А кво да каже Любо или даже целият Wildfire.
И по-сериозно:
Ние сме 20-30 човека общо взето и всички сме се обединили с една цел. Тъпо е да се делим на тези и онези, ние и вие, когато сме извън пистата, а не когато се състезаваме. По-креативно е да се опитаме да оправим нещата, които пречат да се провеждат състезания на колкото се може повече места (където е възможно). В случая с Лаута, аз мисля, че проблемите, които се визират са отстраними с няколко разговора и целия този спор можеше да е излишен, а темата да е "Пичове, дайте да направим нещо, за да се изчистят недоразуменията и Лаута да остане".
Колкото дали е в Пловдив или на майната си, мен ми е все едно и само за Данчо - аз още не съм карал картовете в Пловдив откакто им смениха моторите. След зимния шампионат имам две участия на първите два месечни финала, вие знаете колко "много" се кара на тях. Така че причината да се застъпваме не е да се опонира на решенията или защото като писта, на която сме карали най-много, може да сме по-бъзи, а защото може да се наредят нещата както трябва.
Решението без каквито и да е консултации да отпадне Лаута от календара, понеже този бил крещял и т.н. без да се потърси каквото и да е решение на проблема е като реакция на ощипана по дупето десетокласничка.
Сигурен съм, че каквито и спорове да са се породили по форумите до сега, Гено не засяга темата за да се конфронтира с който и да е било, т.е. не го приемайте по инерция от преди като чисто заяждане. А фактът, че анкетата я няма вече, говори какви щаха да са резултатите от нея.
Така че, нека видим дали нещо може да се направи с прословутите системи на спирачките и отношението и ще се реши дали остава или не.
Колкото до картовете - никъде няма еднакви, дори и на Благоевград имаха разлики, въпреки че при 270 те са по-малки. Това няма как да се избегне, промените в правилиника с нововъведенията (като стоп-старт) от тази година помагат доста в тази посока и според мен това са начините за намаляване на тези разлики и карането на повече писти е също начин за изпъкване на пилотските умения. Няма такива, аз обичам Лаута, аз обичам Бенковски. Аз пък обичам да карам картинг, независимо къде...

Колега преди 25г. десетокласничките реагираха така.Сега почват от 5-6клас