Jump to content

Photo
- - - - -

Четвърти кръг Winter Cup Lauta

• Please log in to reply
207 replies to this topic

#181 Riper

Riper

Алпинист

• Пилоти
  • PipPipPipPip
  • 267 posts

Posted 14.12.2009, 22:17

Извинявам се ако има правописни и граматически грешки но бързах.Снимки ще има ли гледам че Румен снимаше...

#182 KOBRETI

KOBRETI

Ferrari

• Админи
  • 1,616 posts
  • Град:София

Posted 14.12.2009, 22:23

Не се притеснявай, аз го пооправих :)

Валяк мачка... | Авариен автоключар София - avtokluchar.net

#183 Goran

Goran

Plovdiv Racing Team

• Пилоти
  • PipPipPipPip
  • 360 posts
  • Град:Пловдив

Posted 14.12.2009, 22:57

По интересно ще е ако има снимки на Джони със стриптизьорките под звуците на ориенталската музика :lol: . Явно на класиралите се в трета гонка им идва добре една безпаметна вечер, след кофти квалификация... При мен миналия кръг си беше доста лековито подобно упражнение... Поне беше домашно и нямаше папараци... ;)
Гражданска отговорност от - GBROKERS

#184 vasilkartman

vasilkartman

Напреднал

• Пилоти
  • PipPipPip
  • 55 posts
  • Град:Sofia

Posted 14.12.2009, 23:42

По интересно ще е ако има снимки на Джони със стриптизьорките под звуците на ориенталската музика :lol: . Явно на класиралите се в трета гонка им идва добре една безпаметна вечер, след кофти квалификация... При мен миналия кръг си беше доста лековито подобно упражнение... Поне беше домашно и нямаше папараци... ;)

Е с Ванката явно след състезанието сме празнували аз в София бързам за рожден ден :D той на дебело играе по заведенията :D :D

#185 Nightblade

Nightblade

TNT-Pushing Unlimited

• Пилоти
  • PipPipPipPip
  • 156 posts
  • Град:Plovdiv

Posted 15.12.2009, 06:56

...да компенсираме отчките в шампионата :lol: :lol: :lol:
Generosity-make a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire and he'll be warm for the rest of his life.

If violence isn't solving your problems, you're just not using enough of it.

#186 BoRkY

BoRkY

BMW Kart Team Challenge

• Пилоти
  • PipPipPipPipPip
  • 666 posts

Posted 15.12.2009, 08:22

За да на се повтаря това с Ванката другия път трябва да сме в 1 гонка B)

#187 Riper

Riper

Алпинист

• Пилоти
  • PipPipPipPip
  • 267 posts

Posted 15.12.2009, 14:05

Що бе по-добре си в трета и да копунясваш :D.Пък и не е задължително в трета. Ей виж Васко .

#188 Frol

Frol

Напреднал

• Пилоти
  • PipPipPip
  • 71 posts

Posted 16.12.2009, 03:30

Ей, не бях влизал няколко дни във форума и са се случили маса неща. Та и класирането променено дори. Не е на добре. И точки са ни взели и вече не водим в отборното. Нещо намирисва на заговор май :angry: :angry: :angry:

А сега по темата с въртенето и гасненето на картовете. Явор го бях приготвил в последната обиколка на 3-ти манш да го резна. :P Обаче на предпоследния завой (2-ри в права посока) се беше завъртял Мишо, и за да избегнем Мишо и да не стане меле, намалих и Явор се отърва. :( :( Та това не беше Сашо, а Мишо, защото Мишо караше със зелен екип. То предполагам вече не е важно, ама и аз да се изкажа де... ;) ;)

Всъщност за какво влезнах... :rolleyes: :unsure: аха, качил съм снимки, ама са меко казано ужасни. Еее..., 'квото... такова.
Ааа, ...линка

#189 Goran

Goran

Plovdiv Racing Team

• Пилоти
  • PipPipPipPip
  • 360 posts

Posted 16.12.2009, 06:06

А сега по темата с въртенето и гасненето на картовете. Явор го бях приготвил в последната обиколка на 3-ти манш да го резна. :P Обаче на предпоследния завой (2-ри в права посока) се беше завъртял Мишо, и за да избегнем Мишо и да не стане меле, намалих и Явор се отърва. :( :( Та това не беше Сашо, а Мишо, защото Мишо караше със зелен екип. То предполагам вече не е важно, ама и аз да се изкажа де... ;) ;)

Важно е, защото не сме взели решение. Яворе за същата ситуация ли става въпрос?

