Краш, още откакто съществува шампионатът, ако някой от ДК или ОК е участвал в инцидент, той не е имал право на глас! НИКОГА! Прочети малко правилата преди да даваш предложения за "промени"!
'speedfire', on 19.09.2010, 22:56, said:
Може би ще е най-добре някой, който не участваше в състезанието, но въпреки това видя всичко да изкаже и своето мнение.. Ами кой прав,кой крив, така както гледам не решавате ами само показвате симпатии и изказвате мнения. Тази тема е направена, за да се направи нещо по въпроса, а не да си остане просто така прочетена и забравена. Според мен вие не сте прави да толерирате такива маневри и да останат безнаказани, защото това,което се случи няма логика да не е за наказание.Пилотът вдигнал ръка и спиращ в бокса може да бъде изпреварен, защото е намалил, но няма логика да бъде изпреварен от пилот,вдигнал ръка след него и да влезе в бокса преди него. Сигурна съм, че и вие мислите по същия начин, но тук- в този шампионат май е позволено постоянното променяне на правила, толериране на грешки, затваряте си очите за наказания, от които нямате полза...
Предполагам, че ти си приятелката на Жоро. Общо взето, на пистата нямаше много хора, които не са участвали... Не помня ти дали беше там - ако си била, кажи ти какво видя...
Какво точно трябва да се направи според теб и точно по кой въпрос? Боби изпревари Жоро НА ПИСТАТА. Повтарям, че той ИМА ПРАВО да го изпревари и в самия бокс, тъй като на Конска са 2 ленти.
ОК, щом казваш, че е за наказание, поне извади някакъв текст от правилника или кодекса, който може най-малкото да се изтълкува така, че Боби да е за наказание... Някакъв - какъвто и да е... Нещо, на базата на което да се наложи наказание...
Вдигането на ръка НЕ запазва предимство при влизане в бокса... Ако беше така, аз мога да вдигна ръка в първата обиколка и никой няма право да влиза, докато аз карам с вдигната ръка и не реша да вляза - примерно в последната възможна обиколка...
Понеже отправяш обвинения - покажи ми в случая кое правило е променено, коя грешка е толерирана и на базата на кое правило трябва да бъде наложено наказанието, за което претендира Жоро...