Posted 14.10.2010, 21:31
Posted 14.10.2010, 21:33
Абе Кобра първо за бенковски ми беше 3 то състезание от как се завръштах и не ти бех запомнил новия екип гледам червено има много с червени екипи.Пък и отборно не се бехме разбирали нищо.Очакваш да те пусна когато имам реален шанс за победа първа победа знаеш ли колко време чаках този момент и все ми се изплъзва.Тогава се борих с нокти и зъби с този умрял карт 30 обиколки мисля и вече толко бях изключил кой е зад мен то не бяха удари то не беше почти едно завъртане молих се да завърша 1-ви зада имам шанс 2-рия манш с добър карт а ти ми говориш да съм те пуснал аз въобще те бях и забравил.А за Благоевград беше идеална отборната стратегия ти се справи много добре задържа ги 2-пъти влезнах в бокса но те ме наказаха за тъпата линия дето преминах какво да направя случват се и грешки но ти си готов в името на отбора да збравиш сичко човешко и без дори да ми кажеш да ме махнеш от отбора и на мое място да сложиш Боби.Само заради това,че имаше повече точки.Не е чисто човешко това ако ме разбираш и сега ако влезне някой пилот в моя отбор ще се погрижа точно такива грешки в комуникацията да няма.Междо другото можеше да вляза в друг отбор преди твоя при хора с който общувах по добре но понеже ти ме помоли и ти бях обещал не отидох никъде и ти накрая какво направи махна ме дори без да ми кажеш.Просто нямам думи ако имаше комуникация преди всеки старт нямаше да се стигне до това.Но чесно да ти кажа чуствам се свободен от как се махнах от този твой прочут отбор сега няма кой да ми казва какво да правя,кога да го пускам и така нататък сега се боря за мен и не ме интересува никой.Такаче от 1 страна ти благодаря,че ми махна този товар от плещите.Краш, то на Бенковски, аз дори и пред теб излизах, но ти пак не ме видя, за да спазиш уговорката за отборна стратегия, така че това, че не си го видял, нищо не означава...
Принципно имаме прецедент с анулирано състезание - на Дунев. Ако се прецени, че организацията на състеанието е била много слаба, може да се направи...
Говоря хората дето решават както са данчо илян и ти а не тези с знамената по пистата.Любо, в правилника няма комбинация от зелен и червен флаг
Краш, ами тези неща, дето ги предлагаш, и сега са така... Ама за никой не е ново, че не знаеш правилника...
Posted 14.10.2010, 21:45
Краша е прав. Така или иначе състезанието е силно компрометирано - победа с фалстарт, умишлено пускане на смукача, та направо трябва да анулираме състезанието. Крайния резултат за годината от резултата след 9 кръг.
Posted 14.10.2010, 21:59
Аз съм наказан,А БОБИ ДЕТО НАПРАЙ ФАЛСТАРТА И С ТОВА СПЕЧЕЛИ СЪСТЕЗНИЕТО НЕ Е..................... Такова безаконие може да се види само в БЪЛГАРИЯ ДАМИ И ГОСПОДА!!!
Posted 14.10.2010, 22:04
Ами що не го наказахте след състезанието Боби с некви точки примерно....А за мойто наказание вече си казах мнението.Никъде не съм казвал анулиране на състезанието нещата може и сега да се поправят.В републиканския шампионат помня веднъж когато гледах кз2 един гърк направи фалстарт пред владо и после трябваше да го накажат ама после а не по време на състезанието.После с точки щом там работят така нз вас какво ви пречи.И ако си имате причини някакви да анулирате състезанието не си го преписвайте на мен че си казвам истината и давам предложения за реформи който не изнасят на никои от ОК И ДК и затова и даже коментар 1 не чух.Това имам впредвид Борки
Posted 14.10.2010, 22:09
Що бре то не е комбинация.Един след друг сЪ.Ама с тези червени очила нищо не виждаш.Любо, в правилника няма комбинация от зелен и червен флаг
Краш, ами тези неща, дето ги предлагаш, и сега са така... Ама за никой не е ново, че не знаеш правилника...
