2 кръг - Писта Лаута - 31.03.12
Posted 01.04.2012, 19:09
Може да ме наричате the lawn mower (а и май оправдах ника си ). Аз лично се записах именно заради тръпката от моторните състезания и прекарването на свободно време на открито с приятели, и хора наслаждаващи се на миризмата на изпилена гума, газове от двутактово гориво и бръмчене на мотори, и именно това изживях Искам и да се извиня за излитанията ми от пистата, с което дано не съм провалил квалификацията на някои! За следващия кръг ще поработя над стила на каране и физическата подготовка, обещавам!
Бих искал да изразя и мнение относно гонките. Мисля че формата на гонките от първия кръг на Бенковски е по-добра, тъй като емоцията от карането не е концентрирана само в 30 минути след цял ден чакане.
Другото, което си мислех, е че можем да споделяме снимков и видео материал от тези трак дни, тъй като със сигурност се запечатват страшни моменти, особено колегите с GoPro-тата на каските Виждал съм снимките на Боби във facebook - много са готини! С нетърпение чакам да видя и своята може да ги качваме някаде и да обявяваме линка за сваляне във форума; или ако има други идеи...
Ми това; ако пропуснем Благоевград (писта, ня която съм карал още, когато беше отворена за свободно ползване и бях на 4г.), ще да е заради събора на онези, които смятат, че предното предаване и дизелът са изделие на Сатаната но до тогава има време.
Айде и да каратe внимателно!
Мах
Posted 01.04.2012, 20:59
За мен вчера беше един прекрасен ден - не само от гледна точка на метеорологични условия.. особено сравнени с днешните
Атмосферата като цяло беше много добра и мисля, че всички прекарахме един чудесен съботен ден заедно.
Лично за себе си мога да кажа, че съм доволен от постигнатото - победа (макар и във втора гонка) още при първото ми каране на Лаута.
За разлика от първи кръг на Бенковски, тук не изтеглих най-късите 2 клечки с картовете и мисля, че се възползвах по най-добрия начин от това. Забавлявах се много и усетих какво е да водиш колоната - надявам се да го повторя скоро
Стартирах 5-ти в първи манш и хвърлих всички сили да се възползвам максимално от добрия жребии. След няколко изпреварвания и отложен стоп в бокса спечелих манша. Във втори манш вече не бях с "ракетата" (9) и трябваше да се пригодя към "особеностите" на шаси 11. Предстоеше ми и спиране в бокса, поради което дадох всичко от себе си да натрупам аванс, който да ми позволи да се върна в състезанието на по-предна позиция. В крайна сметка стратегията проработи
От отборна гледна точка има още какво да се желае, имайки предвид, че отново не бяхме в пълен състав. И все пак добавихме ценни точки в актива си и прогресирахме спрямо някои от основните ни конкуренти.
Рости направи отлично каране в първи манш, особено имайки предвид машината, която му се падна. Може би грешка беше влизането му в бокса, тъй като преди него се движеше 2-ри. Във втори манш излезе от пистата и това до голяма степен предреши крайното му класиране. Добрата новина е, че този път няма да има отнети точки за каране без екип или пускане на волана Сигурен съм, че в Благоевград и най-вече Белчин ще бъде сред лидерите, където му е мястото.
Единственото, което не ми хареса беше клиентският трафик през цялото време. На няколко пъти можеше да останем с 1-2 карта по-малко. Разбирам, че Лаута е оборотна писта, но пък и ние не оставяме малко пари все пак.
Като цяло - един прекрасен ден и кръг. Поздравявам всички и нямам търпение да ви видя отново в Благоевград!
p.s. - Напълно подкрепям предложението на Вася (Max). Би било добре да споделяме снимков и видео материал от надпреварите.
Виктор Д.
Posted 01.04.2012, 21:00
А, не ги мразим бре, даже си имаме такива евридейки, ама не ги караме по пиститеЗдравейте и от мен,
Може да ме наричате the lawn mower (а и май оправдах ника си ). Аз лично се записах именно заради тръпката от моторните състезания и прекарването на свободно време на открито с приятели, и хора наслаждаващи се на миризмата на изпилена гума, газове от двутактово гориво и бръмчене на мотори, и именно това изживях Искам и да се извиня за излитанията ми от пистата, с което дано не съм провалил квалификацията на някои! За следващия кръг ще поработя над стила на каране и физическата подготовка, обещавам!
Бих искал да изразя и мнение относно гонките. Мисля че формата на гонките от първия кръг на Бенковски е по-добра, тъй като емоцията от карането не е концентрирана само в 30 минути след цял ден чакане.
Другото, което си мислех, е че можем да споделяме снимков и видео материал от тези трак дни, тъй като със сигурност се запечатват страшни моменти, особено колегите с GoPro-тата на каските Виждал съм снимките на Боби във facebook - много са готини! С нетърпение чакам да видя и своята може да ги качваме някаде и да обявяваме линка за сваляне във форума; или ако има други идеи...
Ми това; ако пропуснем Благоевград (писта, ня която съм карал още, когато беше отворена за свободно ползване и бях на 4г.), ще да е заради събора на онези, които смятат, че предното предаване и дизелът са изделие на Сатаната но до тогава има време.
Айде и да каратe внимателно!
Мах
Posted 01.04.2012, 22:40
Споделяйте
Валяк мачка... | Авариен автоключар София - avtokluchar.net
Posted 02.04.2012, 00:15
Posted 02.04.2012, 07:57
Май твоите са най-добри, дай примерАми... Ако не сте забелязали, тук във форума има галерия, където всеки може да качва снимки... Май дори и видео може, макар че не съм пробвал...
Споделяйте
Posted 02.04.2012, 11:02
Валяк мачка... | Авариен автоключар София - avtokluchar.net
Posted 02.04.2012, 18:30
Posted 02.04.2012, 23:40
Веселин - квалификация
Румен - квалификация
Първи манш на първа гонка - онборд видео от Румен Паунов
Първи манш на първа гонка - онборд видео от Веселин Паунов
Втори манш на първа гонка - онборд видео от Румен Паунов
Втори манш на първа гонка - онборд видео от Веселин Паунов
Posted 03.04.2012, 09:13
Posted 03.04.2012, 10:44
Posted 03.04.2012, 12:00
Posted 03.04.2012, 21:24
НЕОНОВИ РЕКЛАМИ
Posted 03.04.2012, 23:05
То така или иначе, в един момент щях да я хвана тази грешка... и дори се чудя как така съм я и допуснал, но мерси за забележката. И нека този феърплей служи за пример на всички.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users