Jump to content

Photo
- - - - -

Лаута, 01.05.2010

• Please log in to reply
121 replies to this topic

#101 KOBRETI

KOBRETI

Ferrari

• Админи
  • 1,616 posts
  • Град:София

Posted 15.05.2010, 09:24

В интерес на истината, сега като се връщам назад, мисля, че специално бутането на Косьо наистина беше само с 1 ръка... Така че може на него може да му върнем 1 точка.

А, само между другото, за това щеше да е достатъчно и само едно "пичове, аз бутнах само едната гума, а другата ми беше на волана - възстановете си малко ситуацията и ще видите, че съм прав" или нещо от този сорт. Това с "никой няма право да е пред Боби" и т.н. беше тъпо и излишно. Видяхте многократно, че когато не сме прави за нещо, си коригираме грешките. Но това желание силно ще намалее, ако корективът продължава да бъде поднасян с такъв враждебен тон...

Валяк мачка... | Авариен автоключар София - avtokluchar.net

#102 Goran

Goran

Plovdiv Racing Team

• Пилоти
  • PipPipPipPip
  • 360 posts
  • Град:Пловдив

Posted 15.05.2010, 11:54

'lubo lauta', on 15.05.2010, 09:59, said:

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ един ден не влянах тук и то станало весело бре:)
За компенсация ще ти налея 0.010гр. повече Фрион/ако не дойде зимата докато се наканиш/ :D :D :P :P

Колкото и да му сложиш, пак ще му е горещо на него...
Гражданска отговорност от - GBROKERS

#103 lubo lauta

lubo lauta

Пенсионер

• ОК / ДК
  • 661 posts

Posted 15.05.2010, 12:10

'Goran', on 15.05.2010, 12:54, said:

Колкото и да му сложиш, пак ще му е горещо на него...

И по-топло ще му става.Дотук от фалшиви заявки,заборчля 2кг.Св.врат и 1 кг.рибица.Както е тръгнал може направо прасе да заколи. :D :D :D :D :D
Не забравяйте, че тука сме като във ФИА - отнасяш комисарската тояга и нямаш право на обжалване. :)

#104 zanardi

zanardi

Captain

• ОК / ДК
  • 416 posts
  • Град:Горна Оряховица, Велико Търново, София

Posted 16.05.2010, 07:13

'Bobby', on 15.05.2010, 00:54, said:

Добре бе, кво всички мен ме нападате?!?!?
Понеже аз се явявам "говорител" и просто обявявам нещата и всички срещу мен.
Краси си водеше записки за всички спиращи и кой къде завършва. Което не гледаше, докато пише, му го споменавах, той вдигаше поглед и веднага записваше. Рекламациите - при него. Лист с такива данни ми е дал, това съм отчел и сметнал в точките.

Аз накрая ще предложа друг да ги обявява тогава тези неща, щом като въпросния човек го отнася, сякаш той самосиндикално си го е решил това. Писна ми с години аз да я отнасям тази помия, само защото пускам информация кой какво и защо.
Не ти прави чест да се държиш така, а на питането ти какво лошо има да буташ гумите с ръце - прочети точка 13.2) от Кодекса! Нея специално я въведохме, след като на един Благоевград Жоро Тахов беше спрян още 2-та обиколка, задето буташе с ръка ограничителя на газта. Лампи също отнесе една такава дисквалификация на Красна поляна, и то след състезанието, по снимка, направена от Любо Асенов. Ще познаеш ли какви реакции последваха и какво отношение имаше към нас?

И кои са тия от нас, дето "пипат отзад" по време на състезание? Посочи с имена и факти, а не така със стрелба на посоки. А за изпреварвания с минаване през тревата - пак не си прав. Аз това волю-неволю го направих срещу Кобрети миналия сезон на Бенковски и Чарли моментално ме сиктирдоса. Нямах намерение да го правя, но по-горе говорех и за обстоятелства - влезнах малко по-косо, Краси ме затвори и просто го минах изцяло през тревата. Но от Чарли прошка нямаше.

