Годишното награждаване на CSKC
#21
Posted 08.12.2009, 21:41
#22
Posted 12.12.2009, 21:29
#24
Posted 13.12.2009, 20:11
Значи аз обичам Пепси Туист в кутиики, изстудено до 4-5 градуса Целзии, кафето да е лаваца или Или, без захар или подсладител като да е малко по дълго от обикновенното, ако е необходимо да се вдига тост или наздравица бих се жертвал с чаша червено вино, реколта 1975, от грозде расло на южен склон в района на Горнотракийската низина. За мезе обичам да пощипвам шам фастък, но да не е израелски, леко осолен, и с диаметър на ядката от поне 8мм. Ако няма такъв бих жертвал стомашния си дискомфорт с бадеми или резенчета френско сирене или кашкавал. За салата предпочитам така наречената шопска, задължително без чушки, с ароматно сирене, и ситно нарязани резенчета червен лук от Лудогорието. Да е със зехтин, а не с олио. Ще е романтично към салатката да има две купички с варена царвица и грах, леко сварени при 100 градуса за 2 минути, а защо не и по една твърдо сварено яйце от бяла кокошка. За предястие бих консумирал картофки по селски, със златисто кафява коричка, гарнирани с копър и чесън. Понеже ще е вечер, и се предполага че основното ястие ще трябва да е по леко, бих строшил един омлет с пресни гъби и кашкавал, препечен по възможност. 2 френски франзелки мисля че са ми достатъчни, но настоявам да са от царевично брашно. Понеже ще е добре да имам и храна за из път, тъй като ме чака прибиране обратно, оставям на организаторите да ме изненадат приянто.Също така, ако ме и ориентирате кой какво има като предпочитания за пиене, също няма да ви се разсърдя. Благодаря предварително.
#25
Posted 13.12.2009, 20:18
Значи аз обичам Пепси Туист в кутиики, изстудено до 4-5 градуса Целзии, кафето да е лаваца или Или, без захар или подсладител като да е малко по дълго от обикновенното, ако е необходимо да се вдига тост или наздравица бих се жертвал с чаша червено вино, реколта 1975, от грозде расло на южен склон в района на Горнотракийската низина. За мезе обичам да пощипвам шам фастък, но да не е израелски, леко осолен, и с диаметър на ядката от поне 8мм. Ако няма такъв бих жертвал стомашния си дискомфорт с бадеми или резенчета френско сирене или кашкавал. За салата предпочитам така наречената шопска, задължително без чушки, с ароматно сирене, и ситно нарязани резенчета червен лук от Лудогорието. Да е със зехтин, а не с олио. Ще е романтично към салатката да има две купички с варена царвица и грах, леко сварени при 100 градуса за 2 минути, а защо не и по една твърдо сварено яйце от бяла кокошка. За предястие бих консумирал картофки по селски, със златисто кафява коричка, гарнирани с копър и чесън. Понеже ще е вечер, и се предполага че основното ястие ще трябва да е по леко, бих строшил един омлет с пресни гъби и кашкавал, препечен по възможност. 2 френски франзелки мисля че са ми достатъчни, но настоявам да са от царевично брашно. Понеже ще е добре да имам и храна за из път, тъй като ме чака прибиране обратно, оставям на организаторите да ме изненадат приянто.
#26
Posted 13.12.2009, 20:31
Значи аз обичам Пепси
Туист в кутиики, изстудено до 4-5 градуса Целзии, кафето да е лаваца или Или, без захар или подсладител като да е малко по дълго от обикновенното, ако е необходимо да се вдига тост или наздравица бих се жертвал с чаша червено вино, реколта 1975, от грозде расло на южен склон в района на Горнотракийската низина. За мезе обичам да пощипвам шам фастък, но да не е израелски, леко осолен, и с диаметър на ядката от поне 8мм. Ако няма такъв бих жертвал стомашния си дискомфорт с бадеми или резенчета френско сирене или кашкавал. За салата предпочитам така наречената шопска, задължително без чушки, с ароматно сирене, и ситно нарязани резенчета червен лук от Лудогорието. Да е със зехтин, а не с олио. Ще е романтично към салатката да има две купички с варена царвица и грах, леко сварени при 100 градуса за 2 минути, а защо не и по една твърдо сварено яйце от бяла кокошка. За предястие бих консумирал картофки по селски, със златисто кафява коричка, гарнирани с копър и чесън. Понеже ще е вечер, и се предполага че основното ястие ще трябва да е по леко, бих строшил един омлет с пресни гъби и кашкавал, препечен по възможност. 2 френски франзелки мисля че са ми достатъчни, но настоявам да са от царевично брашно. Понеже ще е добре да имам и храна за из път, тъй като ме чака прибиране обратно, оставям на организаторите да ме изненадат приянто.
