Трети Кръг Winter Cup Lauta
Posted 01.12.2009, 20:49

Posted 01.12.2009, 21:05
Според мен карането повече няма да промени или изравни способностите и състоянието на картовете.
Моето мнение е че трябва да се запази сегашната ситуация(макар и ситуацията с румен, сашо и борко е наистина гадна, защотото всеки един от тях е много добър пилот), с цел да се направи по-достъпен шампионата.
If violence isn't solving your problems, you're just not using enough of it.
Posted 01.12.2009, 21:15

Не се притеснявай.Аз работя пак ми е много.Но ако това даде резултата който се очаква ,ще го преглътна.Според мене ние не работим и tези пари са малко в повече.Относно гумите аз лично сам против казах го и в събота но все пак вие решавате.Регламента за мене така си е добре

Posted 01.12.2009, 21:42
Posted 01.12.2009, 21:45
Това го казваш щото до сега не ти си е падало 1, 3, 10, но ще дойде и твоя ред! Дано не го улучиш като мен, два кръга с тях!Според мен всичко трябва да си остане както си е. Ще имаме по-малък шанс да сме прецакани 3 пъти, НО ще имаме и по-голям шанс да изтеглим лош карт, след като сме изтегляли прилични картове и сме имали място на подиум а дори и победа.
Според мен карането повече няма да промени или изравни способностите и състоянието на картовете.
Моето мнение е че трябва да се запази сегашната ситуация(макар и ситуацията с румен, сашо и борко е наистина гадна, защотото всеки един от тях е много добър пилот), с цел да се направи по-достъпен шампионата.

Благодаря Марио!Евала момчета идеите са ви страхотни, велики сте. Подкрепям ви с двете ръце.

НЕОНОВИ РЕКЛАМИ
Posted 01.12.2009, 21:45
До три пъти не се броиТова го казваш щото до сега не ти си е падало 1, 3, 10, но ще дойде и твоя ред! Дано не го улучиш като мен, два кръга с тях!

Posted 01.12.2009, 21:46

Валяк мачка... | Авариен автоключар София - avtokluchar.net
Posted 01.12.2009, 21:47
Ми то става три, като включиш и финала за годишнияДо три пъти не се брои
![]()
![]()

НЕОНОВИ РЕКЛАМИ
Posted 01.12.2009, 21:47
Като минеш и третата ще го бистрим.ти 2 кръга, а аз 2 години тегля все куци картове

Posted 01.12.2009, 21:56
А бре не бре.Просто гледам да ви разведря малко.Не че има нещо лошо в това да теглите куците магарета вместо менДобре! Обещавам повече да не плача!
![]()
![]()