само аз мога да предизвикам анулиране на състезаниеТова имам впредвид Борки
А и вече има такъв прецедент преди 3-4 години анулирахме Дунев
Posted 14.10.2010, 23:46
Posted 15.10.2010, 06:13
Позволявам си да припомня, че Дунев беше анулиран поради формално нарушение на правилата. Пилот, който трябваше да стартира 16ти, стартира 19ти.
Сега имаме неправилна преценка на маршала. Правилна или не - тя е влязла в сила и въпроса е приключен.
Ако съдията в един мач не види дузпата и не я свири, това не е основание мача да се анулира. Ако обаче види дузпата, но вместо това реши да отсъди примерно тъч - това е основание.
Posted 15.10.2010, 09:30
Боби, ми то излиза, че всички пилоти които са от отбора на някой от членовете на ОК или ДК са привилегировани, защото дори и да нарушават - няма мнозинство за наказание. Я по-сериозно, че нещо намирисва тая работа.ДК пък, и да иска, не може да вземе отношение по въпроса с фалстарта ми, защото Вектрата не може да гласува поради пряк интерес във връзка с тази ситуация, и ако гласува, ще бъде за да съм наказан, с което ще намаже отбора му и ще вземе титлата благодарение на това наказание. Кобрети пък е ясно, че ще гласува против, за да запази титлата на Ферари, поради което и той няма право на глас. Това знаете, че отдавна сме го приели като практика. Данчо пък сам не може да каже какво да се случи с мен и класирането ми, защото:
5.2)
а) Всички решения, свързани с организацията и провеждането на Шампионата се взимат от ОК, след гласуване с мнозинство.
б) Решенията, свързани с нарушения на Спортния кодекс и Правилника от състезателите и последващите санкции, се взимат от ДК, след гласуване с мнозинство. Даденият глас на член от ОК и ДК трябва да бъде За или Против.
Данчо е един, а ДК са трима. Мнозинство няма как да има. И тази ситуация се е случвала преди, да остане само един човек в ДК с право да гласува, поради което гласуване на ситуацията е невъзможно да има.
Posted 15.10.2010, 10:21
1.Ми виноват бре брат,след като шеф на ОК.сте сложели за главен марша човек който едвали е прочел правелника в сегашния му вид.Адаш нищо лично.просто за този отговорен кръг трябваше друг да е главен маршал.
2.Стига с това Любо и Велинграт,Ванк ата сам ти каза че ми е показал ЗЕЛЕН флаг точка,докато при теб след зеления МОМЕНТАЛНО ти показаха и червен.
3.пиши по накратко че се уморявам докато ти прочета романа
Ами що не го наказахте след състезанието Боби с некви точки примерно....А за мойто наказание вече си казах мнението.Никъде не съм казвал анулиране на състезанието нещата може и сега да се поправят.В републиканския шампионат помня веднъж когато гледах кз2 един гърк направи фалстарт пред владо и после трябваше да го накажат ама после а не по време на състезанието.После с точки щом там работят така нз вас какво ви пречи.И ако си имате причини някакви да анулирате състезанието не си го преписвайте на мен че си казвам истината и давам предложения за реформи който не изнасят на никои от ОК И ДК и затова и даже коментар 1 не чух.
Боби, ми то излиза, че всички пилоти които са от отбора на някой от членовете на ОК или ДК са привилегировани, защото дори и да нарушават - няма мнозинство за наказание. Я по-сериозно, че нещо намирисва тая работа.
А росен подаде ли контестация или просто вектрата си е решил да ме накаже?А междодругото да коментирам инцидента щом не го видях до мен и като се одари ми се разклати карта и се обърнах да видя ко става това значи че не ми е бил достатъчно влязъл и е трябвало да се отдръпне сам а това че се е забил не е моя вина ако ми беше влезъл достатъчно да съм му оставил място.Втория манш непомнч кой по 1 време много ме натисна и имаше подобна на тази ситуация но и 2 мата си оставяхме място и за малко дори не ме изпревари нз как одържах.А за тва момче дето се заби подал ли е контестация питам?