Валяк мачка... | Авариен автоключар София - avtokluchar.net
#27
Posted 13.12.2009, 21:48
Ам то много хубаво,мЪ дали шеФЪ ша развърже толкова кесията.Абе я хапни някаде по път/по възможност по близо до софето/Значи аз обичам Пепси Туист в кутиики, изстудено до 4-5 градуса Целзии, кафето да е лаваца или Или, без захар или подсладител като да е малко по дълго от обикновенното, ако е необходимо да се вдига тост или наздравица бих се жертвал с чаша червено вино, реколта 1975, от грозде расло на южен склон в района на Горнотракийската низина. За мезе обичам да пощипвам шам фастък, но да не е израелски, леко осолен, и с диаметър на ядката от поне 8мм. Ако няма такъв бих жертвал стомашния си дискомфорт с бадеми или резенчета френско сирене или кашкавал. За салата предпочитам така наречената шопска, задължително без чушки, с ароматно сирене, и ситно нарязани резенчета червен лук от Лудогорието. Да е със зехтин, а не с олио. Ще е романтично към салатката да има две купички с варена царвица и грах, леко сварени при 100 градуса за 2 минути, а защо не и по една твърдо сварено яйце от бяла кокошка. За предястие бих консумирал картофки по селски, със златисто кафява коричка, гарнирани с копър и чесън. Понеже ще е вечер, и се предполага че основното ястие ще трябва да е по леко, бих строшил един омлет с пресни гъби и кашкавал, препечен по възможност. 2 френски франзелки мисля че са ми достатъчни, но настоявам да са от царевично брашно. Понеже ще е добре да имам и храна за из път, тъй като ме чака прибиране обратно, оставям на организаторите да ме изненадат приянто.
#28
Posted 15.12.2009, 23:12
Shadow Kart Team
#29
Posted 15.12.2009, 23:15
#30
Posted 15.12.2009, 23:45
аз вече имам чувството, че страдам от шизофрения, но да потвърдя и в този форум присъствието си
НЕОНОВИ РЕКЛАМИ
#31
Posted 16.12.2009, 20:31
Shadow Kart Team
#32
Posted 16.12.2009, 20:38
Освен това в статията пише "слухове", а не "обещание"
Да не говорим че не знаеш дали аз съм я писал
С други думииии.... гориш
Валяк мачка... | Авариен автоключар София - avtokluchar.net
#33
Posted 16.12.2009, 20:44
Предположих, че снимките към статията са нещо като каталог, но явно само ни заблуждаваш тук...
Shadow Kart Team
#34
Posted 16.12.2009, 20:46
Дааа! В най-лошия случай ще докара, новия календар на Плейбой!Е омръзват... Трябва разнообразие
Предположих, че снимките към статията са нещо като каталог, но явно само ни заблуждаваш тук...
НЕОНОВИ РЕКЛАМИ
#35
Posted 16.12.2009, 21:02
Да не съм ви сводник, а? Или поне, това не става без пари
Валяк мачка... | Авариен автоключар София - avtokluchar.net
#36
Posted 16.12.2009, 21:03
Shadow Kart Team
#37
Posted 16.12.2009, 21:14
Валяк мачка... | Авариен автоключар София - avtokluchar.net
#38
Posted 16.12.2009, 21:20
Ми то с пари и от Пловдив ще ти ги докараме и цяла вечер ще ни забавляват един по един!Може да се опитаме да привлечем за спонсор някой ескорт-клуб И наградите в натура
НЕОНОВИ РЕКЛАМИ
#39
Posted 16.12.2009, 21:22
#40
Posted 16.12.2009, 21:41
Валяк мачка... | Авариен автоключар София - avtokluchar.net
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users