Posted 01.12.2009, 22:47
Момчета, невероятни сте! С две ръце "ЗА" новите предложения. Идеята за 3-манша е супер. Е, вероятността да се возиш и в трите пак си е налице, но намалява много повече. А и възможността в един от маншовете да не спираш дава невероятно много възможности за комбинации, така че да се измъкнеш възможно най-добре от набутването на кофти машина.
90 кинта не ми тежаха до сега. И 100 няма да ми натежат. Особено когато става дума за толкова интересни състезания. Все пак и ще се кара повече.
За мене си струва. Най-малкото поне си струва да се опита. Пък ако е много по-зле от досегашния формат, след това може да се изкоментира и да се промени или отхвърли.
Приветствам новите предложения. И чакам съботата с нетърпение. И се моля за дъжд - нека шоуто бъде на MAX.
Нека този кръг се проведе при новопредложените условия, а коментарите да ги оставим за след това.
Само да вметна към организаторите, че с новият формат ще е необходима още по-стегната организация и предварителна подготовка. Както и хората, които ще следят стоп-старт маневрите, трябва да водят много прецизна отчетност. И като предложение по отношение на изкуствените шикани от гуми - нека да бъдат леко по-разтегнати поне на излизане. Т.е. нека да си бъдат с по-спънато влизане, но излизането леко да се отвори или да се отдалечи малко повече третата преграда от гуми. А защо не и да са само от две прегради от гуми.
Posted 01.12.2009, 22:57
От начало към края:Според мен всичко трябва да си остане както си е. Ще имаме по-малък шанс да сме прецакани 3 пъти, НО ще имаме и по-голям шанс да изтеглим лош карт, след като сме изтегляли прилични картове и сме имали място на подиум а дори и победа.
1. Излиза, че понеже може да изтеглиш хубави картове, те е страх в крайна сметка като свършат, че ще изтеглиш куц. Е добре де, ама друг го е карал този куц кон и е мерил с него силите си с теб (сега е твой ред да го направиш);
2. Победа не трябва да се печели само с жребий;
3. Напротив, карането повече на различни картове ще доведе до по-предно класиране на по-бързите пилоти;
4. Относно достъпността - за да се запази цената, ако искате ще намалим наградния фонд, но ще е гадно. Така или иначе основните средства се разпределят между участниците с точки, победители и т.н. (поне такава е идеята) и всички ще спечелят по нещо, но така ще е много по-малко. Политиката по финансите е пределно ясна и ще публикуваме за какво са давани пари и как са изразходвани и няма да остане нито стотинка за нас организаторите, въпреки телефоните, ходенето напред-назад, отделеното време, мисленето на идеи за по-коректни правила, вземането на решения, нервите по мисленето "как да не ги изхарчим" и т.н. Така повече от 25 човека ще спечелят по нещо, макар и малко. Много от Пловдив ходят през ден да тренират и дават пари за това, други преди състезанието - еми спестете си по една тренировка и я трансформирайте в състезание. Все пак чух от някой от малките, че например им е странно как се оставя място, ако някой е до теб и се опитва да те мине или за друго поведение на пистата, различно от блъскащи колички и също така знам, че не работите, но знам и по колко време прекарвате на пистата или давате за МакДоналдс, а от тези състезания остава и едно т.н. know how и дава представа за конкуренцията, за шанса и всичко останало, което съпровожда този спорт.
Румба, както виждаш с преминаването на кръговете и трупане на опит и впечетления, ще се опитваме да подобряваме нещата до макс. Много го мислих и аз, но не виждам как нещата да са по-зле от досегашния формат, но времето ще покаже. За организацията - очакваме помощ от и от вашия отбор, като по-опитен. Виждаш, че с мерак нещата се получават (засега). А за шиканите - ако вали, няма да ги има, че при спиране ще ги размазваме от блъскане, а ако не вали, абе и на мен ми се сториха малко тясни и ще го решим на място.Докъто четях за новите идеи, в главата ми се заформяше все по ясно и ясно мисълта: "ей, тия са невероятни!"
Момчета, невероятни сте! С две ръце "ЗА" новите предложения. Идеята за 3-манша е супер. Е, вероятността да се возиш и в трите пак си е налице, но намалява много повече. А и възможността в един от маншовете да не спираш дава невероятно много възможности за комбинации, така че да се измъкнеш възможно най-добре от набутването на кофти машина.
90 кинта не ми тежаха до сега. И 100 няма да ми натежат. Особено когато става дума за толкова интересни състезания. Все пак и ще се кара повече.
За мене си струва. Най-малкото поне си струва да се опита. Пък ако е много по-зле от досегашния формат, след това може да се изкоментира и да се промени или отхвърли.
Приветствам новите предложения. И чакам съботата с нетърпение. И се моля за дъжд - нека шоуто бъде на MAX.
Нека този кръг се проведе при новопредложените условия, а коментарите да ги оставим за след това.
Само да вметна към организаторите, че с новият формат ще е необходима още по-стегната организация и предварителна подготовка. Както и хората, които ще следят стоп-старт маневрите, трябва да водят много прецизна отчетност. И като предложение по отношение на изкуствените шикани от гуми - нека да бъдат леко по-разтегнати поне на излизане. Т.е. нека да си бъдат с по-спънато влизане, но излизането леко да се отвори или да се отдалечи малко повече третата преграда от гуми. А защо не и да са само от две прегради от гуми.
Posted 01.12.2009, 22:59
В идеалният случай броят на маншовете трябва да е равен на броя на участниците в серията и всеки пилот да кара по един манш всеки един от картовете. Тогава пилотските умения ще излязат на преден план, а условията ще бъдат максимално изравнени.1. Излиза, че понеже може да изтеглиш хубави картове, те е страх в крайна сметка като свършат, че ще изтеглиш куц. Е добре де, ама друг го е карал този куц кон и е мерил с него силите си с теб (сега е твой ред да го направиш);
2. Победа не трябва да се печели само с жребий;
3. Напротив, карането повече на различни картове ще доведе до по-предно класиране на по-бързите пилоти;
Е, в такъв случай, преминаването към формат с три манша е просто стъпка в посока на идеалния вариант.
След като не можем да променим машините, можем да променим условията.
Posted 01.12.2009, 23:02
и понеже неможем да направим 10 манша, ще дадем възможност на тези с куците машини да не спират в единия...В идеалният случай броят на маншовете трябва да е равен на броя на участниците в серията и всеки пилот да кара по един манш всеки един от картовете. Тогава пилотските умения ще излязат на преден план, а условията ще бъдат максимално изравнени.
Е, в такъв случай, преминаването към формат с три манша е просто стъпка в посока на идеалния вариант.
След като не можем да променим машините, можем да променим условията.
Posted 01.12.2009, 23:06
Иначе за предложението на Румбата - с 2 ръце за