Така че стига с тия обиденици и цупни, когато бъдете наказани. Като се окаже, че нещо не го знаете, а считате, че не е нередно, сърдете се само на себе си, а не на тези, дето следят правилата да се спазват. В зимния шампионат може да сте си бутали така с ръце и да е било ок това. В CSKC обаче, това е нарушение.

Успя да ми скапеш хубавото настроение, което ми донесоха AC/DC...

Боби за Косьо аз отгоре също гледах за бутането мисля че при него имаше бутане с една ръка, даже з анего съм обеден че беше така, виж   за гено той два пъти влиза и двата пъти бутаеше с двете
BMW 320I - 110kw

#105 Kose Bose

Kose Bose

www.kosebose.com

• ОК / ДК
  • 960 posts
  • Град:Plovdiv

Posted 17.05.2010, 09:00

'zanardi', on 16.05.2010, 07:13, said:

Боби за Косьо аз отгоре също гледах за бутането мисля че при него имаше бутане с една ръка, даже з анего съм обеден че беше така, виж   за гено той два пъти влиза и двата пъти бутаеше с двете

Благодаря!
www.kosebose.com
НЕОНОВИ РЕКЛАМИ

#106 Bobby

Bobby

Скудерия Ферари

• Админи
  • 890 posts

Posted 17.05.2010, 09:35

Както казах - уточнете се с една или две ръце е бутал. Ако има грешка, ще я коригираме.

Но аз лични моля, този тип грешки и протести на решения, по малко по-нормален начин да ги отправяте, защото ми омръзна само да поемам обидно отношение и да хабя нерви, при все че съм от тези няколко души, които още преди състезание, по време на състезание и след състезание, активно се грижи тоя вашия кеф на пистата да минава добре и организирано, и го правя ей така за без нищо. Всички други в ОК и ДК също. Най-малкото бихте могли, на мен и всички от ОК и ДК, да ни дадете едно по-нормално отношение и по-цивилизовано посочване на грешките или несъгласието си с дадено решение. А не да си говорим за села, гей-барове, съд, и подхвърляния от рода "никой да не се класира пред него, иначе наказания".

#107 lubo lauta

lubo lauta

Пенсионер

• ОК / ДК
  • 661 posts

Posted 17.05.2010, 09:48

'Bobby', on 17.05.2010, 10:35, said:

Както казах - уточнете се с една или две ръце е бутал. Ако има грешка, ще я коригираме.

Но аз лични моля, този тип грешки и протести на решения, по малко по-нормален начин да ги отправяте, защото ми омръзна само да поемам обидно отношение и да хабя нерви, при все че съм от тези няколко души, които още преди състезание, по време на състезание и след състезание, активно се грижи тоя вашия кеф на пистата да минава добре и организирано, и го правя ей така за без нищо. Всички други в ОК и ДК също. Най-малкото бихте могли, на мен и всички от ОК и ДК, да ни дадете едно по-нормално отношение и по-цивилизовано посочване на грешките или несъгласието си с дадено решение. А не да си говорим за села, гей-барове, съд, и подхвърляния от рода "никой да не се класира пред него, иначе наказания".

Напълно си прав ;)
Не забравяйте, че тука сме като във ФИА - отнасяш комисарската тояга и нямаш право на обжалване. :)

#108 gitbul

gitbul

TNT-Pushing Unlimited

• Пилоти
  • PipPipPipPip
  • 146 posts

Posted 17.05.2010, 10:54

А след като бях наказан неправилно със "стоп-старт", разчитах на някаква форма на компенсация при наказанието за пускане на волана при второто ми (...) влизане в бокса... :( :( :(

Не че ми пука особено, но щях да се почувствам поне отчасти реабилитиран...

Две точки са си две точки, откъдето и да ги погледнете. Шампионски титли са били губени и за по-малко. ;)
On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.
Posted Image

#109 Bobby

Bobby

Скудерия Ферари

• Админи
  • 890 posts

Posted 17.05.2010, 10:57

Ще го обсъдим с ДК.