#190 mario_montoya

mario_montoya

Pushing Unlimited

• Пилоти
  • PipPipPipPip
  • 369 posts
  • Град:Перник

Posted 16.12.2009, 10:10

Важно е, защото не сме взели решение. Яворе за същата ситуация ли става въпрос?

Не Явор говори за втората обиколка, когато Сашко го врътна на излизане от 6-ти завой, преди еската

1. Любо
2. Чавдаров + 1.000
3. Васил + 1.580
4. Явор + 3.680
5. Сашо + 4.660
6. Марио + 4.92

7. Румен + 5.800
8. Спасимир + 7.440
9. Косьо + 8.450
10. Джуров + 31.340

Класиране втора обиколка:
1. Любо
2. Чавдаров + 0.900
3. Васил + 1.05
4. Сашо + 5.400
5. Марио + 5.520

6. Спасимир + 10.530
7. Косьо + 10.630
8. Явор + 13.12
9. Румен + 33.76 (pit)
10 Джуров + 61 (pit)

#191 Kose Bose

Kose Bose

www.kosebose.com

• ОК / ДК
  • 960 posts

Posted 16.12.2009, 10:44

Всъщност за какво влезнах... :rolleyes: :unsure: аха, качил съм снимки, ама са меко казано ужасни. Еее..., 'квото... такова.
Ааа, ...линка

Супер са си! Нали имаме нещо и от студения четвърти кръг!
www.kosebose.com
НЕОНОВИ РЕКЛАМИ

#192 KOBRETI

KOBRETI

Ferrari

• Админи
  • 1,616 posts

Posted 16.12.2009, 12:18

Студено, студено, колко да е студено :lol:

Ела карай на Пола зимата, дето вътре е по-студено от навън и само гледаш да се добереш до печката в кафето... Там е имало случаи, при които буквално не си усещам пръстите на ръцете от студ...

#193 Bobby

Bobby

Скудерия Ферари

• Админи
  • 890 posts

Posted 16.12.2009, 12:34

Хаха, да, няма да забравя онази зима, при която беше -3 навън, а в залата -7. После 20 мин се размразявахме при печката в кафето.Posted Image

#194 Nightblade

Nightblade

TNT-Pushing Unlimited

• Пилоти
  • PipPipPipPip
  • 156 posts

Posted 16.12.2009, 14:18

Не Явор говори за втората обиколка, когато Сашко го врътна на излизане от 6-ти завой, преди еската

мисля че явор говори точно за завъртане на онзи завой, но нека той да си каже :)
Generosity-make a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire and he'll be warm for the rest of his life.

If violence isn't solving your problems, you're just not using enough of it.

#195 yavor

yavor

TEVA Racing

• Пилоти
  • PipPipPipPip
  • 174 posts

Posted 16.12.2009, 15:10

Точно за тва говоря, то си е написано достатъчно ясно.
Posted Image

#196 Goran

Goran

Plovdiv Racing Team

• Пилоти
  • PipPipPipPip
  • 360 posts

Posted 19.12.2009, 10:07

Съгласно правилника на Club F1 Kart Championship, който ползваме и ние като регламент, в т. 11.6) е посочено - "Сезирането на ДК относно даден инцидент от страна на състезател, е придружено от писмена контестация в РАМКИТЕ НА СЪЩИЯ ДЕН, когато е състезанието, и внасяне на такса от 10 лв.". Ние допускаме сезирането да не е писмено, както и не събираме такса, но това е, за да е по-лесно за участниците. Ако обаче приемем контестация (в случая на Явор), ще нарушим правилника и това ще е в ущърб на някой от другите пилоти (в случая Сашо). Тогава той пък може да каже, че не спазваме правилата, които ние сме определили да ползваме.
Така че, Яворе - сори братле, дори и да имаш основание, няма как да приемем контестацията, защото не е подадена навреме. Ако някой има претенции занапред, нека ги заявява до края на деня след състезанието.
Класирането при това положение остава в последния му вариант.