Posted 01.12.2009, 23:13
Оле, ще ни изядат за парите, иначе Краси идеята тръгна от теб и е супер, вече както и да го премислям - все по-добре си го представям.Само да наблегна на факта да внимавате при жребия за 3 манш, който ще се усложни малко заради това, че трябва да се проверява с кои картове е карал пилотът в предишните 2 манша.
Иначе за предложението на Румбата - с 2 ръце за10 манша по 10-на обиколки... Откога искам увеличаване на дистанцията
А за жребия, имахме подобна ситуация с Любо в последния кръг, той беше първи и остана накрая същия карт, който беше карал - просто взе карта , който беше изтеглил предишния и се смениха - пак не е справедливо, понеже е бил 1-ви в манша се качи на изтегленото от втория (а и той е карал хубав карт щом е втори и сега е изтеглил друг), но ако обърнем тегленето в трета гонка още веднъж, 1-ви ще тегли първия и т.н.
Posted 01.12.2009, 23:27
и по това се мислеше вече, няма да има проблем!Само да наблегна на факта да внимавате при жребия за 3 манш, който ще се усложни малко заради това, че трябва да се проверява с кои картове е карал пилотът в предишните 2 манша.
Иначе за предложението на Румбата - с 2 ръце за10 манша по 10-на обиколки... Откога искам увеличаване на дистанцията
за 10 манша идеята е супер, да можеше оскъпяването да е 5лв.
Може да се помисли да се пробва в новия шампионат, или пък да направим шести кръг, финалния, в този 10маншов формат!
Краси, благаодаря за идеята с по-малко спиране за стоп-старт!

НЕОНОВИ РЕКЛАМИ
Posted 01.12.2009, 23:39
Точно така е по правилника - последният взима карта на предпоследнияОле, ще ни изядат за парите, иначе Краси идеята тръгна от теб и е супер, вече както и да го премислям - все по-добре си го представям.
А за жребия, имахме подобна ситуация с Любо в последния кръг, той беше първи и остана накрая същия карт, който беше карал - просто взе карта , който беше изтеглил предишния и се смениха - пак не е справедливо, понеже е бил 1-ви в манша се качи на изтегленото от втория (а и той е карал хубав карт щом е втори и сега е изтеглил друг), но ако обърнем тегленето в трета гонка още веднъж, 1-ви ще тегли първия и т.н.

Идеята е от цялото ОК. В частност, моя беше идеята да има някакво спиране. Чарли го оформи да е просто стоп-старт, а Вектра даде идеята да е само 1 спиране в 2-та маншаКраси, благаодаря за идеята с по-малко спиране за стоп-старт!

Posted 02.12.2009, 09:52
The Performance Shop
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users