Календар 2010
Posted 09.03.2010, 16:06
Posted 09.03.2010, 16:18
Posted 09.03.2010, 16:28
http://auto-kart.com/novina.php?id=040
четете новините
Валяк мачка... | Авариен автоключар София - avtokluchar.net
Posted 09.03.2010, 18:31
Posted 09.03.2010, 18:43
Posted 09.03.2010, 19:42
Квото и да знаеш, трябва да си траеш щото те винаги знаят всичко преди теб!Ей сега ми звънна Любо и искам да зарадвам всички, че новите двигатели и гуми са на Лаута вече, в момента разтоварват и с това предполагам, съмненията дали пистата ще остане в календара отпадат. Само да мине тая люта зима през март и ще видим кога ще успеят да ги монтират и да почва да се тренира..
Макар, сега просто да се опита да зарадваш всички за новите двигатели!
Нищо че самия Иво, оня ден ни каза, че всичко ще е наред с новите двигатели,
ТЕ ВИНАГИ ЗНАЯТ ВСИЧКО ПРЕДИ ТЕБ!
Ако си спомняш, до скоро се съмняваха дали Лаута ще е в календара, а ние вече говорихме с Цонев за новите двигатели и знаехме за тях, но ТЕ пак знаеха преди нас!
И какъв си ти, че да знаеш повече, а?
НЕОНОВИ РЕКЛАМИ
Posted 09.03.2010, 20:51
Епа аз знаех още от миналата пролет че ще има тази година нови мотори,но си траех поради простата пречина че не се знаеше точно кога ще дойдат.Март ,Април или Май.А Горан просто искаше да каже че ТЕ вече са тук.Едвали това го знаехтеТо съмнения няма от 2 седмици вече, мен лично Додо ми каза как стоят нещата и Лаута си я броим в календара. Друг е въпроса доколко сме го раздували тук.
Ти ПЪ ко са палиш Като шифтър на 2ри зъбКвото и да знаеш, трябва да си траеш щото те винаги знаят всичко преди теб!
Ако си спомняш, до скоро се съмняваха дали Лаута ще е в календара, а ние вече говорихме с Цонев за новите двигатели и знаехме за тях, но ТЕ пак знаеха преди нас!
Posted 09.03.2010, 21:01
Даже и на първия, дето само ръмжи, ама стои на едно място!Епа аз знаех още от миналата пролет че ще има тази година нови мотори,но си траех поради простата пречина че не се знаеше точно кога ще дойдат.Март ,Април или Май.А Горан просто искаше да каже че ТЕ вече са тук.Едвали това го знаехте
Ти ПЪ ко са палиш Като шифтър на 2ри зъб
То вече ми мина!
НЕОНОВИ РЕКЛАМИ
Posted 09.03.2010, 21:45
Posted 09.03.2010, 23:06
Не разбирам защо е тази ирония, при положение че показах, че още преди седмица е обявено, че Лаута е в календара....Квото и да знаеш, трябва да си траеш щото те винаги знаят всичко преди теб!
Posted 10.03.2010, 01:38
27.3 - Бенковски - права посока
3.4 - Благоевград - права посока
1.5 - Лаута - права посока
22-23.5 - 2-но състезание в Хасково - събота права, неделя обратна посока
19.6
21.8
11.9
18.9
16.10
Резервна дата: 17.7
Ако случайно до 1.5 на Лаута по някаква причина все още не са говоти новите картове, за което вероятността е супер нищожна, Хасково ще мине на 1-2.5, а Лаута на 22.5.
Оставащите 5 кръга ще се разпределят в Пловдив, Бенковски и Благоевград. Имаме основателна причина да не ги обявяваме все още. Когато стане ясно, ще ги обявим.
Отново - това следва да бъде потвърдено в сряда - т.е. вече днес - до края на деня.
Posted 10.03.2010, 09:40
Не бе Краси, защо трябваше Боби да поства след като Горан просто предаде съобщението на Любо, за двигателите че вече са факт!Не разбирам защо е тази ирония, при положение че показах, че още преди седмица е обявено, че Лаута е в календара....
Забравете, все едно нищо не съм писал! Така или иначе няма да ме разберете!
НЕОНОВИ РЕКЛАМИ
Posted 10.03.2010, 09:50
4.4 - Благоевград - права посока
Отново - това следва да бъде потвърдено в сряда - т.е. вече днес - до края на деня.
04.04.2010г. е Неделя и е Великден! Май ще се развеждаме!
НЕОНОВИ РЕКЛАМИ
Posted 10.03.2010, 10:19
Не бе Краси, защо трябваше Боби да поства след като Горан просто предаде съобщението на Любо, за двигателите че вече са факт!
Забравете, все едно нищо не съм песал! Така или иначе няма да ме разберете!
Нещо ужасно ли направих?
Ами да, знаем... и всъщност това ни е работата, да знаем, след като сме организатори. Пистата може да е в Пловдив, ама собствениците живеят в София... и имаме връзка с тях. Какво лошо има във всичко това?
И аз както Любо до последно нищо не казвах, макар че имам информация дори кое кога е платено... ама както и да е.
Смотани са такива реакции и не виждам защо трябва да ги има, като крайната цел е друга, а не такива сръдни буквално за нищо.
Posted 10.03.2010, 10:28
Като се пребера ще разясня защо така се получиНещо ужасно ли направих?
Ами да, знаем... и всъщност това ни е работата, да знаем, след като сме организатори. Пистата може да е в Пловдив, ама собствениците живеят в София... и имаме връзка с тях. Какво лошо има във всичко това?
И аз както Любо до последно нищо не казвах, макар че имам информация дори кое кога е платено... ама както и да е.
Смотани са такива реакции и не виждам защо трябва да ги има, като крайната цел е друга, а не такива сръдни буквално за нищо.
Posted 10.03.2010, 12:14
Posted 10.03.2010, 12:49
Posted 10.03.2010, 13:17
Posted 10.03.2010, 13:25
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users