#110 gitbul

gitbul

TNT-Pushing Unlimited

• Пилоти
  • PipPipPipPip
  • 146 posts

Posted 17.05.2010, 10:58

'Bobby', on 17.05.2010, 11:57, said:

Ще го обсъдим с ДК.

Thanks! ;)
Posted Image

#111 Kose Bose

Kose Bose

www.kosebose.com

• ОК / ДК
  • 960 posts

Posted 17.05.2010, 12:00

'Bobby', on 17.05.2010, 09:35, said:

Напълно си прав! Още веднъж ИЗВИНЯВАЙ!
Трябва винаги да се запазва добрия тон! От това може само да спечели човек!
Заставам твърдо зад Вас, особено за отношенията по между ни! Ако може с нещо да помагам, ще го правя, но в никакъв случай да Ви преча!
www.kosebose.com
НЕОНОВИ РЕКЛАМИ

#112 Goran

Goran

Plovdiv Racing Team

• Пилоти
  • PipPipPipPip
  • 360 posts

Posted 17.05.2010, 12:30

Сега не мога да разбера, пил ли си или си напълно изтрезнял...

#113 gitbul

gitbul

TNT-Pushing Unlimited

• Пилоти
  • PipPipPipPip
  • 146 posts

Posted 17.05.2010, 12:37

'Goran', on 17.05.2010, 13:30, said:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Posted Image

#114 lubo lauta

lubo lauta

Пенсионер

• ОК / ДК
  • 661 posts

Posted 17.05.2010, 12:54

'Goran', on 17.05.2010, 13:30, said:

:huh: :huh: :huh: :huh: А сега де :huh: .Косе признай си :P

#115 Kose Bose

Kose Bose

www.kosebose.com

• ОК / ДК
  • 960 posts

Posted 17.05.2010, 16:52

'Goran', on 17.05.2010, 12:30, said:

Според часа в който съм писал, едва ли съм пил...! Най-вероятно е второто!
А бе, човек като се опитва да е добър, пак лош! :D

'Goran', on 17.05.2010, 12:30, said:

Като се замислих, точно ти ли казваш за пиенето бе брачеде? Я си спомни само в този месец, колко купона имаше? :)
www.kosebose.com
НЕОНОВИ РЕКЛАМИ

#116 lubo lauta

lubo lauta

Пенсионер

• ОК / ДК
  • 661 posts

Posted 17.05.2010, 20:34

'Kose Bose', on 17.05.2010, 17:52, said:

Като се замислих, точно ти ли казваш за пиенето бе брачеде? Я си спомни само в този месец, колко купона имаше? :)

Ti шегиваш ли се ся или се заяждаш :lol:

#117 Goran

Goran

Plovdiv Racing Team

• Пилоти
  • PipPipPipPip
  • 360 posts

Posted 17.05.2010, 22:34

'Kose Bose', on 17.05.2010, 17:52, said:

Я се сети в неделя в този час от колко време пиехте...

#118 Kose Bose

Kose Bose

www.kosebose.com

• ОК / ДК
  • 960 posts

Posted 18.05.2010, 10:39

'Goran', on 17.05.2010, 22:34, said:

Я се сети в неделя в този час от колко време пиехте...

А бе това е от вчера понеделник 17.05.
Стига си спамил вече, заядливко! :)
www.kosebose.com
НЕОНОВИ РЕКЛАМИ

#119 Kose Bose

Kose Bose

www.kosebose.com

• ОК / ДК
  • 960 posts

Posted 01.06.2010, 12:40

Между другото, какво стана с мойта и на отбора точицата, която ми взета неоснователно?
www.kosebose.com
НЕОНОВИ РЕКЛАМИ

#120 Kose Bose

Kose Bose

www.kosebose.com

• ОК / ДК
  • 960 posts

Posted 01.06.2010, 21:41

Моля, някой да ми отговори на въпросчето!
www.kosebose.com
НЕОНОВИ РЕКЛАМИ

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users