[quote name='zanardi' date='01.06.2010, 18:30' timestamp='1275406217' post='3505']
е бати анкетата
[/quote]
Жени няма ли ,та на анкетата налиташ бре колега

Posted 01.06.2010, 18:22
Posted 01.06.2010, 19:26
ame='zanardi' date='01.06.2010, 18:30' timestamp='1275406217' post='3505']
Жени няма ли ,та на анкетата налиташ бре колегаЗа Лаута твойто мнение го знаем,така че не се хаби
Posted 01.06.2010, 19:32
, мене що ме намешваш като си мълча.Гено, с тези отговори, които си дал като опция в анкетата, не ми е ясно как точно защитаваш нещо, което трябва.
Защото и аз можех да ти отговоря само в стил "идете озаптете и очовечете главния механик, да не се държи с нас като прокажена сган, дошла на пистата, и ще има кръг", но не го направих, нали?
Този стил на нападане, дето възприехте от Марио е най-грозния възможен начин, по който може да търсите дискусия за нещо. След малко сигурно би трябвало да се появи тема с анкета "кой от ОК е за съд, че иска махането на Лаута"... не става така, пичове...
, пак ме споменаваш излишноКраси, той не го насажда, а според мен това вече си е насадено и идва от редовните явки на пилотите на Лаута, сред които като се заговори за ОК, се говори за "тях" и как "техните" решения се отразяват на "нас".
А реакцията на Борко с това "ШЕФЕ" защо ли ми напомня на някой?!
После не ми казвайте, че не сте възприели стила на един доста наказван заради собственото си пренавиване състезател тук... но признавам, че грешката си е наша. Твърде дълго време му търпяхме подмятанията, саркастичните и иронични реплики, и всички други вече си мислят, че само така могат да накарат ОК да вземе друго решение за нещата.
Цялата тази анкета го показва, и от самото начало го казах, макар Гено да се оправда, че било майтап. То и Марио с това оправдание минаваше.
Вземете се стегнете, и се дръжте малко по-мъжки, че с тия си писания само опровергавате твърдението, че това е мъжки спорт...
Posted 01.06.2010, 19:38
А бре колега да не си дрогиран нещо,или нарядите ти идват в повече?Поуспокой се малко,невроните не се въстановяват.Някаде да виждаш да е писано против Конска? Да Косе и Борки карат почти всеки ден на Лаута но не ренталкитая година имаше един бенковски и вече е се орева орталъка сигурно няма да има повече бенковски тая година незнам къв е проблема тука в софия на бенковски поне аз ходя само на състезания може в годината 2 пъти да отида да врътна 20 мин, а не като борки и косио всеки ден по 20 обиколки на лаута, лошо няма
само че блг е доста по добра да скъпо е но вече го няма оня бек който едва ли не така имаше един на лаута дето искаше столче че да седне на средата на пистата, е аз не съм софиянец пичове но от там от където съм такива бекчета няма, в пловдив изглежда ги има, конска ще е супер писта, нензам кво ревете бе пистата лаута е супер картовете са ташак, ако искаме да се возим няма проблем ние се състезаваме, без спирачки, със тая система за "пазене на картовете" някак си не става,да сега може да са добре ама как се се случва когато отидем да караме там все при нас има поне 2 неща които не са както трябва, изглежда келешлъка се разпространява навсякъде марио го предава на някои хора, сори пичове нз кво се хващате за бенковски и да я няма други ще има, за километрите, до хасково сме ходили където ни е доста повече от колкото на вас до София, ако има възможност пак ще отидем просот забравете за лаута докато нещо не се промени коренно, както стана с блг, и някои като си мислят че като правят на месец по 1000 обиколки там и вече са недостижими и давай да мачкаме тука че ни е по лесно, само видяхте дъртия как ви нарита каксите, така че спрете се с глупостите вече.
Posted 01.06.2010, 19:51
Posted 01.06.2010, 19:57
Много моля колегите съфорумци да не УПОТРЕБЯВАТ ОБИДНИ ОБРЪЩЕНИЯ .Независимо за кой става въпрос.Ще извадя плъчката, мене що ме намешваш като си мълча.
Гено, подкрепям те на 100%
, пак ме споменаваш излишно
Posted 01.06.2010, 20:14
Posted 01.06.2010, 20:22
ами постарайте лошо няма ама такава анкета просто си е чиста проба провокация, споко за невроните гледам да ги по запазя и да идват ми в повече, но това е друга тема на която не е мястото за обсъждане точно тука, червената позиция ок ти си ОКА бре колега да не си дрогиран нещо,или нарядите ти идват в повече?Поуспокой се малко,невроните не се въстановяват.Някаде да виждаш да е писано против Конска? Да Косе и Борки карат почти всеки ден на Лаута но не ренталки
И ние не сме съгласни с някой неща на пистата но ще се постараем да направим каквото можем
А това че Дъртия нарита шишарките на всичяки ,ми ко лошо няма.Другия път пак да бие ,и естествено па ще почерпи
![]()
А това в червеното от позицията на какъв го казваш ,че нещо не схващам ?