Posted 15.10.2010, 10:25
Къде е това видео искам да го видя?А за това да не се получава такъв парадокс аз съм дал варянт малко по нагоре но никой не го чете.Знам,че вие сте от старите кучета който отговарят за мн неща и другите само идват слагат каските и карат но това не ви дава право да правите каквото си искате в шампионата и хората като се борят за нещо да им режете главите как си искате.Даже имам още едно ново предложение + онова по нагоре за спорните инциденти да се направи пилотска комисия от първите 10 човека в шампионата от 2010г. който да гласуват в форума за всяко 1 наказание като тези който нямат отношение или не са видели може да се въздаржат а хората който са пряко замесени тоест или са участвали или техен съотборник е участвал да нямат право на глас.Дайте да направим малко по демократичен този шампионат стига с това 3-ма човека да колят и да бесят.И то най-лошото е,че тези 3-ма човека са участници в шампионата поне разбирам да бяха външни неутрални но "касата няма пари за това" еми ок като няма променето го или така си ви е изгондо и си траете...Абсолютно си прав, затова ще трябва да се мислят някакви промени, за да не се получава такъв парадокс.
Не, Росен не подаде контестация, но Вектрата дойде, събра Данчо и Кобрети и каза "Краша пред мен предизвика инцидент, дайте видеото". По силата на правилника, и като част от ДК, може да се самосезира. А дали си видял Росен или не, не е от значение. От значение е, че той беше до теб, ти не го беше изпреварил според точките в глава 13 на Кодекса и го изхвърли в гумите. И аз така преди години забих Марто в гумите на Дунев, без да знам, че съм го направил, и си отнесох 5-те точки тогава.
Иначе, втори манш и аз с Борко се посбутах, три завоя карахме един до друг, но никой от нас не притисна другия в гумите, както ти - Росен.
Posted 15.10.2010, 11:43
Posted 15.10.2010, 12:05
Posted 15.10.2010, 12:23
Ами тогава я направете тази комисия от пилоти заяавили желание да участват в нея без значение на коя позиция са в шампионата така поне е сигурно че ще дават мнение а решенето е мн лесно една тема за или против нямака какво друго да изберат а това че е по лесно да си решавате вие го знам.Така си е наи лесно краша ми пречи чай го прееба.През 2006 г. ви направихме пилотска комисия и имахте право на глас за много неща, цял подфорум на определените хора ви бяхме отворили, със специален достъп. Близо 2/3 от членовете в тази пилотска комисия дори не изкаваха позиция по въпроса, останалите пък, от 5 човека имаха 17 различни мнения и едно елементарно решение се разтакаваше седмици наред, а тогава имахме над 15 кръга за годината. Пробвахме го това с демокрацията още почти в самото начало и видяхме, че не става. Така че поне за комисията от 10 пилота, гласуваща тук във форума, още от сега мога да ти кажа, че това няма да стане.
Posted 15.10.2010, 14:42
Питайте Косьо за 10-те секунди, той и в бокса си ги прекарва...Онази случка не е така, както я описваш. Аз лично много добре я помня - Арабаджиев беше изпреварен на старта от Кайцацис с фалстарт, за което го наказаха с 10 сек, за което 1 об. по-късно му показаха табела, и реално след финала той се оказа зад Владо с 10-те сек добавено време. За което после дойде да спори с рейс контрола, но факт е, че фалстарт имаше. И не само тогава, ами по принцип федерацията, а и в зоната, налагат наказания от +10 сек при фалстарт, никакви точки не отнемат.
Posted 15.10.2010, 15:18
Posted 15.10.2010, 15:53
Posted 15.10.2010, 16:04
Невъзможността се крие в това, че няма налични разликите на пилотите на финала, за да е ясно, при едно добавяне на 10 сек към времето ми, къде ще отида аз. Тази сметка, дето я мислиш по този начин със смятане на някакво средно време на об., малко е невъзможна за изпълнение и доста абсурдна, по мое мнение.
Posted 15.10.2010, 18:55
Posted 15.10.2010, 19:16
0 members, 0 guests, 0 anonymous users