Ема добре на другия кръг изхвърлям Боби от пистата и никой не го е снимал ко прайме ще ме накажете ли?Жоро, ако те бях оставил да пуснеш контестация, единственото, което щеше да се случи, е 10-те лв да останат в касата, а контестацията ти да бъде отхвърлена. Не съм ти се присмял, а просто ми стана смешно за ситуацията - има разлика...
Данчо не е хванал изпреварването. Не знам дали имаше друга камера на пистата...

Разрешено ли е спиращ пилот в бокса да бъде изпреварен от пилот зад него решил също да направи бокс
Started by CrAsH, 18.09.2010, 19:42
62 replies to this topic
Posted 20.09.2010, 18:06
Posted 20.09.2010, 18:45
Ми не .Ако никой не е видял или не ще да каже и няма видео как да те накажем ,и не само теб а и всеки срещу който няма сведетели или видео.
Смятам темата за изчерпана.от две страници само едно и също.Аре заключ.
Смятам темата за изчерпана.от две страници само едно и също.Аре заключ.
Не забравяйте, че тука сме като във ФИА - отнасяш комисарската тояга и нямаш право на обжалване.

Posted 21.09.2010, 00:03
Ще си позволя да отговоря в заключената тема, понеже Гошо иска официален отговор.
Ситуацията е видяна пряко от 2-ма членове на ДК - аз и Вектрата. И двамата считаме маневрата за напълно легална. Няма видео, на базата на което ситуацията да бъде преразгледана, няма и официална контестация, така че въпросът е приключен. Дори и да имаше контестация, без наличието на видео, ситуацията няма как да бъде преразгледана. За преразглеждане са необходими някакви нови данни, които не са били налице при вземане на решението дали маневрата е легална, или не.
Ситуацията е видяна пряко от 2-ма членове на ДК - аз и Вектрата. И двамата считаме маневрата за напълно легална. Няма видео, на базата на което ситуацията да бъде преразгледана, няма и официална контестация, така че въпросът е приключен. Дори и да имаше контестация, без наличието на видео, ситуацията няма как да бъде преразгледана. За преразглеждане са необходими някакви нови данни, които не са били налице при вземане на решението дали маневрата е легална, или не.
Валяк мачка... | Авариен автоключар София - avtokluchar.net
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users