Аз да съм казал нещо, че не искам да карам на другите писти ? Просто искам да има и Лаута и никаде не пише колко може да караш Данчо
ако искам и цяла година по 100 обиколки ще карам щом ми харесва
И мисля, че ще говорим с пистата и спирачките ще бъдат оправени и друго пишете каквото имате в предвид да видим
Posted 01.06.2010, 20:29
Posted 01.06.2010, 20:47
Това не го разбирамами постарайте лошо няма ама такава анкета просто си е чиста проба провокация, споко за невроните гледам да ги по запазя и да идват ми в повече, но това е друга тема на която не е мястото за обсъждане точно тука, червената позиция ок ти си ОК
ами като седнеш да караш не мисля че е необходимо да ти се казва кое не наред така че действайте направете така че всичко да ок и да има състезание там мене ми е все едно важното е да става състезание и всичко да е ок , но такива анкетки просто са доста дразнещи
Posted 01.06.2010, 20:55
Не е въпросът дали ти си свикнал със системата на спирачките. Въпросът е да я НЯМА...При мен няма проблеми като седна
Валяк мачка... | Авариен автоключар София - avtokluchar.net
Posted 01.06.2010, 20:58
Ние от пловдивската група ще се заемем със случаяНе мога да разбера какво се филмирате толкова... Питахте какви са проблемите за Лаута - казах ви - системата на спирачките и отношението. Вижте там какво може да се направи, така че да си спазят обещанието от преди 2-3 години за нашите състезания да откачват системата на спирачките и да няма някой да ни дудне, че му гоним клиентите и пролемите са решени... Няма да е зле някой поименно да каже "аз ще се заема със случая", защото иначе тези неща за спирачките си ги говорим вече 2-3 години и ефект няма...
тук го ударихте бетер Левски-ЦСКА... Дайте го малко по-спокойно и по-културно... И спрете с тая ирония кой къде можел да кара и къде не можел, защото е смешно, най-малкото...
Не е въпросът дали ти си свикнал със системата на спирачките. Въпросът е да я НЯМА...
Posted 01.06.2010, 21:33
Лелеее, пак сме си спретнали лагерен огънНе мога да разбера какво се филмирате толкова... Питахте какви са проблемите за Лаута - казах ви - системата на спирачките и отношението. Вижте там какво може да се направи, така че да си спазят обещанието от преди 2-3 години за нашите състезания да откачват системата на спирачките и да няма някой да ни дудне, че му гоним клиентите и пролемите са решени... Няма да е зле някой поименно да каже "аз ще се заема със случая", защото иначе тези неща за спирачките си ги говорим вече 2-3 години и ефект няма...
тук го ударихте бетер Левски-ЦСКА... Дайте го малко по-спокойно и по-културно... И спрете с тая ирония кой къде можел да кара и къде не можел, защото е смешно, най-малкото...
Не е въпросът дали ти си свикнал със системата на спирачките. Въпросът е да я НЯМА...
Posted 01.06.2010, 22:45
Валяк мачка... | Авариен автоключар София - avtokluchar.net
Posted 02.06.2010, 07:05
Боби, майтапа беше, че и шестте отговора бяха причини защо да се кара на Лаута. Трябва ли пак да се кълна, че не се заяждам?!?...........
Цялата тази анкета го показва, и от самото начало го казах, макар Гено да се оправда, че било майтап. То и Марио с това оправдание минаваше.
Вземете се стегнете, и се дръжте малко по-мъжки, че с тия си писания само опровергавате твърдението, че това е мъжки спорт...
Posted 02.06.2010, 07:37
Posted 02.06.2010, 08:44
Десния, като се минава под моста!Само не моа да разбера, какво не му аресвате на Бенковски.....
Posted 02.06.2010, 08:50
А кво да каже Любо или даже целият Wildfire.На Иван дори му е любима тази писта, но мен ме болят костите дори като се сетя за нея. Може и да е от възрастта, не знам.
![]()
Posted 02.06.2010, 09:17
Ако има нещо, за което вие, Краси и Боби, сте прави е, че наистина има изградено мнение за "вас" и то е, че винаги се държите като батковци с останалите. Това дразни понякога и би било добре, ако се изглади. Може и да не знаем много неща или да нямаме същия опит, но кой ги е имал в началото!
0 members, 2 guests, 0 anonymous users