Здравейте,
За мен вчера беше един прекрасен ден - не само от гледна точка на метеорологични условия.. особено сравнени с днешните

Атмосферата като цяло беше много добра и мисля, че всички прекарахме един чудесен съботен ден заедно.
Лично за себе си мога да кажа, че съм доволен от постигнатото - победа (макар и във втора гонка) още при първото ми каране на Лаута.
За разлика от първи кръг на Бенковски, тук не изтеглих най-късите 2 клечки с картовете и мисля, че се възползвах по най-добрия начин от това. Забавлявах се много и усетих какво е да водиш колоната - надявам се да го повторя скоро

Стартирах 5-ти в първи манш и хвърлих всички сили да се възползвам максимално от добрия жребии. След няколко изпреварвания и отложен стоп в бокса спечелих манша. Във втори манш вече не бях с "ракетата" (9) и трябваше да се пригодя към "особеностите" на шаси 11. Предстоеше ми и спиране в бокса, поради което дадох всичко от себе си да натрупам аванс, който да ми позволи да се върна в състезанието на по-предна позиция. В крайна сметка стратегията проработи
От отборна гледна точка има още какво да се желае, имайки предвид, че отново не бяхме в пълен състав. И все пак добавихме ценни точки в актива си и прогресирахме спрямо някои от основните ни конкуренти.
Рости направи отлично каране в първи манш, особено имайки предвид машината, която му се падна. Може би грешка беше влизането му в бокса, тъй като преди него се движеше 2-ри. Във втори манш излезе от пистата и това до голяма степен предреши крайното му класиране. Добрата новина е, че този път няма да има отнети точки за каране без екип или пускане на волана

Сигурен съм, че в Благоевград и най-вече Белчин ще бъде сред лидерите, където му е мястото.
Единственото, което не ми хареса беше клиентският трафик през цялото време. На няколко пъти можеше да останем с 1-2 карта по-малко. Разбирам, че Лаута е оборотна писта, но пък и ние не оставяме малко пари все пак.
Като цяло - един прекрасен ден и кръг. Поздравявам всички и нямам търпение да ви видя отново в Благоевград!
p.s. - Напълно подкрепям предложението на Вася (Max). Би било добре да споделяме снимков и видео материал от надпреварите.
Виктор Д.