#197 yavor

yavor

TEVA Racing

• Пилоти
  • PipPipPipPip
  • 174 posts

Posted 19.12.2009, 10:31

Съгласно правилника на Club F1 Kart Championship, който ползваме и ние като регламент, в т. 11.6) е посочено - "Сезирането на ДК относно даден инцидент от страна на състезател, е придружено от писмена контестация в РАМКИТЕ НА СЪЩИЯ ДЕН, когато е състезанието, и внасяне на такса от 10 лв.". Ние допускаме сезирането да не е писмено, както и не събираме такса, но това е, за да е по-лесно за участниците. Ако обаче приемем контестация (в случая на Явор), ще нарушим правилника и това ще е в ущърб на някой от другите пилоти (в случая Сашо). Тогава той пък може да каже, че не спазваме правилата, които ние сме определили да ползваме.
Така че, Яворе - сори братле, дори и да имаш основание, няма как да приемем контестацията, защото не е подадена навреме. Ако някой има претенции занапред, нека ги заявява до края на деня след състезанието.
Класирането при това положение остава в последния му вариант.

Знам, че нея подадох на време и по правилата и несъм целял да накажат никой, просто исках да покажа още един инцидент от пистата и дано
за напред да няма такива неща, защото в картинга целта не е да се бутаме.Когато изпреварваме като видим, че няма да мине маневрата по-добре да из4акаме следваща възможност, а не да се гмурнем със затворени очи от вътрешната страна на завоя и каквото стане или пък да се побутваме отзад в завоите.
Posted Image

#198 Goran

Goran

Plovdiv Racing Team

• Пилоти
  • PipPipPipPip
  • 360 posts

Posted 19.12.2009, 10:36

Напълно съм съгласен с теб и на ЛС със Сашо го коментрахме подобно поведение. Надявам се всеки си извлича поуки от всяко състезание и инцидентите ще намаляват.

#199 KOBRETI

KOBRETI

Ferrari

• Админи
  • 1,616 posts

Posted 19.12.2009, 11:42

Разгеле, юудех се кога някой ще коментира срока за контестацията :)

Горане, принципно (не) си прав...

От една страна, казваш, че се ползва този правилник, но сам казваш, че не се спазват някои от изискванията...

Контестацията е свързана с 3 неща:
1. Същия ден
2. Писмено
3. Такса 10 лв

Ти казваш, че 2 и 3 не ги спазвате, за да е по-лесно на пилотите. Макар че никъде не е обявено, да допуснем, че е така.

Обаче казваш, че ако се приеме тази контестация, ще се наруши правилника, за който по-горе си написал, че така или иначе не се придържате много строго към него :)

Това така малко оставя място за впечатление, че правилникът се тълкува на момента според случая... Не казвам, че е така, а само че може да остане такова впечатление.

Защото, аз ако съм на мястото на Явор, какво мога да си помисля - значи, от 3-те изисквания за контестация казват, че могат да нарушат 2, ама не и 3-то... е като могат 2, там и 3 :) а щом могат, но не го правят, значи не искат :) Значи или не им се занимава с мен и ме отсвирват, за да не се занимават с контестацията ми, или си прилагат правилника както им скимне, защото този, който ме изблъска е техен човек :)

#200 Goran

Goran

Plovdiv Racing Team

• Пилоти
  • PipPipPipPip
  • 360 posts

Posted 19.12.2009, 11:54

Не е съвсем така, защото едва ли някой е против да не дава 10 лв за контестация или да го прави писмено след състезанието. С други думи няма конфликт.

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users