Jump to content

Photo
- - - - -

Лаута, 01.05.2010

• Please log in to reply
121 replies to this topic

#81 CrAsH

CrAsH

Професионалист

• Пилоти
  • PipPipPipPip
  • 122 posts
  • Град:София

Posted 14.05.2010, 00:09

"Прецених, че мога да се задържа в завоя, въпреки скоростта и малкия радиус". Е, да ти имам преценката. А си човек, карал и Ротакс, имаш и опит със спортни машини, а правиш генерални глупости - да нахлуваш там, където вече влизат 3 карта ЕДИН ДО ДРУГ, борещи се за позиция, и където няма място и за едно пиле - ти с цял карт влиташ. При аналогична ситуация с Ротакси, ще влетиш ли по същия начин? Не ми отговаряй, въпроса е риторичен, защото при горе-долу подобен мармалад, знаеш Маги как летя и кацна по каска, точно там на Лаута в кръг от Ротакс.

Но аз знам откъде идва проблема - "е аз само го жулнах, не го изнесох от пистата" - ей само заради това показваш колко си си заслужил наказанието. Ти какво, искаш да го пратиш при кеглите в замъка ли, за да счетеш маневрата си за по-тежка? Проблемът идва от факта, че ренталките са обезопасени и много хора си мислят, че "абе, кво толкова, побутнах го, жулнах го, чукнах го...". Не ви ли влезе в главите най-накрая, че моторния спорт е безконтактен спорт? Като искате контакт, вървете на тепиха на класическа или свободна борба, или бокс, кикбокс, кеч или квото се сетите още. Там побутване, жулване, чукване - доволно, и никой няма да ви накаже за това.

И се опитайте да спрете да минавате с този номер "ама аз нали го пуснах после". Старайте се да изпреварвате чисто, а не с мисълта "ще пробвам баш на ръба, пък ако не стане, ще го пусна". Запомнете, че това "правило" се появи покрай съществуващото не-писано джентълменско споразумение на пилотите от Ф1, които го правят това, и ние просто решихме да е по-регламентирано и при нас едно такова нещо, но забележи думата "джентълменско". Става въпрос за ситуации, при които умисъл за груби или безумни действия няма, но са се случили, поради обстоятелства. При теб нямаше такова нещо, и дори собствените ти думи го доказват. Точно заради това я има точката 13.14) в Кодекса, за случки като твоите, Гоше, срещу Петя Баръмска в Хасково преди 2 години на Ротакс, при които повторили се такива ситуации ще бъдат наказвани, а не като чичо Тошо - да ги подминем със смях.
И пак, дори и само 1 път да се е случило, като тази ситуация с твое участие сега на Лаута, Гоше, от ситуация за връщане на позиция до ситуация за връщане на позиция - има разлика. Има разлика да предобриш атака/защитата си, и да правиш очевадни безумия на пистата, без капка преценка и мисъл за този/тези, с които се бориш. Има разлика аз и Любо да се сбутаме странично един в друг в завоя, аз да си получа черно-белия флаг от Чарли и нищо да не се промени на пистата от това, и има разлика ти да се бухнеш в завоя, в 3 карта, сякаш тях ги няма, и да обясняваш, че по твоя преценка можело да мине, само си жулнал Гено и после си ги пуснал, след като ти всъщност не ги пусна, а излетя от пистата.

