място.Не знам за другите ама мойто впечатление е че само мрънкаш като те накажат и търсиш грешката в другите (ОК и ДК най често) а не гледаш себе си.Аз примерно ако ме накажат ще си замълча и ще гледам повече така да не правя,освен ако няма някви ОЧЕВАДНИ доказателства.
Ами незнам къде го видя това за камерите на всеки карт ако е в форума дай линк че аз го предирих целия и ненамерих нищо...Дай да видим догодина дали, ще е така, не си прав, казаха хората, че ще има камери на картовете, това са пари... Ще видиш, че догодина всичко, ще е на друго ниво, повярвай ми
Posted 16.10.2010, 13:35
Ами незнам къде го видя това за камерите на всеки карт ако е в форума дай линк че аз го предирих целия и ненамерих нищо...
Това е по неофициални данни!
Posted 16.10.2010, 13:42
А ние ли трябва да си ги купуваме или те ще ги купуват,че ако е ние немисля,че всички ще са съгласни.Това е по неофициални данни!
Posted 16.10.2010, 15:05
Аз ти казвам да се извиниш за това/който им облизват гъза /.Но някой трябва и да чете ПО-ВНИМАТЕЛНО.Ако бях виновен да съм го казал още на пистата.....

Posted 16.10.2010, 16:30
На всички е ясно, че състезанието няма как да бъде анулирано заради една грешка на главния маршал. както Айртон правилно отбеляза, анулиране може да има, ако има формално нарушение на правилника. Примерно ти да си се класирал в 1 гонка, а да те пуснем да стартираш 2-ра, или както беше тогава на Дунев, да се окаже, че редът за стартиране на цялата 2 гонка е тотално грешен. Така че никой не лиже ничий задник. Просто ти се опитваш да налагаш глиганските си възгледи... Това, че ти заби Росен в гумите си било негова вина, но фалстартът на Боби бил голяма драма... Я се замисли кое е по-тежко от двете. И се замисли защо ти викат "глигана"... Сигурно защото караш много чисто... Ако той бил в ФК, нямало да има "отборни глупости"... Знам, че не си в час, просто го доказваш повече и повече. Затова те извадих от отбора... И не е вярно, че не съм ти казал предварително - да си си чел Лс предния ден.
Перфектната ДК би била Краша, Марио и Дувара...
Понеже споменахте камерите - догодина на всеки карт ще бъде монтирана камера, която ще заснема гонките. Камерите ще бъдат закупени от ОК с пари от касата.
Валяк мачка... | Авариен автоключар София - avtokluchar.net
Posted 16.10.2010, 16:33
Понеже споменахте камерите - догодина на всеки карт ще бъде монтирана камера, която ще заснема гонките. Камерите ще бъдат закупени от ОК с пари от касата.
Това е супер, както казах, къде ще се монтират ?
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users