Награда за шампиона 2010
Posted 26.10.2010, 09:36
Posted 26.10.2010, 17:24
Ц.....под класата ми са там, не ми се слиза едно ниво надолу....Феро, ти шъ караш ли?
Posted 26.10.2010, 19:20
Ам аз затова пиша да се повозя бре.Аз нямам амбиция да ставам някой.Кефа да си направя само.Че то на тези години само това ми останаНе може, не може, не може.......Оувър.......
Па и си на възраст вече, ше земе да ти стане нещо после да ми висиш на рехавата съвест, ебаси.......

Posted 27.10.2010, 08:00
Ц.....под класата ми са там, не ми се слиза едно ниво надолу....

Ама да знаеш че там слизаш две нива надолу!!!

НЕОНОВИ РЕКЛАМИ
Posted 27.10.2010, 18:28
Ммммдаааааааааа,2нива надолу като пилот,и 10 нива нагоре кати кинти
![]()
![]()
Въпроса беше на майтап, но като си почнал, да те питам, ако ти намеря шифтър под наем, ще се пуснеш ли един кръг при нас в хобито?

Posted 28.10.2010, 20:54
Къв е наема....?
![]()
![]()
Въпроса беше на майтап, но като си почнал, да те питам, ако ти намеря шифтър под наем, ще се пуснеш ли един кръг при нас в хобито?
Posted 28.10.2010, 21:15
Къв е наема....?
Аз знам за Energy Corse от Владо - 1 ден 500лв. от чеъвъртък до неделя само си плащаш такска участие и даваш 2000лв.

Posted 28.10.2010, 23:54
Къв е наема....?
Максимум до 250лв. (желателно зелена вега от 350лв.) наем, но там си купуваш гуми, бензин и квото ти трябва още.
НЕОНОВИ РЕКЛАМИ
Posted 29.10.2010, 07:46

Posted 09.02.2011, 14:46
Posted 09.02.2011, 18:36
A някаде да пише кой кръг ще е наградата?Така остават около 20-25 дни, до първи кръг, аз нямам дори отговор дали ще стане нещо нали имаше време, какво стана?????????????????????????????

Posted 09.02.2011, 18:41
Posted 09.02.2011, 19:08
Aз намирам само това/Posted 19.03.2010, 00:44Да Любо, пише пише, когато аз си избера, няма вие да ми казвате кога...
ОК с удоволствие обявява, че ще осигури на шампиона през тази година да кара напълно безплатно в едно състеазние Ротакс през 2011. За негова/нейна сметка ще е единствено да отиде на съответната писта, евентуално храна и спане, ако остане. Всички разходи по състезанието ще му бъдат осигурени./
ако някаде има друго което съм пропуснал МОЛЯ да ме извениш.

Posted 09.02.2011, 19:33
Posted 09.02.2011, 21:40
Posted 09.02.2011, 22:14

Не, мисля че обиждам никой, просто си казвам мнението, аз казах и още като поръчахме екипите септември, че нищо няма да дойде, Краси каза тогава, че той има 1 милион поръчки и аз съм бил кривия... Сега пак, аз ще съм крив, сигурно защото няма да карам тая година в Клуб С1, сигурно заради това няма да може и да използвам наградата ...
Posted 09.02.2011, 22:25
Posted 10.02.2011, 07:49
Шефе,свиквай с такива пубертетски изяви,защото имаш две женскиАма никой не е казал, че няма да караш, ти сам си го решил. И ако стане така, че те излъже ОК, тогава тръгвай с рогата напред. ОК не е само Краси, това че той се опитва да развива бизнес от пилотите, няма нищо общо с Боби, Чарли, Вектрата, Любо, Косьо, Данчо или който и да е от ОК или ДК. Аз ти казвам, че няма календар за Ротакс за 2011, ти твърдиш, че не ти е предоставена наградата. Ако те излъже някой, аз лично ще се застъпя за теб, но предварително да критикуваш хората, дето без пари организират каквото и да било е най-малкото прибързано, неуважително и детинско. Стига вече, че само правиш густо на тези дето те плюят...

Posted 10.02.2011, 08:16
Борка това какво си менкате с Краси си е ваша работа.Аре спри да се заяждаш с останалите от ОК.Това че няма да караш в клуба не е повод да не получиш наградата.Както по горе ти писах,никаде не е писано кой кръг ще кара победителя.ТИ си влизал/а може и още да влезаш,незнам/в служебния форум.Някаде да видя дискусия или решение на ОК. кога и каде ще караш.Това какво сте си говорели с Боби на нас не ние ясно.Но ОК.не е вземало решение още кога и каде ще се кара/Горан ти е писал защо/.Но ако продължаваш да нападаш и заяждаш ОК.може и да караш кагато и кадето ние решим.Сам, ще видиш че така, ще направят, че да не карам... само гледай
![]()
Не, мисля че обиждам никой, просто си казвам мнението, аз казах и още като поръчахме екипите септември, че нищо няма да дойде, Краси каза тогава, че той има 1 милион поръчки и аз съм бил кривия... Сега пак, аз ще съм крив, сигурно защото няма да карам тая година в Клуб С1, сигурно заради това няма да може и да използвам наградата ...

С Краси се оправяй както искаш ,но не ни намесвай и нас

Дръж се с хората така,както искаш те де се държат с теб

Posted 10.02.2011, 10:57

Какво повече да говоря. Сега излиза и че съм му "казал", че ще кара в кръг, в който ТОЙ си пожелае.

Ми, Борко, сори, ама лигава работа е тази твоята, така че не се обиждай, когато ти го казвам. Ти сам си го правиш. Подходът ти "с рогата напред" е грешния, ама дано бързо го разбереш.
А относно работите ти с Краси - те Горан и Любо ти го казаха - не намесвай всички останали от ОК и ДК. Работата на Краси в ОК и неговите дейности, с които някои хора сте се захванали, нямат нищо общо, съответно никой от ОК/ДК не е отговорен за тези негови действия и никой не заслужава покрай него самия да получава същото отношение. Грозно е и е обидно, още повече някои от хората в ОК на години биха могли да са ти родители, знаят, видели са и са преживели мнооого повече от теб. Поне малко респект и уважение имай към хората, ако искаш и теб да те уважават.
Иначе, като стана дума за Ротакс, честно казано нещата отиват в следната посока - календара ни като дати е почти готов, съобразен е с календара на БФКС, с почивните дни тип "мостове", и с отработващите съботи, така че най-вероятно няма да чакаме, за да го съобразяваме с Ротакс. Съответно, ако стане така, че дати на Ротакс и на шампионата ни съвпадат, определено възможните дати за осигуряване наградата на Борко ще бъдат само тези, които не се засичат. Нека от сега това е ясно, за да няма после пак атаки и пр.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users