Значи това с Петя Баръмска като си го потфанал защо не го дораскажеш как влетяха всичките от екипа и да ни бияат в бокса и механика и удари шамар на маиками и ние нищо не им направихме ,да спазваме правилата и в крайна сметка пак нас наказаха, че бащами бил се карал с майкаи а те едвали не на пистата ни биха и ние отнесохме наказанието после.Но както и да е Това беше ЗОНА и имаше главен маршал дошъл от Гърция, мисля, че е много по добър от теб в съдииството да прецени дали съм виновен или не а той въобще дори предопреждение не ми направи, но типично по нашенски след състезанието се чудехме как да го преебем ся тоя дето ни пречи.А ти понеже не си бил на събранието накрая дето искаха да ми вземат лиценза мога да ти кажа какви бяха финалните думи отправени към Петя "еми ти си беше виновна много шареше по пистата" и даже ми се извини момичето.Според мен бяха я много нахъсали да не ме пуска и затова ме затваряше всеки път като се покажа до нея но както и да е.Питай ги от федерацията ако не ми вярваш.Така понеже ме подсети за това да си кажа.
А сега по темата.Значи неможе за едно жулване да ме наказвате толкова тежко при положение че постояно се бутате.Значи не съм и първият тука който не си е преценявал атаките та да ми режете главата и отделно тука не е Ротакс Боби,тук има ролбан и карта достига 80 км/ч максимум с тия танкове е нема как да стане това дето стана с Маги.А това за безконтактния спорт - да така е ще е много готино да няма контакти, но винаги ще има неможе да ги изолираш състезателите това е борба и сега като има лек контакт от който тои не е нито излезнал от пистата нито загубил позиция немисля че е редно да ме наказвате с най суровото си наказание едвалине.Разбирам да беше нещо по сериозно да ама 5 позиции да ме връщате назад отделно, че той нищо не е загубил от това.Да не казвам и на мокрото на бенковск миналата година колко такива моменти имаше дето фърчат наляво надясно картинги и то ги караха хора с много опит, които се бутаха също така пък непомня тогава и 1 точка да е взета на някой.Но виш сега като се намесят личните интереси почват да играят по 5 места за това онова.Аз ако съм искал да го изхвърля да съм го изхвърлил.Тва го мога всички знаете.
И да добавя като сте толкова добри маршали защо на място не го решихте проблема с преминаване през бокса еми сега като съм те настигнал в класирането Боби се сещаш че може да ме накажеш и аиде да му резнем зелката.Кога във формула 1 като свърши състезанието и маршалите се върнат от почивка насело почват да викат ми дай ся този Хамилтън неми харесва много се дърви на Алонсо дай го резнеме тука да вървят наште.Нещата се решават напистата а не 1 месец след състезанието говориш ми за организация но твойта е под всякаква критика и с класирането как се моташе та добре че Марио се фана да го прави да видим читаво класиране иначе ако чакаме на тебе с това село просто.......

#82 Bobby

Bobby

Скудерия Ферари

• Админи
  • 890 posts

Posted 14.05.2010, 00:35

В твоите глигански възможности никой не се съмнява. Но аз лично не мисля да коментирам повече тази ситуация, ако искаш - обсъди я с Гено, Борко, или хора от ДК, но аз нямам какво да добавя, казах ти моето мнение. Съжалявам, че гледните ни точки се разминават.
А това, че си ме бил настигал в класирането и поради това АЗ съм те бил наказал, при положение, че група хора го решават това - ми трудно мога да те опиша. Обидите ти - също.
Аз всъщност исках веднага да ти дам стоп/старт, но Кобрети, с който бяхме главни маршали не беше съгласен и оставихме нещата като спортен инцидент, основно заради факта, че имаше 4 карта там. Когато Гено разбра за това, не беше съгласен и подаде контестация. Изслушахме него, Веско, Борко. После питах и теб, на база всичко това се взе решение, и то не от мен еднолично. Толкова от мен по този въпрос.

