Четвърти кръг Winter Cup Lauta
Posted 19.12.2009, 12:28

Валяк мачка... | Авариен автоключар София - avtokluchar.net
Posted 19.12.2009, 12:28
Разгеле, юудех се кога някой ще коментира срока за контестацията
Горане, принципно (не) си прав...
От една страна, казваш, че се ползва този правилник, но сам казваш, че не се спазват някои от изискванията...
Контестацията е свързана с 3 неща:
1. Същия ден
2. Писмено
3. Такса 10 лв
Ти казваш, че 2 и 3 не ги спазвате, за да е по-лесно на пилотите. Макар че никъде не е обявено, да допуснем, че е така.
Обаче казваш, че ако се приеме тази контестация, ще се наруши правилника, за който по-горе си написал, че така или иначе не се придържате много строго към него
Това така малко оставя място за впечатление, че правилникът се тълкува на момента според случая... Не казвам, че е така, а само че може да остане такова впечатление.
Защото, аз ако съм на мястото на Явор, какво мога да си помисля - значи, от 3-те изисквания за контестация казват, че могат да нарушат 2, ама не и 3-то... е като могат 2, там и 3а щом могат, но не го правят, значи не искат
Значи или не им се занимава с мен и ме отсвирват, за да не се занимават с контестацията ми, или си прилагат правилника както им скимне, защото този, който ме изблъска е техен човек

Такива мисли небиха ми минали никога през ума.
Posted 19.12.2009, 12:57

Posted 19.12.2009, 13:35
Днеска шъ ти набия канчето!Е вече ти минават
прозря какво става
.

НЕОНОВИ РЕКЛАМИ
Posted 19.12.2009, 15:09
`Разгеле, юудех се кога някой ще коментира срока за контестацията
Горане, принципно (не) си прав...
От една страна, казваш, че се ползва този правилник, но сам казваш, че не се спазват някои от изискванията...
Контестацията е свързана с 3 неща:
1. Същия ден
2. Писмено
3. Такса 10 лв
Ти казваш, че 2 и 3 не ги спазвате, за да е по-лесно на пилотите. Макар че никъде не е обявено, да допуснем, че е така.
Обаче казваш, че ако се приеме тази контестация, ще се наруши правилника, за който по-горе си написал, че така или иначе не се придържате много строго към него
Това така малко оставя място за впечатление, че правилникът се тълкува на момента според случая... Не казвам, че е така, а само че може да остане такова впечатление.
Защото, аз ако съм на мястото на Явор, какво мога да си помисля - значи, от 3-те изисквания за контестация казват, че могат да нарушат 2, ама не и 3-то... е като могат 2, там и 3а щом могат, но не го правят, значи не искат
Значи или не им се занимава с мен и ме отсвирват, за да не се занимават с контестацията ми, или си прилагат правилника както им скимне, защото този, който ме изблъска е техен човек
Нарочно не съм го написъл/Както Горански го направи/защото многократно говорих да се ЧЕТЕ правилника.Който го мързи си е за негова сметка

Posted 19.12.2009, 15:33
Добре че скоро няма да има състезания,няма се налага да идвам ще се опазя още месецДнеска шъ ти набия канчето!

Posted 19.12.2009, 17:35
Ама сиг няма да мога да дойдаПо-скоро ще се оправиш да следващото, щото днес на награждавенето...

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users