Jump to content

Photo
* * * * * 2 votes

Разрешено ли е спиращ пилот в бокса да бъде изпреварен от пилот зад него решил също да направи бокс

• This topic is locked This topic is locked
62 replies to this topic

Poll: Разрешено ли е спиращ пилот в бокса да бъде изпреварен от пилот зад него решил също да направи бокс (8 member(s) have cast votes)

За наказание ли е Пилотът извършил такава маневра

1. ДА (4 votes [50.00%] - View)

Percentage of vote: 50.00%

2. НЕ (4 votes [50.00%] - View)

Percentage of vote: 50.00%

Vote

#61 CrAsH

CrAsH

Професионалист

• Пилоти
  • PipPipPipPip
  • 122 posts
  • Град:София

Posted 20.09.2010, 18:06

Жоро, ако те бях оставил да пуснеш контестация, единственото, което щеше да се случи, е 10-те лв да останат в касата, а контестацията ти да бъде отхвърлена. Не съм ти се присмял, а просто ми стана смешно за ситуацията - има разлика...

Данчо не е хванал изпреварването. Не знам дали имаше друга камера на пистата...

Ема добре на другия кръг изхвърлям Боби от пистата и никой не го е снимал ко прайме ще ме накажете ли?

#62 lubo lauta

lubo lauta

Пенсионер

• ОК / ДК
  • 661 posts
  • Град:Пловдив

Posted 20.09.2010, 18:45

Ми не .Ако никой не е видял или не ще да каже и няма видео как да те накажем ,и не само теб а и всеки срещу който няма сведетели или видео.
Смятам темата за изчерпана.от две страници само едно и също.Аре заключ.
Не забравяйте, че тука сме като във ФИА - отнасяш комисарската тояга и нямаш право на обжалване. :)

#63 KOBRETI

KOBRETI

Ferrari

• Админи
  • 1,616 posts
  • Град:София

Posted 21.09.2010, 00:03

Ще си позволя да отговоря в заключената тема, понеже Гошо иска официален отговор.

Ситуацията е видяна пряко от 2-ма членове на ДК - аз и Вектрата. И двамата считаме маневрата за напълно легална. Няма видео, на базата на което ситуацията да бъде преразгледана, няма и официална контестация, така че въпросът е приключен. Дори и да имаше контестация, без наличието на видео, ситуацията няма как да бъде преразгледана. За преразглеждане са необходими някакви нови данни, които не са били налице при вземане на решението дали маневрата е легална, или не.

Валяк мачка... | Авариен автоключар София - avtokluchar.net

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users