И понеже отбихме и в друга посока, за случая ти с Петя, и говоря за това на пистата, а не за хулиганските прояви на родителите й после, още се носят легенди. Гъркът, дето го споменаваш, не искам да ти разказвам как на всеки Божи кръг от зоната, нашите, румънците и турците го "благославят", задето винаги измисля нещо да мъти водата на другите и да дърпа своите напред. Но това е друга тема, с която съм сигурен, че не си в час, а и не за това говорим. Ако Петя ти се е извинила, то го е направила от учтивост, не заради друго. Тя въобще не шареше по пистата, просто федерацията е дала удобно обяснение, с което да не ти отнеме лиценза - просто да я буташ 3 пъти, след което да й връщаш позицията, за да я буташ пак - ми питай Вектрата, да ти цитира мнението на един очевидец на случката, което добре олицетворява всичко това. :)
Федерацията какво ти е казала не знам, но на същото това състезание, освен скандала покрай твоята и на Петя ситуацията, имаше 2 още по-звучни скандала с Владо и Стефано. Като Стефано, подръка с Петя, която беше цялата разревана (познай защо), пред очите ми си хвърлиха лицензите на Асен. Но ти не беше там и това няма как да го знаеш.
Идеята е, че ти на състезание от Ротакс, където има различни правила, тръгна да прилагаш нашите такива. И се получи цяла комична легенда от това. Това ме подсеща за един юнак с 10-сек наказание, който също прилага CSKS правила на Републиканско, ама това е друга бира, за която трябва да си черпи механика. ;)

#83 CrAsH

CrAsH

Професионалист

• Пилоти
  • PipPipPipPip
  • 122 posts

Posted 14.05.2010, 01:02

В твоите глигански възможности никой не се съмнява. Но аз лично не мисля да коментирам повече тази ситуация, ако искаш - обсъди я с Гено, Борко, или хора от ДК, но аз нямам какво да добавя, казах ти моето мнение. Съжалявам, че гледните ни точки се разминават.
А това, че си ме бил настигал в класирането и поради това АЗ съм те бил наказал, при положение, че група хора го решават това - ми трудно мога да те опиша. Обидите ти - също.
Аз всъщност исках веднага да ти дам стоп/старт, но Кобрети, с който бяхме главни маршали не беше съгласен и оставихме нещата като спортен инцидент, основно заради факта, че имаше 4 карта там. Когато Гено разбра за това, не беше съгласен и подаде контестация. Изслушахме него, Веско, Борко. После питах и теб, на база всичко това се взе решение, и то не от мен еднолично. Толкова от мен по този въпрос.

И понеже отбихме и в друга посока, за случая ти с Петя, и говоря за това на пистата, а не за хулиганските прояви на родителите й после, още се носят легенди. Гъркът, дето го споменаваш, не искам да ти разказвам как на всеки Божи кръг от зоната, нашите, румънците и турците го "благославят", задето винаги измисля нещо да мъти водата на другите и да дърпа своите напред. Но това е друга тема, с която съм сигурен, че не си в час, а и не за това говорим. Ако Петя ти се е извинила, то го е направила от учтивост, не заради друго. Тя въобще не шареше по пистата, просто федерацията е дала удобно обяснение, с което да не ти отнеме лиценза - просто да я буташ 3 пъти, след което да й връщаш позицията, за да я буташ пак - ми питай Вектрата, да ти цитира мнението на един очевидец на случката, което добре олицетворява всичко това. :)
Федерацията какво ти е казала не знам, но на същото това състезание, освен скандала покрай твоята и на Петя ситуацията, имаше 2 още по-звучни скандала с Владо и Стефано. Като Стефано, подръка с Петя, която беше цялата разревана (познай защо), пред очите ми си хвърлиха лицензите на Асен. Но ти не беше там и това няма как да го знаеш.
Идеята е, че ти на състезание от Ротакс, където има различни правила, тръгна да прилагаш нашите такива. И се получи цяла комична легенда от това. Това ме подсеща за един юнак с 10-сек наказание, който също прилага CSKS правила на Републиканско, ама това е друга бира, за която трябва да си черпи механика. ;)

