Лаута, 01.05.2010
Posted 15.05.2010, 09:24
А, само между другото, за това щеше да е достатъчно и само едно "пичове, аз бутнах само едната гума, а другата ми беше на волана - възстановете си малко ситуацията и ще видите, че съм прав" или нещо от този сорт. Това с "никой няма право да е пред Боби" и т.н. беше тъпо и излишно. Видяхте многократно, че когато не сме прави за нещо, си коригираме грешките. Но това желание силно ще намалее, ако корективът продължава да бъде поднасян с такъв враждебен тон...
Валяк мачка... | Авариен автоключар София - avtokluchar.net
Posted 15.05.2010, 11:54
'lubo lauta', on 15.05.2010, 09:59, said:
Колкото и да му сложиш, пак ще му е горещо на него...ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ един ден не влянах тук и то станало весело бре
За компенсация ще ти налея 0.010гр. повече Фрион/ако не дойде зимата докато се наканиш/![]()
![]()
![]()
Posted 15.05.2010, 12:10
'Goran', on 15.05.2010, 12:54, said:
И по-топло ще му става.Дотук от фалшиви заявки,заборчля 2кг.Св.врат и 1 кг.рибица.Както е тръгнал може направо прасе да заколи.Колкото и да му сложиш, пак ще му е горещо на него...

Posted 16.05.2010, 07:13
'Bobby', on 15.05.2010, 00:54, said:
Боби за Косьо аз отгоре също гледах за бутането мисля че при него имаше бутане с една ръка, даже з анего съм обеден че беше така, виж за гено той два пъти влиза и двата пъти бутаеше с дветеДобре бе, кво всички мен ме нападате?!?!?
Понеже аз се явявам "говорител" и просто обявявам нещата и всички срещу мен.
Краси си водеше записки за всички спиращи и кой къде завършва. Което не гледаше, докато пише, му го споменавах, той вдигаше поглед и веднага записваше. Рекламациите - при него. Лист с такива данни ми е дал, това съм отчел и сметнал в точките.
Аз накрая ще предложа друг да ги обявява тогава тези неща, щом като въпросния човек го отнася, сякаш той самосиндикално си го е решил това. Писна ми с години аз да я отнасям тази помия, само защото пускам информация кой какво и защо.
Не ти прави чест да се държиш така, а на питането ти какво лошо има да буташ гумите с ръце - прочети точка 13.2) от Кодекса! Нея специално я въведохме, след като на един Благоевград Жоро Тахов беше спрян още 2-та обиколка, задето буташе с ръка ограничителя на газта. Лампи също отнесе една такава дисквалификация на Красна поляна, и то след състезанието, по снимка, направена от Любо Асенов. Ще познаеш ли какви реакции последваха и какво отношение имаше към нас?
И кои са тия от нас, дето "пипат отзад" по време на състезание? Посочи с имена и факти, а не така със стрелба на посоки. А за изпреварвания с минаване през тревата - пак не си прав. Аз това волю-неволю го направих срещу Кобрети миналия сезон на Бенковски и Чарли моментално ме сиктирдоса. Нямах намерение да го правя, но по-горе говорех и за обстоятелства - влезнах малко по-косо, Краси ме затвори и просто го минах изцяло през тревата. Но от Чарли прошка нямаше.
Така че стига с тия обиденици и цупни, когато бъдете наказани. Като се окаже, че нещо не го знаете, а считате, че не е нередно, сърдете се само на себе си, а не на тези, дето следят правилата да се спазват. В зимния шампионат може да сте си бутали така с ръце и да е било ок това. В CSKC обаче, това е нарушение.
Успя да ми скапеш хубавото настроение, което ми донесоха AC/DC...
Posted 17.05.2010, 09:00
'zanardi', on 16.05.2010, 07:13, said:
Благодаря!Боби за Косьо аз отгоре също гледах за бутането мисля че при него имаше бутане с една ръка, даже з анего съм обеден че беше така, виж за гено той два пъти влиза и двата пъти бутаеше с двете
НЕОНОВИ РЕКЛАМИ
Posted 17.05.2010, 09:35
Но аз лични моля, този тип грешки и протести на решения, по малко по-нормален начин да ги отправяте, защото ми омръзна само да поемам обидно отношение и да хабя нерви, при все че съм от тези няколко души, които още преди състезание, по време на състезание и след състезание, активно се грижи тоя вашия кеф на пистата да минава добре и организирано, и го правя ей така за без нищо. Всички други в ОК и ДК също. Най-малкото бихте могли, на мен и всички от ОК и ДК, да ни дадете едно по-нормално отношение и по-цивилизовано посочване на грешките или несъгласието си с дадено решение. А не да си говорим за села, гей-барове, съд, и подхвърляния от рода "никой да не се класира пред него, иначе наказания".
Posted 17.05.2010, 09:48
'Bobby', on 17.05.2010, 10:35, said:
Напълно си правКакто казах - уточнете се с една или две ръце е бутал. Ако има грешка, ще я коригираме.
Но аз лични моля, този тип грешки и протести на решения, по малко по-нормален начин да ги отправяте, защото ми омръзна само да поемам обидно отношение и да хабя нерви, при все че съм от тези няколко души, които още преди състезание, по време на състезание и след състезание, активно се грижи тоя вашия кеф на пистата да минава добре и организирано, и го правя ей така за без нищо. Всички други в ОК и ДК също. Най-малкото бихте могли, на мен и всички от ОК и ДК, да ни дадете едно по-нормално отношение и по-цивилизовано посочване на грешките или несъгласието си с дадено решение. А не да си говорим за села, гей-барове, съд, и подхвърляния от рода "никой да не се класира пред него, иначе наказания".

