Значи моя грешка е само това,че вдигнах ръка зада ти дам сигнал сега е момента да го прецакам.За спирачките набих ги чак в жълтото кръгче дето си описал до последно бях на газ и ти казах ти ме изпревари на жълтото дето си отбелязал часта от бокса в която нямаш право да го правиш а това че остана на пистата е защото не те одарих отзад и завоя за бокса не е толкова остър а и както каза има ръб който ти намаля скоросто, отделно че на влизането поднесе яко картинга зада не изфръкнеш в точно тия железа дето си описал.Много пъти сам съм се прецаквал както и много други пилоти са го правили това да не намесваме и твоето минало представяне в квалификацият а на Велинград.Но в такива моменти истинския играч навежда глава и се учи от грешките си ма извинявай ся на края на сезона да ми праиш такива мизерии и да ме пратиш в дъното на класирането и да очакваш да си мълча е малко наивно немислиш ли.Ако се бях прецакал сам въобще нямаше да се занимавам да пиша и да се разправям ако си забелязал не съм спамер някой като каже А да кажа Б но като няма друг начин трябва да се разправяме в форума.А и как не те е срам чрез измама да ме биеш тази победа сладка ли ти е бе Боби защото ако бях на твое място сега да умирам от срам незнам какъв човек си ти чесно................
Да ме е срам? От кое? Че ти намали още на правата и аз първо се дръпнах, за да не те ударя, след което минах пред теб, за да спра в бокса ли? Ми не, не ме е срам, че съм направил нещо, заради което само дето не са ме аплодирали някои зрители там на място, а на твоето поведение, от вдигането на ръката, до отказа да влезеш, са се посмяли от сърце. Няма как да ме е срам от такова нещо, даже напротив.
Аз, ако има пилот пред мен, решил да влиза в бокса, който си поддържа до последно скоростта, както твърдиш, не бих рискувал да го изпреваря там, защото шанса да стане мармалад на входа на бокса е почти 100%. Обаче, при тази разлика в скоростта, която имахме аз и ти, да се забия зад теб и да се влача половин права, щото ти си преценил, че зоната за спиране е 3 пъти по-дълга, еми сори, ама такава евала няма да ти направя, и съответно такъв подарък, какъвто ми направи, няма как да не го използвам. Да, естествено, че ще използвам възможността, и го направих, при това аз бях изцяло пред теб още преди влизането в самия бокс, още преди разделителната линия между входа на бокса и правата, при която има конус. Щом съм те минал там, значи съм те минал НА ПИСТАТА, и според всякакви правила, не само на нашия шампионат, ами и на други пистови състезания, това е легална маневра.