Знаеш ли защо я пусках тогава Боби аз дори незнаех за това джентълменско правило,от вашия шампионат го разбрах.Пусках я защото като я настингах тя много ме бавеше и изостанах супер много от всички и знаех,че това състезание ще е само междо мен и нея и просто неисках като я изпреваря да е с инцидент въпреки че тя се удряше в мен не аз в нея надявах се да и доиде акъла и да я мина чисто но така и не и дойде и вкрайна сметка след като ме изтряска така че се качихме единвърхо друг ми стана ястно, че чисто изпреварване няма да стане и просто продължих след това.Незнам какво си видял ти или Вектрата но знам че хората които трябва да се произнесат се произнесоха и наказанието ми тогава не беше въобще свързано с инцидента тогава а беше свързано с това че на събранието бащами се е карал с майкаи.За Гърка нз кой си бута и какво прави,но аз съм българин и не го познавам и към мен не би трябвало да е пристрастен.Но и чесно ти казвам това вече е минало аз вече не крия никакви лоши чуства към Петя каквото било било просто ти ми припомни това и исках да го изкарам както е а не както ти казваш че е.
А за другото еми добре незнаех че е останало за разглеждане след състезанието но по принцип много е кофти така след време да си решавате наказания ако остане нещо за преразглеждане най-много до срок 1-2 дни трябва да се оправи така хората си мислят едно после друго.И все пак според мен 5 позиции за този инцидент е прекалено тежко наказание....

#84 gitbul

gitbul

TNT-Pushing Unlimited

• Пилоти
  • PipPipPipPip
  • 146 posts

Posted 14.05.2010, 06:00

Без да наливам масло в огъня, ще направя следните уточнения, Crash:

Не ме "жулна" а се вряза в мен, което доведе до завъртане почти на 90 градуса в средата на най-бързия завой на тази писта.

Не ми върна мястото, а сам си го спечелих, след като успях някак си да потегля, докато ти караше все още в тревата. Когато се върна на пистата и аз те настигнах, не забелязах да връщаш газта и/или да ми даваш сигнал, че ме пускаш.

Загубих две позиции от тази твоя "маневра".

Кавичките горе съм ги сложил, защото това, което наприви е всичко друго, но не и опит за изпреварване.

Нямам нищо против теб като човек, но смятам, че подобни изпълнения са опасни за останалите пилоти в шампионата.
Няма нужда да трупаш нерви и да се заканваш - малко по-разумно каране може да спаси живота и здравето на теб самия.

В този шампионат повечето хора карат за удоволствие и би било жалко ако някой пострада сериозно заради действията на пренавит пилот.
On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.
Posted Image

#85 BoRkY

BoRkY

BMW Kart Team Challenge

• Пилоти
  • PipPipPipPipPip
  • 666 posts

Posted 14.05.2010, 06:29

Добре аз не съм го изнесъл от пистата само го жулнах потърпевшия бях само аз ,само аз изфръкнах защо съм наказан толкова тежко не би ли трябвало да е нещо от порядъка на 1-2 точки лекото наказание или по леко от 5 места назад няма???

След като завъртя Гено аз трябваше да излеза в тревата или да мина през него след мен минаха още 1-2 така ;)

#86 KOBRETI

KOBRETI

Ferrari

• Админи
  • 1,616 posts

Posted 14.05.2010, 08:48

Няколко неща и от мен...

1. СПРЕТЕ да гледате на нашия шампионат от гледна точка на правилника в други моторни спортове, било то Ротакс или Формула 1! ИМА разлики!

2. Наказанията се взимат от ДК, а не от Боби - това сме аз, Боби и Илиан. Независимо какво е гласуването за дадена ситуация, ДК излиза с ЕДИННО становище за наказанието!

3. За пореден път - спрете да обвинявате ДК в пристрастност, че били наказвали, защото някой бил пред тях в точките... И Боби, и аз сме пред Краша в класирането. Ако искахме да подпираме личните си отбори, това наказание нямаше да го има, както и нямаше да има черен флаг за Боби на Бенковски или за мен преди време на Дунев...

4. Аз лично НЕ видях пряко точно какво е станало на 1 завой, но съм почти сигурен, че ако се "врежа" на някого с пълна скорост, той няма да се завърти само на 90 градуса... Което не оневинява краша, защото стана меле сред няколко карта и си беше опасно.