Posted 17.05.2010, 10:54

Не че ми пука особено, но щях да се почувствам поне отчасти реабилитиран...
Две точки са си две точки, откъдето и да ги погледнете. Шампионски титли са били губени и за по-малко.

Posted 17.05.2010, 10:57
Posted 17.05.2010, 12:00
'Bobby', on 17.05.2010, 09:35, said:
Напълно си прав! Още веднъж ИЗВИНЯВАЙ!Както казах - уточнете се с една или две ръце е бутал. Ако има грешка, ще я коригираме.
Трябва винаги да се запазва добрия тон! От това може само да спечели човек!
Заставам твърдо зад Вас, особено за отношенията по между ни! Ако може с нещо да помагам, ще го правя, но в никакъв случай да Ви преча!
НЕОНОВИ РЕКЛАМИ
Posted 17.05.2010, 16:52
'Goran', on 17.05.2010, 12:30, said:
Според часа в който съм писал, едва ли съм пил...! Най-вероятно е второто!Сега не мога да разбера, пил ли си или си напълно изтрезнял...
А бе, човек като се опитва да е добър, пак лош!

'Goran', on 17.05.2010, 12:30, said:
Като се замислих, точно ти ли казваш за пиенето бе брачеде? Я си спомни само в този месец, колко купона имаше?Сега не мога да разбера, пил ли си или си напълно изтрезнял...

НЕОНОВИ РЕКЛАМИ
Posted 17.05.2010, 20:34
'Kose Bose', on 17.05.2010, 17:52, said:
Ti шегиваш ли се ся или се заяждашСпоред часа в който съм писал, едва ли съм пил...! Най-вероятно е второто!
Като се замислих, точно ти ли казваш за пиенето бе брачеде? Я си спомни само в този месец, колко купона имаше?

Posted 17.05.2010, 22:34
'Kose Bose', on 17.05.2010, 17:52, said:
Я се сети в неделя в този час от колко време пиехте...Според часа в който съм писал, едва ли съм пил...! Най-вероятно е второто!
Като се замислих, точно ти ли казваш за пиенето бе брачеде? Я си спомни само в този месец, колко купона имаше?
Posted 18.05.2010, 10:39
'Goran', on 17.05.2010, 22:34, said:
А бе това е от вчера понеделник 17.05.Я се сети в неделя в този час от колко време пиехте...
Стига си спамил вече, заядливко!

НЕОНОВИ РЕКЛАМИ
Posted 01.06.2010, 12:40
НЕОНОВИ РЕКЛАМИ
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users