Четвърти кръг Winter Cup Lauta
Posted 14.12.2009, 22:17
Posted 14.12.2009, 22:23

Валяк мачка... | Авариен автоключар София - avtokluchar.net
Posted 14.12.2009, 22:57

Posted 14.12.2009, 23:42
По интересно ще е ако има снимки на Джони със стриптизьорките под звуците на ориенталската музика
. Явно на класиралите се в трета гонка им идва добре една безпаметна вечер, след кофти квалификация... При мен миналия кръг си беше доста лековито подобно упражнение... Поне беше домашно и нямаше папараци...
Е с Ванката явно след състезанието сме празнували аз в София бързам за рожден ден

Posted 15.12.2009, 06:56
...да компенсираме отчките в шампионатаПо интересно ще е ако има снимки на Джони със стриптизьорките под звуците на ориенталската музика
. Явно на класиралите се в трета гонка им идва добре една безпаметна вечер, след кофти квалификация... При мен миналия кръг си беше доста лековито подобно упражнение... Поне беше домашно и нямаше папараци...

If violence isn't solving your problems, you're just not using enough of it.
Posted 15.12.2009, 08:22

Posted 15.12.2009, 14:05

Posted 16.12.2009, 03:30

А сега по темата с въртенето и гасненето на картовете. Явор го бях приготвил в последната обиколка на 3-ти манш да го резна.

Всъщност за какво влезнах...

Ааа, ...линка
Posted 16.12.2009, 06:06
Важно е, защото не сме взели решение. Яворе за същата ситуация ли става въпрос?А сега по темата с въртенето и гасненето на картовете. Явор го бях приготвил в последната обиколка на 3-ти манш да го резна.
Обаче на предпоследния завой (2-ри в права посока) се беше завъртял Мишо, и за да избегнем Мишо и да не стане меле, намалих и Явор се отърва.
![]()
Та това не беше Сашо, а Мишо, защото Мишо караше със зелен екип. То предполагам вече не е важно, ама и аз да се изкажа де...
![]()
![]()
Posted 16.12.2009, 10:10
Не Явор говори за втората обиколка, когато Сашко го врътна на излизане от 6-ти завой, преди ескатаВажно е, защото не сме взели решение. Яворе за същата ситуация ли става въпрос?
1. Любо
2. Чавдаров + 1.000
3. Васил + 1.580
4. Явор + 3.680
5. Сашо + 4.660
6. Марио + 4.92
7. Румен + 5.800
8. Спасимир + 7.440
9. Косьо + 8.450
10. Джуров + 31.340
Класиране втора обиколка:
1. Любо
2. Чавдаров + 0.900
3. Васил + 1.05
4. Сашо + 5.400
5. Марио + 5.520
6. Спасимир + 10.530
7. Косьо + 10.630
8. Явор + 13.12
9. Румен + 33.76 (pit)
10 Джуров + 61 (pit)
Posted 16.12.2009, 10:44
Супер са си! Нали имаме нещо и от студения четвърти кръг!Всъщност за какво влезнах...
![]()
аха, качил съм снимки, ама са меко казано ужасни. Еее..., 'квото... такова.
Ааа, ...линка
НЕОНОВИ РЕКЛАМИ
Posted 16.12.2009, 12:18

Ела карай на Пола зимата, дето вътре е по-студено от навън и само гледаш да се добереш до печката в кафето... Там е имало случаи, при които буквално не си усещам пръстите на ръцете от студ...
Posted 16.12.2009, 12:34

Posted 16.12.2009, 14:18
мисля че явор говори точно за завъртане на онзи завой, но нека той да си кажеНе Явор говори за втората обиколка, когато Сашко го врътна на излизане от 6-ти завой, преди еската

If violence isn't solving your problems, you're just not using enough of it.
Posted 19.12.2009, 10:07
Така че, Яворе - сори братле, дори и да имаш основание, няма как да приемем контестацията, защото не е подадена навреме. Ако някой има претенции занапред, нека ги заявява до края на деня след състезанието.
Класирането при това положение остава в последния му вариант.
Posted 19.12.2009, 10:31
Съгласно правилника на Club F1 Kart Championship, който ползваме и ние като регламент, в т. 11.6) е посочено - "Сезирането на ДК относно даден инцидент от страна на състезател, е придружено от писмена контестация в РАМКИТЕ НА СЪЩИЯ ДЕН, когато е състезанието, и внасяне на такса от 10 лв.". Ние допускаме сезирането да не е писмено, както и не събираме такса, но това е, за да е по-лесно за участниците. Ако обаче приемем контестация (в случая на Явор), ще нарушим правилника и това ще е в ущърб на някой от другите пилоти (в случая Сашо). Тогава той пък може да каже, че не спазваме правилата, които ние сме определили да ползваме.
Така че, Яворе - сори братле, дори и да имаш основание, няма как да приемем контестацията, защото не е подадена навреме. Ако някой има претенции занапред, нека ги заявява до края на деня след състезанието.
Класирането при това положение остава в последния му вариант.
Знам, че нея подадох на време и по правилата и несъм целял да накажат никой, просто исках да покажа още един инцидент от пистата и дано
за напред да няма такива неща, защото в картинга целта не е да се бутаме.Когато изпреварваме като видим, че няма да мине маневрата по-добре да из4акаме следваща възможност, а не да се гмурнем със затворени очи от вътрешната страна на завоя и каквото стане или пък да се побутваме отзад в завоите.
Posted 19.12.2009, 11:42

Съгласно правилника на Club F1 Kart Championship, който ползваме и ние като регламент, в т. 11.6) е посочено - "Сезирането на ДК относно даден инцидент от страна на състезател, е придружено от писмена контестация в РАМКИТЕ НА СЪЩИЯ ДЕН, когато е състезанието, и внасяне на такса от 10 лв.". Ние допускаме сезирането да не е писмено, както и не събираме такса, но това е, за да е по-лесно за участниците. Ако обаче приемем контестация (в случая на Явор), ще нарушим правилника и това ще е в ущърб на някой от другите пилоти (в случая Сашо). Тогава той пък може да каже, че не спазваме правилата, които ние сме определили да ползваме.
Горане, принципно (не) си прав...
От една страна, казваш, че се ползва този правилник, но сам казваш, че не се спазват някои от изискванията...
Контестацията е свързана с 3 неща:
1. Същия ден
2. Писмено
3. Такса 10 лв
Ти казваш, че 2 и 3 не ги спазвате, за да е по-лесно на пилотите. Макар че никъде не е обявено, да допуснем, че е така.
Обаче казваш, че ако се приеме тази контестация, ще се наруши правилника, за който по-горе си написал, че така или иначе не се придържате много строго към него

Това така малко оставя място за впечатление, че правилникът се тълкува на момента според случая... Не казвам, че е така, а само че може да остане такова впечатление.
Защото, аз ако съм на мястото на Явор, какво мога да си помисля - значи, от 3-те изисквания за контестация казват, че могат да нарушат 2, ама не и 3-то... е като могат 2, там и 3

2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users