5. ОБЕЩАВАМ ви, че до дни в правилника ще бъде вкарана точка и всички последващи заплахи, обиди и тем подобни нелицеприятени неща, изречени от пилоти към други пилоти или организатори, независимо на живо, или във форума, ще бъдат санкционирани ТЕЖКО!

Валяк мачка... | Авариен автоключар София - avtokluchar.net

#87 gitbul

gitbul

TNT-Pushing Unlimited

• Пилоти
  • PipPipPipPip
  • 146 posts

Posted 14.05.2010, 08:53

....

4. Аз лично НЕ видях пряко точно какво е станало на 1 завой, но съм почти сигурен, че ако се "врежа" на някого с пълна скорост, той няма да се завърти само на 90 градуса...

Само да вметна, Краси, че изобщо не е задължително да се завъртиш като пумпал ако те треснат отстрани. Можем да опитаме, ако искаш. ;)
On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.
Posted Image

#88 Bobby

Bobby

Скудерия Ферари

• Админи
  • 890 posts

Posted 14.05.2010, 09:22

Краси, сравнения с другите спортове не правим, просто споменах Ф1 и споразумението на пилотите, което при нас е и писмено регламентирано, и посочих на Георги една ситуация с него от друг шампионат, която при нас е наказуема, докато там, публика и Директор на състезанието се смееха, и както каза и Гошо - наказанията после бяха за всичко друго, но не и за станалото на пистата.

Между другото, още от вчера е актуализирано класирането на сайта, а са качени и подробните статистики в линка най-горе в този раздел на форума. За да не вадим списък кой с колко точки и защо е наказан, може просто да прочетете във файла коментарите и описанията.

#89 KOBRETI

KOBRETI

Ferrari

• Админи
  • 1,616 posts

Posted 14.05.2010, 12:12

Боби, не визирах теб... :)

#90 FERRARIST

FERRARIST

Гадно Копиле

• ОК / ДК
  • 366 posts
  • Град:Стара Загора

Posted 14.05.2010, 21:24

Шампионата почва да ми липсва......

#91 Kose Bose

Kose Bose

www.kosebose.com

• ОК / ДК
  • 960 posts
  • Град:Plovdiv

Posted 14.05.2010, 22:03

....... Това ме подсеща за един юнак с 10-сек наказание, който също прилага CSKS правила на Републиканско, ама това е друга бира, за която трябва да си черпи механика. ;)

Е, това ми е първото състезание все пак и вече съм в историята като първия пилот на картинг, спрял да си изтърпява наказанието си! :D :D
www.kosebose.com
НЕОНОВИ РЕКЛАМИ

#92 yavor

yavor

TEVA Racing

• Пилоти
  • PipPipPipPip
  • 174 posts

Posted 14.05.2010, 22:22

Е, това ми е първото състезание все пак и вече съм в историята като първия пилот на картинг, спрял да си изтърпява наказанието си! :D :D

Неси само ти.Имаме още един пилот прочул се с маневра в бокса, първияt пилот влязал през изхода :D
Posted Image

#93 Kose Bose

Kose Bose

www.kosebose.com

• ОК / ДК
  • 960 posts

Posted 14.05.2010, 22:22

Между другото, как така стана, че Боби от 60т., му се прибави една и стана 61т., а мен ми премахнахте 2т., при положение че не съм пускал волана с две ръце? И двамата бяхме с 60т., а аз бях класиран дори пред него! От къде тези сведения, че съм пускал волана с две ръце, който ме е видял нека ми каже веднага!
Много ме дразни когато съм наказан несправедливо, такива случаи имах и миналата година и всички с които съм разговарял за тези случаи, си изразиха мнението, че изобщо не съм бил виновен!
Сега пак се почва. :angry:
www.kosebose.com
НЕОНОВИ РЕКЛАМИ

#94 Bobby

Bobby

Скудерия Ферари

• Админи
  • 890 posts

Posted 14.05.2010, 23:02

При стоп-старт буташ гумите с две ръце при потегляне. Аз лично те видях, Краси също, който стриктно си записваше всеки такъв нарушител. По-горе обясних, че за това се отнемат 2 точки - 1 за пускане на волана и втора за нарушение на точка 13.2) от Кодекса. Моята, и на всички класирани между 9-то и 13-то място 1 точка плюс, идва от наказанието на Гошо, който сдавайки 8-то място, всички след него (до 13-ия вкл) минават с позиция напред.

#95 CrAsH

CrAsH

Професионалист

• Пилоти
  • PipPipPipPip
  • 122 posts

Posted 14.05.2010, 23:08

Неси само ти.Имаме още един пилот прочул се с маневра в бокса, първияt пилот влязал през изхода :D

Е това само най добрите го могат ;)
Аз съм виждал и хора дето никога немогат да влезнат в 1-ва гонка ма виш това е друго;)

#96 Kose Bose

Kose Bose

www.kosebose.com

• ОК / ДК
  • 960 posts

Posted 14.05.2010, 23:28

При стоп-старт буташ гумите с две ръце при потегляне. Аз лично те видях, Краси също, който стриктно си записваше всеки такъв нарушител. По-горе обясних, че за това се отнемат 2 точки - 1 за пускане на волана и втора за нарушение на точка 13.2) от Кодекса. Моята, и на всички класирани между 9-то и 13-то място 1 точка плюс, идва от наказанието на Гошо, който сдавайки 8-то място, всички след него (до 13-ия вкл) минават с позиция напред.

Боби, не ми изглеждаш на човек който ще лъже, но ми кажи видя ли ме да пускам волана с двете ръце, или с лявата държах волана, а с дясната си помогнах за гумата за по-бързо потегляне(в това не виждам нищо лошо, както пък съм виждал някой от вас, по време на състезание да пипат отзад с дясната ръка)?
Не виждам никакъв смисъл да се чудите с кво да наказвате, особено с тая тъпотия, щом буташ гумата с ръка това е лошо!
А да минаваш през тревата, за да съкратиш завоите ми се струва доста по-голямо нарушение, но то пък кой те е видял...
За този за който говоря, той си знае и нека си помисли коя ситуация е по-наказуема за отнемане на точки!
А бе що ли изобщо се кося, като нищо няма да се промени!
На всички зад Боби да се накажат с: "Нямаш право да си пред Боби"!!!
Махнете повече, кво е това две точки? Махнете по 10, така доста ще изостанем от лидерите и ще дишате по-спокойно!
www.kosebose.com
НЕОНОВИ РЕКЛАМИ

#97 Bobby

Bobby

Скудерия Ферари

• Админи
  • 890 posts

Posted 14.05.2010, 23:54

Добре бе, кво всички мен ме нападате?!?!?
Понеже аз се явявам "говорител" и просто обявявам нещата и всички срещу мен.
Краси си водеше записки за всички спиращи и кой къде завършва. Което не гледаше, докато пише, му го споменавах, той вдигаше поглед и веднага записваше. Рекламациите - при него. Лист с такива данни ми е дал, това съм отчел и сметнал в точките.

Аз накрая ще предложа друг да ги обявява тогава тези неща, щом като въпросния човек го отнася, сякаш той самосиндикално си го е решил това. Писна ми с години аз да я отнасям тази помия, само защото пускам информация кой какво и защо.
Не ти прави чест да се държиш така, а на питането ти какво лошо има да буташ гумите с ръце - прочети точка 13.2) от Кодекса! Нея специално я въведохме, след като на един Благоевград Жоро Тахов беше спрян още 2-та обиколка, задето буташе с ръка ограничителя на газта. Лампи също отнесе една такава дисквалификация на Красна поляна, и то след състезанието, по снимка, направена от Любо Асенов. Ще познаеш ли какви реакции последваха и какво отношение имаше към нас?

И кои са тия от нас, дето "пипат отзад" по време на състезание? Посочи с имена и факти, а не така със стрелба на посоки. А за изпреварвания с минаване през тревата - пак не си прав. Аз това волю-неволю го направих срещу Кобрети миналия сезон на Бенковски и Чарли моментално ме сиктирдоса. Нямах намерение да го правя, но по-горе говорех и за обстоятелства - влезнах малко по-косо, Краси ме затвори и просто го минах изцяло през тревата. Но от Чарли прошка нямаше.

Така че стига с тия обиденици и цупни, когато бъдете наказани. Като се окаже, че нещо не го знаете, а считате, че не е нередно, сърдете се само на себе си, а не на тези, дето следят правилата да се спазват. В зимния шампионат може да сте си бутали така с ръце и да е било ок това. В CSKC обаче, това е нарушение.

Успя да ми скапеш хубавото настроение, което ми донесоха AC/DC...

#98 KOBRETI

KOBRETI

Ferrari

• Админи
  • 1,616 posts

Posted 15.05.2010, 00:23

Боби, споко, не си център на вселената, а педполагам, че визира мен :) Миналата година с него имахме контакт на входа за последния шикан на Бенковски, при който аз или трябваше да се забия в гумите, или да мина през тревата. Минах през тревата, като в момента прецених, че съм бил влязъл достатъчно, за да считам, че ме е затворил неправомерно, и не му върнах позицията, тъй като го изпреварих през тревата. След това се оказа, че маршалите са видяли ситуацията по различен от моя начин и ми показаха ЧБ флаг, ако не се лъжа. От тази година това ще се наказва по-строго, както вече някои хора видяха...

Относно пипането, аз лично пипнах смукача на 1-то състезание на Бенковски, защото след някакво друсване, той се беше мръднал - точно началото на 2 манш, когато бях плътно зад теб и Данчо. В един момент след слизането от моста карта заби нос без грам газ. Тогава 2-та ми дръпнахте с 10 м и се отказах да ви гоня... На момента прецених, че ако не е смукача, съм отпаднал, махнах с ръка и успях да го върна. Но това едва ли е за наказание... Ако се визира тази ситуация, пак приканвам - не търсете "запетайки" в правилника...

#99 Kose Bose

Kose Bose

www.kosebose.com

• ОК / ДК
  • 960 posts

Posted 15.05.2010, 01:05

Боби, нямах намерение да ти скапвам настроението(за което извинявай), но пак ще кажа че на стоп-старта, едната ми ръка беше на волана! А за другите неща, визирах точно Краси, а не теб!
Краси, миналия сезон към края на мокрия Бенк. ти на два пъти си съкрати пътя, като по този начин се доближи по-бързо до преследващия пред теб, това имах в предвид, а не случая между двамата!
Добре де, много се впрегнахте! Аз си изкам точицата за едната ръка на волана, а другата на гумата(нали така казахте) :)
www.kosebose.com
НЕОНОВИ РЕКЛАМИ

#100 lubo lauta

lubo lauta

Пенсионер

• ОК / ДК
  • 661 posts
  • Град:Пловдив

Posted 15.05.2010, 08:59

Боби, нямах намерение да ти скапвам настроението(за което извинявай), но пак ще кажа че на стоп-старта, едната ми ръка беше на волана! А за другите неща, визирах точно Краси, а не теб!
Краси, миналия сезон към края на мокрия Бенк. ти на два пъти си съкрати пътя, като по този начин се доближи по-бързо до преследващия пред теб, това имах в предвид, а не случая между двамата!
Добре де, много се впрегнахте! Аз си изкам точицата за едната ръка на волана, а другата на гумата(нали така казахте) :)

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ един ден не влянах тук и то станало весело бре:)
За компенсация ще ти налея 0.010гр. повече Фрион/ако не дойде зимата докато се наканиш/ :D :D :P :P
Не забравяйте, че тука сме като във ФИА - отнасяш комисарската тояга и нямаш право на обжалване. :)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users